Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
parking
Hele, pokud to není záminka, abych napsal - parkuju svou e36 v Kateřinské 26, nic mi ještě někdo neukrad a to neví, že mi nefunguje zadní zámek na kufru
Tak jo, ja parkuju venku, převážně na jižáku a předtím na vinohradech, přišel jsem o 3x mlhovky, 2x stěrače a teď mi někdo asi hrabal do ledvinek. Ale jinak je to tady fajn, to se ti stane s každým autem.

Tak jo, ja parkuju venku, převážně na jižáku a předtím na vinohradech, přišel jsem o 3x mlhovky, 2x stěrače a teď mi někdo asi hrabal do ledvinek. Ale jinak je to tady fajn, to se ti stane s každým autem.
Ahoj, nenapadlo mě, že si to takhle někdo vyloží:) Z toho by byla vhodnější anketa, s jednoznačným VENKU nebo UVNITŘ.. No sháním garáž, přecejen je tady u nás dost závistivců a nepracujícíchehm romů, kteří vyhledávají pochybné pracovní příležitosti, (rasista nejsem, ale brak který nechce makat nesnáším!) a ani zdánlivě starší E34 by zřejmě neunikla většímu zájmu:(
Já parkuji přes noc doma v garáži, ale přes den abych nemusel pořád vyjíždět a zajíždět nechávám to před domem kde postavili PLUS takže na jejich parkovišti no a už 2x mi někdo ometl bok....1. ujel po 2. ujel taky ale policajti ho chytli díky svědkům. Takže dnes si vezu auto z lakovny a slibuji že budu vyjíždět a zajíždět

dík za odpovědi, no jak je tak vypada je nejlepsi mit barak s garazi:)
Co si predstavujes pod "dobre zabezpecenou garazi"?? v mem pripade je mozna akorat radovka kam z okna bytovky nedohlednu:(
castro píše:když dáš auto do garáže, tak ti na něj sice neprší, ale pokud si nezabezpečíš garáž tak je to horší než stát na ulici. V garáži má zloděj hodně času, skvělej prostor, najde i ňákej ten vercajk a odjíždí. Když za sebou nezavře - někdo ti jisto jistě vykrade i ten vercajk...
Co si predstavujes pod "dobre zabezpecenou garazi"?? v mem pripade je mozna akorat radovka kam z okna bytovky nedohlednu:(
-
- Kontaktovat uživatele:
Ada_CZ píše:dík za odpovědi, no jak je tak vypada je nejlepsi mit barak s garazi:)castro píše:když dáš auto do garáže, tak ti na něj sice neprší, ale pokud si nezabezpečíš garáž tak je to horší než stát na ulici. V garáži má zloděj hodně času, skvělej prostor, najde i ňákej ten vercajk a odjíždí. Když za sebou nezavře - někdo ti jisto jistě vykrade i ten vercajk...
Dělají se na to systémy jako gsm alarm kterej se montuje do aut. Abych to upřesnil. Mám v autě namontovanej alarm, kterej hlídá vnitřní prostor nějakou mikrovlnou bo co a dá se to použít i externě třeba k hlídání prostoru garáže. Stačí vyndat ten modul ven (položit ho kamkoli vedle auta) a on si "nafoukne" prostor garáže a pokud někdo otevře dveře garáže, spustí se alarm. To zařízení pracuje bezdrátově s jednotkou která je v autě a která ti okamžitě volá na přednastavené tel. číslo. Takže stačíš nastrkat náboje, nazout papuče a dojít vyvenčit pejska ke garážím.
zeptej se nějaký firmy která to montuje co by bylo nejvohnější třeba i pro tu garáž. Každopádně tim zabiješ 2 mouchy jednou plácačkou, páč máš zajištěný auto kdekoliv jsi (včetně vyhledávání +-250m) a při parkování v garáži ti to hlídá i garáž.
mě to vyšlo na 14.000