Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

klapající hydroštely

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
skautik Čestný člen
Čestný člen

#61 Příspěvek od skautik Čestný člen »

jsou tady pekny sracky, skoda ze neumim tak pekne psat jako predseda a tak mu to tady alespon vsechno v klidu podepisu :!:
error-motohanz

#62 Příspěvek od error-motohanz »

LOPOLO píše:
error-motohanz píše:
LOPOLO píše:no ty kravo .... 8O 8O 8O 8O .... to mi hlava nebere ..
Jeden neumi slovensky a ostentativne dela ze nerozumi , druhej si plete rasu s narodnosti ale vsichni sou nalezite hrdi jak ma bejt.
... bezte s takovejma kecama do nejhlubsi prdele nebo nekam mavat vlajkou vy zoufalci. :mad:

jojo hlavne ze ty v tom mas jasno.... poslat lidi do prdele a hotovo....a rasu s narodnosti si nepletu, by me zajimalo jak jsi zorvna na to prisel? :?: opravovat nepotrebuju....

Jo, v tomhle mam vyjmecne jasno :!: ... a proc ses chytlavej? Rasu s narodnosti si tady plete FrajerT kerej psal neco o rasistickejch zvastech. To vsichni vidite tak rude ze nestihate cist? A jo, poslat nacky do prdele, mi prijde jako jediny mozny .....

promin tak to se omlouvam :roll: ja uz z toho tady fakt videl rude a prave mi to neslo do hlavy....s tim poslat nacky do prdele naprosto
souhlasim.. :wink:
Maslista

#63 Příspěvek od Maslista »

a taková to byla krásná a poklidná debata o klapotu M40tek... :D
error-motohanz

#64 Příspěvek od error-motohanz »

jojo :) ja mel taky m40 a taky klapala jak sici stroj....byl to zase na druhou stranu takovej sexy-industry zvuk motoru.... :wink:
stepmir

#65 Příspěvek od stepmir »

A já si za tím co jsem napsal pevně stojím - atˇmi třeba říkaj nácek !!! Lepší než když mě bude někdo titulovat zajebanej kokot ..... :lol:
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od RuDoSh »

error-motohanz píše:
LOPOLO píše:
error-motohanz píše:[quote="LOPOLO"]no ty kravo .... 8O 8O 8O 8O .... to mi hlava nebere ..
Jeden neumi slovensky a ostentativne dela ze nerozumi , druhej si plete rasu s narodnosti ale vsichni sou nalezite hrdi jak ma bejt.
... bezte s takovejma kecama do nejhlubsi prdele nebo nekam mavat vlajkou vy zoufalci. :mad:

jojo hlavne ze ty v tom mas jasno.... poslat lidi do prdele a hotovo....a rasu s narodnosti si nepletu, by me zajimalo jak jsi zorvna na to prisel? :?: opravovat nepotrebuju....

Jo, v tomhle mam vyjmecne jasno :!: ... a proc ses chytlavej? Rasu s narodnosti si tady plete FrajerT kerej psal neco o rasistickejch zvastech. To vsichni vidite tak rude ze nestihate cist? A jo, poslat nacky do prdele, mi prijde jako jediny mozny .....

promin tak to se omlouvam :roll: ja uz z toho tady fakt videl rude a prave mi to neslo do hlavy....s tim poslat nacky do prdele naprosto
souhlasim.. :wink:[/quote]

Obrázek
jo, do hajzlu se zkurvenyma nackama!

Obrázek

Obrázek
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#67 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

stepmir píše:A já si za tím co jsem napsal pevně stojím - atˇmi třeba říkaj nácek !!! Lepší než když mě bude někdo titulovat zajebanej kokot ..... :lol:

kanady a pevnej postoj je fajn .... ty vidis rozdil mezi nackem a zajebanym kokotem? :D :D :D
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#68 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

LOPOLO píše:kanady a pevnej postoj je fajn .... ty vidis rozdil mezi nackem a zajebanym kokotem? :D :D :D

kua, tesne vedle, uff :lol:
“Ability is what you're capable of doing.”
stepmir

#69 Příspěvek od stepmir »

LOPOLO píše:
stepmir píše:A já si za tím co jsem napsal pevně stojím - atˇmi třeba říkaj nácek !!! Lepší než když mě bude někdo titulovat zajebanej kokot ..... :lol:

kanady a pevnej postoj je fajn .... ty vidis rozdil mezi nackem a zajebanym kokotem? :D :D :D

Proč hned kanady ??? Okovaný cvičky taky stačej ne ??? :lol: :lol: :lol:
stepmir

#70 Příspěvek od stepmir »

RuDoSh píše:
error-motohanz píše:
LOPOLO píše:[quote="error-motohanz"][quote="LOPOLO"]no ty kravo .... 8O 8O 8O 8O .... to mi hlava nebere ..

Jo do hajzlu ??? A v čem by si si vozil prdel ???? :lol: :lol: :lol:
Maslista

#71 Příspěvek od Maslista »

RuDoSh píše:
error-motohanz píše:
LOPOLO píše:[quote="error-motohanz"][quote="LOPOLO"]no ty kravo .... 8O 8O 8O 8O .... to mi hlava nebere ..

