Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Máte někdo chipovanýho Compacta 1,6 / M43??
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
papyk píše:Hmm, řekl bych zbytečně vyhozených 5k, těch +10Kw ani nepoznáš.Lukas H. píše:Cip od diesel-technik pro cleny 316i + 10Kw 19Nm, 318is +10Kw 16Nm oboje za 5000Kc... Tyden na vyzkouseni...
- já si myslim, že pokud to opravdu přidá těch 10kW, tak to poznat bude když máš 75, nebo 85, to podle mě jo, ale nevim jestli je to reálný..

Mno, já měl kdysi dávno Golfa GTI 8ventil 85kw a pak jsem ho čipnul o 15kw (tvrdil borec co to dělal) a znát to nebylo ani trochu, tak nevím. Ale pokud je tam ta možnost že to jde na týden vyzkoušet....zkus a uvidíš sámCharlitoCZ píše:papyk píše:Hmm, řekl bych zbytečně vyhozených 5k, těch +10Kw ani nepoznáš.Lukas H. píše:Cip od diesel-technik pro cleny 316i + 10Kw 19Nm, 318is +10Kw 16Nm oboje za 5000Kc... Tyden na vyzkouseni...
- já si myslim, že pokud to opravdu přidá těch 10kW, tak to poznat bude když máš 75, nebo 85, to podle mě jo, ale nevim jestli je to reálný..

-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
papyk píše:Ale je teda fakt že u např. 100PS auta těch 20PS by mělo jít poznat, u 300PS nějakých těch 20PS už ani nevnímáš. Myslel jsem to tak, že konkrétně ta 1,6 a +10Kw za 5k.....asi blbost, to si za to kup radši třeba vejfuck
proč zrovna vejfuk? Na tom když budu chtít tech 10kW tak mě to vyjde (od oka) tak na 10-15k? To radši nejdřív zkusim ten chip a když to nebude ono, tak to vyreklamuju...

Vejfuk za 5k myšleno tak že bude pěkný, třeba nerezový a pěkný sound, ne že ti přidá 10kwCharlitoCZ píše:papyk píše:Ale je teda fakt že u např. 100PS auta těch 20PS by mělo jít poznat, u 300PS nějakých těch 20PS už ani nevnímáš. Myslel jsem to tak, že konkrétně ta 1,6 a +10Kw za 5k.....asi blbost, to si za to kup radši třeba vejfuck
proč zrovna vejfuk? Na tom když budu chtít tech 10kW tak mě to vyjde (od oka) tak na 10-15k? To radši nejdřív zkusim ten chip a když to nebude ono, tak to vyreklamuju...

-
- Kontaktovat uživatele:
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Lukas H. píše:Cip od diesel-technik pro cleny 316i + 10Kw 19Nm, 318is +10Kw 16Nm oboje za 5000Kc... Tyden na vyzkouseni...
Ahoj Lukáši. Jak by to bylo s cenou na 323i? Už jsem o tom uvažoval, ale ceny byly moc vysoké. Jinak jsou věci které je nutno vyměnit aby byl správný efekt chipu ??? ... myslím filtr, svíčky apod..

-
- Kontaktovat uživatele:
Huska píše:Lukas H. píše:Cip od diesel-technik pro cleny 316i + 10Kw 19Nm, 318is +10Kw 16Nm oboje za 5000Kc... Tyden na vyzkouseni...
Ahoj Lukáši. Jak by to bylo s cenou na 323i? Už jsem o tom uvažoval, ale ceny byly moc vysoké. Jinak jsou věci které je nutno vyměnit aby byl správný efekt chipu ??? ... myslím filtr, svíčky apod..
- samotnej chip ti moc nepřidá, aby to mělo ten efekt kterej je naprogramovanej bys měl mít i vačku, fitr, výfuk a další věci, když budeš mít více úprav, pak se můžeš těšit opravdového zlepčení, tachle samotnym chipem jen přicmrndáváš pár kobilek

