Rozjezdů BMW na sněhu v Praze a okolí jsem si letos užil vrchovatě

LOPOLO píše:ja sem u 318tky nikdy samosvor nevidel ...... ale dat si ho tam muzes
mengi píše:Ne, vazne necekejte ze se samosvorem budete moct jezdit po zasnezenych svazich misto rolby. BMW fakt neni offroad (troufnu si tvrdit, ze ani X5) a samosvor byl konstruovan pro jine ucely.
RuDoSh píše:Peet píše:ale led je led, sníh je sníh, někdy hold ani gumy nepomůžou
nesouhlasim, a nikdo z kamosu si po letosni zime nedovoli rict, ze BMW neni na zimusam jsem nechapal co jsem vyjel a kde jsem se dokazal bez jakekoliv pomoci rozjet (na goodyear ultra grip GW 3)
George_D píše:Peet: No BMW se snažej vyvažovat 50:50 takže ty rozdíly ve váze bych vynechal, ale podle zkušeností se mi s BMW opravdu v zimě jezdí lépe než s předokolkou a ne kvuli driftům. A klidně bych vyzkoušel kam se vyškrábe filcka a kam BMW. O silvestra jsme se 4 auta škrábali na chatu na kopci a já jediný vyjel až k chatě. Podotýkam že všichni měli zimní gumy a všechno kromě mě byly předokolky. Zkusim najít foto, jak si to peugeot 106 hrne do kopce, ale stojí na místě![]()
George_D píše:No naložen jsem byl to máš pravdu ale taky jsem žil v mýtu a před první zimou se bál, ale opak mi byl pravdou. ten mýtus vzniknul určitě ze žigulíků, který problémy v zimě měly celkem dost, alespon podle mého švagra, kterej furt nadával kam nevyjede, a jeikož BMW je zadokolka tak to přešlo i na ně