Chtěl jsem se Vás zeptat. Mám motor M50 2.5i Vanos (Bosch) a spozoroval jsem následující moment. Kdykoliv když pustím otáčky téměr k omezovači a rychle přeřadím motor má chvilku pauzu, je to jen mini okamžik, ale proste v momentu kdy prerazim tak nejede, nevim trva to fakt zlomek sekundy.
Kdyz prerazuji s vetsi rezervou tak tahne plynule, chtel jsem se zeptat jestli Vám to motor dělá také, případně jestli tuto ochranu (tak mi to prijde) mohu odstranit nachipovanim jednotky?
Díky ZDRAHY
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Vyřeší tento problém CHIP ? Kdo má M50 Vanos - sem !
-
- Kontaktovat uživatele:
díky alpe, omezovačem to není, ta dira nastane az pri dalsi rychlosti, zkratka skytne to az s dalsim kvaltem. Omezovac jsem zkousel, ten cvakne pri te aktualni rychlosti.
Uz jsem se svezl v dalsi M50 a dela to to samé. Není to chyba, ale podle me nejaka ochrana.
to psena : s tema otackama mas recht, ze zacatku jsem z toho byl docela negativne prekvapenej, ale clovek si zvykne
Uz jsem se svezl v dalsi M50 a dela to to samé. Není to chyba, ale podle me nejaka ochrana.
to psena : s tema otackama mas recht, ze zacatku jsem z toho byl docela negativne prekvapenej, ale clovek si zvykne