Huska píše:Lukas H. píše:Cip od diesel-technik pro cleny 316i + 10Kw 19Nm, 318is +10Kw 16Nm oboje za 5000Kc... Tyden na vyzkouseni...
Ahoj, 323i + 17kw 25Nm cena opet 5000,- Neni je nutne vymenit pokud nemaji nalitano 100tis, staci kdyz budou zanovni nebo nove... A motor diadnostika musi bejt samo komplet vporadku... Tezko ti to neco prida kdyz budes mit treba v haji cidlo skrtici klapky... Takze bych pred tim doporucil navstivit Alpa s diagnostikou...
Ale ted koukam ze jezdis na nitro, to nevim co by ti na to Marek rekl...

N54 PWR
-
- Kontaktovat uživatele:
no, uvedu na pravou míru o co mi v tomhle příspěvku jde..
mám možnost nechat zkopírovat z EPROM paměti (čipu) software na jinej. Jde jen o to, vyndat chip s tim tolik žádanym softwarem a nechat ho nakopírovat na chip novej, EPROM stojí cca 200Kč (+/-) kopírování softwaru bych viděl tak do 100Kč. Do řj si to dosadim sám, u některejch modelů je jen vytahovací a u starších bývá přiletovanej, no tak tu tak zjiš?uju situaci, kdyžtak bychom to mohli dát nějak dohromady, koupit jeden, jestli to bude v pohodě, tak vyrobit kopie.. co vy na to?
mám možnost nechat zkopírovat z EPROM paměti (čipu) software na jinej. Jde jen o to, vyndat chip s tim tolik žádanym softwarem a nechat ho nakopírovat na chip novej, EPROM stojí cca 200Kč (+/-) kopírování softwaru bych viděl tak do 100Kč. Do řj si to dosadim sám, u některejch modelů je jen vytahovací a u starších bývá přiletovanej, no tak tu tak zjiš?uju situaci, kdyžtak bychom to mohli dát nějak dohromady, koupit jeden, jestli to bude v pohodě, tak vyrobit kopie.. co vy na to?

CharlitoCZ píše:no, uvedu na pravou míru o co mi v tomhle příspěvku jde..
Tohle pujde jen za predpokladu ze ta epromka neni chranena proti okopirovani a jen tehdy pokud budes mit dve identicke ridici jednotky...
N54 PWR
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Lukas H. píše:[qu
Ahoj, 323i + 17kw 25Nm cena opet 5000,- Neni je nutne vymenit pokud nemaji nalitano 100tis, staci kdyz budou zanovni nebo nove... A motor diadnostika musi bejt samo komplet vporadku... Tezko ti to neco prida kdyz budes mit treba v haji cidlo skrtici klapky... Takze bych pred tim doporucil navstivit Alpa s diagnostikou...
Ale ted koukam ze jezdis na nitro, to nevim co by ti na to Marek rekl...
na diagnostice jsem byl nedávno, protže jsem potřeboval zablokovat ztracené klíče, tak jsem při tom nechal udělat kopletní test. Vše je absolutně OK (i technici v Enseladu se divili). výfuk je koplet od svodů M-tech, vzduchový filtr jsem měnil před 10tis za nový leč obyčejný champion, svíčky mám asi 3tis km Bosch motor podle servisky 133tis. S LPG by neměl být problém protože mám šestibodové vstřikování a toi se programuje stejně jako řídící jednotka na benzím a LPG mechanik s chipováním souhlasil a tvrdil, že nebude problém. 5tis.. je přesně polovina než jsem zatím zjistil taky mě zaujala možnost vrácení když nepoznám rozdíl, což je asi nejdůležitější. Nerad bych vyhodil lowe a pak to bylo opravdu zanetbatelné.
Na levné každodenní cestování mám "NITRO"

PS: potřebuji přidat tolik abych natřel 325i