lenoch píše:Wolfi píše:Tak jsem zajel na diagnostiku, naměřili mu EKG a co myslíte...turbo tlačilo při prošlápnutí plynu až na zem max. něco přes 1000 [čehosi]. Takže je prej v perdeli...
Doporučovali mě nějakou firmu ve Vídni (cca 100km) se kterou mají co se týče kvality jenom ty nejlepší zkušenosti....prej to tam v 8:00 dám a ve 14:00 vyzvedávám repasované... V případě že je turbo nerepasovatelné tak za 10 až 12 tis. dodají repasované....problém je, že umím německy akorát {hast du fojr}..

Nevíte někdo o nějaké tuzemské firmě kde to kvalitně zrepasují??? a kolik to tak koštuje ?
heleď a víš opravdu že je turbo v prdeli?? Žere ti to olej? Musíš mezi výměnama dolejvat? Něco přes 1000... to podle mě bude že ti tlačí něco přes 1Atm. Může být také jen v prdeli ten rebulátor tlaku vzduchu... nevím kdo a jak ti to měřil, ale zajímal bych se o to být tebou... cítíš nějak pokles výkonu?
No právěže ano....pokles výkonu je znatelný...by? mám auto teprve půl roku, jedeto čím dál hůř.....před půl rokem jsem po okrskách frčel do porodnice za ženou ve 200km/h (neustálé brzdění a akcelerace). Minulý týden jsem jel po dálnici a když jsem dojel dieslového focuse ve 160km/h tak šlápl do pedálů a ujel....tak jsem to sešlápl až na zem, za mnou dýmu jako na vojenském cvičení a výslední efekt na 20km byl zvýšení na 170km/h... když mě pak zase po mém úmorném předjetí míjel, tvářil jsem se že relaxuju a víc jet už nechci....
olej jsem měnil teprve nedávno (cca 2 měsíce) takže ten úbytek zatím moc nezjištuju, ale dýmí to po zašlápnutí jak prase....
Diagnostika probíhala ve firmě CarBand na orig. BOSH diagnostice.
Podotýkám, že o turbo jsem se staral jak se má, tzn. nechával dochladit apod....
ještě bych chtěl dodat, že když jsem měnil váhu vzduchu, vypadala jako by ji někdo vykoupal v téru....zkrátka v sání toho oleje bylo na můj vkus až moc....možná je to jenom rozmlsaností z předchozí HONDY, ale i tak...minimálně ty úcpávky tam budou hyn.