Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Zadni kotouc

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
tomhrb
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od tomhrb »

Cau,
jak sundam zadni kotouc na e36 ? Nejak mi v tom brani rucni brzda , kotouc se hejbe ale kdyz za nej vezmu tak tam brani nejak asi rucka jakoby pruzina.. Kde se co ma jeste povolit? nebo to ma jit hrubou silou? :)
George_D
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od George_D »

Zkus jí povolit u páky v autě, třeba už tam máš moc velkou drážku a jestlis jí už dotahoval, tak se třeba nevrátí úplně do klidový polohy. :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Petr_1

#3 Příspěvek od Petr_1 »

Uvnitř je ještě stavítko, uvidíš ho dírou pro kolový šroub, je to taková zubatá matka, kterou se dají roztáhnout a stáhnout čelisti ručky.
tomhrb
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od tomhrb »

no rucku mam volnou uplne, ja tim kotoucem v pohode otocim uplne volne, de i trosku povytahnout, ale pak to drzi ta pruzina.. koukal sem i dirou na sroub, je tam takovej ten bazmek na stelovani ale nic s tim nejde delat.. a kotouc nejde ven, nevim jestli za to mam teda poradne vzit..
Petr_1

#5 Příspěvek od Petr_1 »

Musí s tím stavítkem jít otočit, je myslím měděný, tak nezarezne. Silou bych kotouč ven nerval. Máš tam zřejmě hranu a za tu to drží o pakny ručky a ty jsou zajištěný pružinou, proto to péruje.
BMWAK
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od BMWAK »

tomhrb píše:no rucku mam volnou uplne, ja tim kotoucem v pohode otocim uplne volne, de i trosku povytahnout, ale pak to drzi ta pruzina.. koukal sem i dirou na sroub, je tam takovej ten bazmek na stelovani ale nic s tim nejde delat.. a kotouc nejde ven, nevim jestli za to mam teda poradne vzit..
hmm už několikrát mi přesvědčily zadni bubny že kde nepomůže síla tam pomůže ještě větší síla:-)
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Pivson »

BMWAK píše:
tomhrb píše:no rucku mam volnou uplne, ja tim kotoucem v pohode otocim uplne volne, de i trosku povytahnout, ale pak to drzi ta pruzina.. koukal sem i dirou na sroub, je tam takovej ten bazmek na stelovani ale nic s tim nejde delat.. a kotouc nejde ven, nevim jestli za to mam teda poradne vzit..
hmm už několikrát mi přesvědčily zadni bubny že kde nepomůže síla tam pomůže ještě větší síla:-)

Musím souhlasit

Když tě vsechno zradilo, pomůže ti kladivo :lol:
Odpovědět