Obrázek

Obrázek

Obrázek[/quote]

Já nevím moc se v tom nevyznám, ale mně spíš připadají jako nějací hašišáci a né jako nacisti.. krátce střižené vlasy přece člověka nikam neřadí... 8)
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od RuDoSh »

Maslista píše: Já nevím moc se v tom nevyznám, ale mně spíš připadají jako nějací hašišáci a né jako nacisti.. krátce střižené vlasy přece člověka nikam neřadí... 8)

jo, moc se v tom nevyznas....
CharlitoCZ
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od CharlitoCZ »

to že je člověk plešatej snad neznamená že je nácek ne?! :roll:

já rozhodně vlasů taky moc nemám, ale s náckama teda nic společnýho nemám a ani mít nechci :!:

jinak citace stepmir:

Jo do hajzlu ??? A v čem by si si vozil prdel ????

tomuhle zcela nerozumim... :roll: :?:
stepmir

#74 Příspěvek od stepmir »

jinak citace stepmir:

tomuhle zcela nerozumim...

Kdyby ti zkurvení náckové byli v prdeli tak si budem vozit prdel tak akorát v Dacii Nácek jako nácek :lol: :lol: :lol:
stepmir

#75 Příspěvek od stepmir »

Končím diskusi která nikam nevede, každej má jiné přesvědčení a jinej názor , někomu se líbí holky jinej zase radši vdolky.... :lol: :lol:
skautik Čestný člen
Čestný člen

#76 Příspěvek od skautik Čestný člen »

CharlitoCZ píše:to že je člověk plešatej snad neznamená že je nácek ne?! :roll:

já rozhodně vlasů taky moc nemám, ale s náckama teda nic společnýho nemám a ani mít nechci :!:

jinak citace stepmir:

to se nam snazil Fenri taky vysvetlit, ale neuspel :twisted:
eko

#77 Příspěvek od eko »

Tady to smrdi nacionalismem :angry:
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#78 Příspěvek od RuDoSh »

skautik píše:
CharlitoCZ píše:to že je člověk plešatej snad neznamená že je nácek ne?! :roll:

jinak citace stepmir:

to se nam snazil Fenri taky vysvetlit, ale neuspel :twisted:

hola hlava, avatar na foru a pil pivo...... to uz neco musi znamenat!
andyXXL
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od andyXXL »

To stepmir, frajerT, error-motohanz.
Kurva svojimi nacionalistickymi komplexami zajebete celkom zaujimavy topic.Tak sa skludnite a rieste si to inde toto je forum o BMW!

K veci mam 328i M52,auto teraz stoji v garazi,znacky v depozite,sem tam to prestartujem (cca raz za 2 tyzdne). Motor ma najazdenych serioznych 150t km zo syntetikou 5w-50. Planujem prejst dla Majorovych rad na origo BMW viskozitne rozsahy 5w-40.Niekedy sa mi stane(po 2 tyzdnoch statia), ze zdvihatka sklepu na 1 sec. Normalne,ale na druhy den ziadny cvakot.Bavil som sa o tomto so svojim servismanom.Pokial nie su hydrostely vyjazdene,drzia tlak nejaky cas.Ak sklepavaju kazdy studeny start,da sa s tym jazdit,ale je to dokaz,ze motor ma nieco za sebou.Ked kupujem jazdenku osobne dojdem a chcem pocut studeny start.Kilometre na tacho ma nezaujimaju,staci ze popocuvam motor a viem na com som.Da sa to otestovat jednoducho,zlozit viko a zatlacit sroubovakom,ak sa podavaju su v hajzli.
Skor sa mi stava podobne ako Lopolovi,ked auto dostane na kotol cvaka Vanos,ale vraj je to normal,nie Pavle? 8)
ghorst

#80 Příspěvek od ghorst »

No a zpět ke cvakání---moje m 40 318 v E36 ---cvakání velké a točila jen do 5000 ot. Namontovány nové hydroštely,vyměněna vačka i koníky-starší ale bez zjevného opotřebení oproti původní vačce na které bylo vidět rýhy a koníky taktéž podřené-dále vyčištěna sprcha,vyfoukané a propláchnuté kanálky pod hydry,nový olej 10W40 plus přísada,filtr, a....

cvaká stále a dosti hlučně.(zvuk jde stopro centně odtamtud,nejedná se o klepání kliky nebo ojnice,je to charakteristické šramocení šicího stroje)
ve vyších otáčkách zvuk lehce,ale jen lehce ztiší. Maximální otáčky se posunuly na 5600 a poté začne zase haprovat,motor zeslábne ,zvadne.
občas,při jízde z kopce se přes 5600 ot jakoby přehoupne a táhne až do omezovače,ale v mírném stoupání se na tom bodě zastaví.Od výměny hyder najeto 60km-včera jsem to dodělal-je možné že bude několik set km trvat než se nová hydra natlakují a vymezí??

Problém z otáčkami -z hlediska diagnostiky vše v pořádku a jelikož mám k dispozici všechy díly,pro jistotu měněny snímače,váha,kabely,víčko atd...svíčky nové---takže problém vidím ve stále hlučné vačce a špatném nastavení ventilových vůlí..........................Pokud k tomuto má někdo co dodat....vývoj situace budu dále sledovat a popisovat. :idea:
Odpovědět