Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

parking

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Ada_CZ

#1 Příspěvek od Ada_CZ »

Ahoj, vyhlasuju anketu. Kdo svou E36 neparkuje v garazi? Evazuju o tomhle aute, ale nemam garaz, no aje mi lito jej nechat stat pred barakem...
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od patras Čestný člen »

kdyz vyhlasujes anketu tak ji taky musis v tom tematu zalozit a dat tam otazky :D
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Pavel H

#3 Příspěvek od Pavel H »

patras píše:kdyz vyhlasujes anketu tak ji taky musis v tom tematu zalozit a dat tam otazky :D

Jako neplatici mu to asi nejde :-(
Ada_CZ

#4 Příspěvek od Ada_CZ »

nejde:( nezalozil byste prosim nekdu tu anketu? psat to takhle asi bude neprehledne, uz dva prispevky OT:)

Anebo to nechame tak a ja budu editovat prvni zpravu a psat tam pocty.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od matiz »

ja neparkuju v garazi...Ale barak mam svuj a parkuju vevnitr,ne na ceste.Kdyz jsem v praci,parkuju pred sidlistem a uz mi kurvy rozbili mlhovku jak ji pacili.I s drzakem....
J_H_

#6 Příspěvek od J_H_ »

Hele, pokud to není záminka, abych napsal - parkuju svou e36 v Kateřinské 26, nic mi ještě někdo neukrad a to neví, že mi nefunguje zadní zámek na kufru :D

Tak jo, ja parkuju venku, převážně na jižáku a předtím na vinohradech, přišel jsem o 3x mlhovky, 2x stěrače a teď mi někdo asi hrabal do ledvinek. Ale jinak je to tady fajn, to se ti stane s každým autem.
Ada_CZ

#7 Příspěvek od Ada_CZ »

Ahoj, nenapadlo mě, že si to takhle někdo vyloží:) Z toho by byla vhodnější anketa, s jednoznačným VENKU nebo UVNITŘ.. No sháním garáž, přecejen je tady u nás dost závistivců a nepracujícíchehm romů, kteří vyhledávají pochybné pracovní příležitosti, (rasista nejsem, ale brak který nechce makat nesnáším!) a ani zdánlivě starší E34 by zřejmě neunikla většímu zájmu:(
castro
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od castro »

když dáš auto do garáže, tak ti na něj sice neprší, ale pokud si nezabezpečíš garáž tak je to horší než stát na ulici. V garáži má zloděj hodně času, skvělej prostor, najde i ňákej ten vercajk a odjíždí. Když za sebou nezavře - někdo ti jisto jistě vykrade i ten vercajk... :lol:
Slid

#9 Příspěvek od Slid »

Já parkuji přes noc doma v garáži, ale přes den abych nemusel pořád vyjíždět a zajíždět nechávám to před domem kde postavili PLUS takže na jejich parkovišti no a už 2x mi někdo ometl bok....1. ujel po 2. ujel taky ale policajti ho chytli díky svědkům. Takže dnes si vezu auto z lakovny a slibuji že budu vyjíždět a zajíždět :lol: :lol:
Ada_CZ

#10 Příspěvek od Ada_CZ »

dík za odpovědi, no jak je tak vypada je nejlepsi mit barak s garazi:)

castro píše:když dáš auto do garáže, tak ti na něj sice neprší, ale pokud si nezabezpečíš garáž tak je to horší než stát na ulici. V garáži má zloděj hodně času, skvělej prostor, najde i ňákej ten vercajk a odjíždí. Když za sebou nezavře - někdo ti jisto jistě vykrade i ten vercajk... :lol:

Co si predstavujes pod "dobre zabezpecenou garazi"?? v mem pripade je mozna akorat radovka kam z okna bytovky nedohlednu:(
castro
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od castro »

Ada_CZ píše:dík za odpovědi, no jak je tak vypada je nejlepsi mit barak s garazi:)

castro píše:když dáš auto do garáže, tak ti na něj sice neprší, ale pokud si nezabezpečíš garáž tak je to horší než stát na ulici. V garáži má zloděj hodně času, skvělej prostor, najde i ňákej ten vercajk a odjíždí. Když za sebou nezavře - někdo ti jisto jistě vykrade i ten vercajk... :lol:

Co si predstavujes pod "dobre zabezpecenou garazi"?? v mem pripade je mozna akorat radovka kam z okna bytovky nedohlednu:(

Dělají se na to systémy jako gsm alarm kterej se montuje do aut. Abych to upřesnil. Mám v autě namontovanej alarm, kterej hlídá vnitřní prostor nějakou mikrovlnou bo co a dá se to použít i externě třeba k hlídání prostoru garáže. Stačí vyndat ten modul ven (položit ho kamkoli vedle auta) a on si "nafoukne" prostor garáže a pokud někdo otevře dveře garáže, spustí se alarm. To zařízení pracuje bezdrátově s jednotkou která je v autě a která ti okamžitě volá na přednastavené tel. číslo. Takže stačíš nastrkat náboje, nazout papuče a dojít vyvenčit pejska ke garážím.

zeptej se nějaký firmy která to montuje co by bylo nejvohnější třeba i pro tu garáž. Každopádně tim zabiješ 2 mouchy jednou plácačkou, páč máš zajištěný auto kdekoliv jsi (včetně vyhledávání +-250m) a při parkování v garáži ti to hlídá i garáž.
mě to vyšlo na 14.000
Bambim
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Bambim »

Ja parkuju v garazi a je velmi dobre zabezpecena... :wink: Hned vedle je barak plny cikanu, kteri maji zazitou starou skolu. Vzdycky kdyz meli problem s autem a neco delali, tak jsem jim pujcoval vercajk nebo jsem jim pomohl. Ted, kdyz se u garaze neco deje, tak mi volaj na mobil... :D :D :D
Rejchy Moderátor
Moderátor

#13 Příspěvek od Rejchy Moderátor »

:D Já parkuju ve dne v garáži ( doma) a večer venku na ulici (u přítelkyně.) A docela v pohodě,jenom mi letos v zimě nějakej dobrák trefil zrcátko.
ondrej

#14 Příspěvek od ondrej »

Parkuju v londýnský a už se to snažil někdo ukrast. Mám tam nastesti magnet, kterej mi ho zachranil.
T.o.m.

#15 Příspěvek od T.o.m. »

by mě zajímalo, kde parkuje jfk :D
castro
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od castro »

ondrej píše:Parkuju v londýnský a už se to snažil někdo ukrast. Mám tam nastesti magnet, kterej mi ho zachranil.

Magnet? To jako na zámku ve vnitřku dveří? Tenhle výchyt neznám... :idea: :?:
Odpovědět