Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Čerpadlo tds

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
FrajerT

#41 Příspěvek od FrajerT »

callder píše:no ja nemam tds ale TD a menil jsme ho... zalezi na majitelich jak pred tebou tak tobe:) ze je v prdeli se zacne treba projevovat tim ze ti najednou auto samo prida atd..

To nie, zatiaľ je všetko tak ako má by?, štarty sú OK, pridáva? nepridáva, ale aj tak ste ma kapánek znervóznili. Za predch. majiteľov neručím, ale ja chodím max. slušne... :twisted:
Koľko malo to Tvoje za sebou, keď si ho menil? Boli aj nejaké iné problémy okrem pridávania?
callder

#42 Příspěvek od callder »

no krom pridavani to bylo taky ze byla vetsi spotreba, hur to jelo, dlouho to tocilo kdyz to bylo zahrate a taky z nej prochcavala nafta:( no a menil jsme to tady u jednoho kluka v Praze
callder

#43 Příspěvek od callder »

no krom pridavani to bylo taky ze byla vetsi spotreba, hur to jelo, dlouho to tocilo kdyz to bylo zahrate a taky z nej prochcavala nafta:( no a menil jsme to tady u jednoho kluka v Praze
FrajerT

#44 Příspěvek od FrajerT »

callder píše:no krom pridavani to bylo taky ze byla vetsi spotreba, hur to jelo, dlouho to tocilo kdyz to bylo zahrate a taky z nej prochcavala nafta:( no a menil jsme to tady u jednoho kluka v Praze

No tak mne to nerobí ani jedno z toho, je to úplne suchučké, spotreba v norme, keď mám čistú naftu tak to chytá v podstate na brnk aj teplé aj studené, tak dúfam že to chvíľu vydrží... 8)
Koľko si mal na tom natočené?
Ozaj, ako to vyzerá so záujmom o predaj auta? Na fotkách vyzerá super a za tú cenu u nás také teda nekúpiš... Odkiaľ je to dovoz?
callder

#45 Příspěvek od callder »

no zasilam fotky nekdo se prijede obcas podivat.. ale to vis Bajrisen si musi majitele najit.. nekoupi to zadna trubka feldar:) dovoz je z Italie ofiko importerem BMW do Prahy
stepmir

#46 Příspěvek od stepmir »

callder píše:no krom pridavani to bylo taky ze byla vetsi spotreba, hur to jelo, dlouho to tocilo kdyz to bylo zahrate a taky z nej prochcavala nafta:( no a menil jsme to tady u jednoho kluka v Praze

A jak ti to ten kámoš nastavil ?? Kolik si za to řek ?? A má garáž nebo to dělal na chodníku ???
callder

#47 Příspěvek od callder »

ma takovou malou garaz a na cene by jsi se s nim musel domluvit me toho delal vic takze nevim. ale je docela v poho, da se s nim domluvit:)
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od Slavisimo »

jo tohle nam to dela, dlouho startuje ikdyz je zahratej, a ta nafta taky prochcava, spotreba j taky vetsi. EHM dobry takze cerpadlo kua dalsi prachy. :( :cry:
Odpovědět