Tak jsem si koupil primo v BMW origo ulozeni zadniho tlumice.Podotykam byl to origo dil.Bylo me divne ze je cca za stejnou cenu jako neorigo dil napr.v AK. No takze vydrzel cca pouze 2000km. Tak jsem zvedav na reakci v Bmw v Pondeli...
Marek-is píše:Tak jsem si koupil primo v BMW origo ulozeni zadniho tlumice.Podotykam byl to origo dil.Bylo me divne ze je cca za stejnou cenu jako neorigo dil napr.v AK. No takze vydrzel cca pouze 2000km. Tak jsem zvedav na reakci v Bmw v Pondeli...
Známý bydlí a pracuje ve Vídni, svou e36ku servisuje jedině u BMW a dává jedině BMW díly... má to auto už pěknou řádku let...tvrdí, že kvalita ND zakoupených u BMW jakožto origo díly je pěkně mizerná, že se to nedá srovnat s tím co se na auto dává přímo ve fabrice při montáži.
Marek-is píše:Tak jsem si koupil primo v BMW origo ulozeni zadniho tlumice.Podotykam byl to origo dil.Bylo me divne ze je cca za stejnou cenu jako neorigo dil napr.v AK. No takze vydrzel cca pouze 2000km. Tak jsem zvedav na reakci v Bmw v Pondeli...
sou to čur*ci, kvalita jde do sraček, já mám uložení předních tlumiču ještě asi origo tj. 300tkm včera jsem to zkoumal, ted jedu nechat nabouchat tlumiče a udělat objednávku Billsteinů a MEYLE uložení.
jednou mi ta guma vyskocila ven, tak jsem tam dal velke podlozky shora i zdola a no problem...