Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

blbej dotaz...

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Biadge

#1 Příspěvek od Biadge »

ja vim ze je to kravina se na to ptat ale nez nekam jezdit do servisu... - kdyz jezdim po kolejich nebo po nerovnosti tak mi ze spodu cinkaj nejaky plechy cico - fakt nevim - valel sem se pod tim jak protrzenej ale nemohl sem nic najit.. a vyfuk to neni - nevite co by tam tak jako mohlo cinkat - je to spis ve predni casti.

dik za jakoukoliv odpoved. :)
Olda H
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Olda H »

A díval ses na zadní vnitřní brzdové destičky ? Často bývají upadlé nebo deformované ty korunky co zapadají do válečků, a potom dost rachotí.
Biadge

#3 Příspěvek od Biadge »

aha - no to me nenapadlo. - ok dik kdyby byl jeste nejakej tip tak napiste dik
eko

#4 Příspěvek od eko »

A co treba ta tepelna izolace nad vyfukem?
Biadge

#5 Příspěvek od Biadge »

alp píše:taky to obcas byvaji tzv "susplechy" ... to jsou ty plechovy kryty co kryji kotouc z druhe strany. Urezava to kde jsou pridelany a pak to drnca ...

to spis si myslim ze by to mohlo bejt - a co stim??
DAVe_1

#6 Příspěvek od DAVe_1 »

proste si pod to vlezes, mrknes jak to bylo puvodne pripevneny a pokusis se to renovovat... je to na sroubech s podlozkama, me to ceka taky ale ze bych s toho delal problem :roll: (mam namysli ty susplechy nad vyfukem katem apod)
Biadge

#7 Příspěvek od Biadge »

nedelam z toho problem jen to chcu mit v poradku - uz sem prekousl ze me piskaj brzd. desticky (nez dam novy tak to nejak preziju) ale aby me auto rachotilo jak protrzeny a kazdej cumel co to jede za srot to bych rad nejak odboural...

a diky moc za pomoc :)
DAVe_1

#8 Příspěvek od DAVe_1 »

Tak sem to nemyslel. Spis tak ze je to vazne eazy.. ty plechy bejvaj utrzeny z tech uchytnejch sroubu,tak tam praskni nejaky vetsi podlozky a je to. :wink:
Biadge

#9 Příspěvek od Biadge »

jasny :)
castro
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od castro »

JJ, rachtající popelnici mám já. Vejfuk mi bouchá o šroub a vrže v těch uchycovacích čelistech - strašnej zvuk....

Dlouho jsem nemoh přijít na to co to dělá, chce to do všeho hodně praštit a pak se něco ozve....
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od patras Čestný člen »

alp píše:taky to obcas byvaji tzv "susplechy" ... to jsou ty plechovy kryty co kryji kotouc z druhe strany. Urezava to kde jsou pridelany a pak to drnca ...

jo to mam taky :D .. poznas to kdyz kopnes do kola .. pekne to rezonuje
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
CharlitoCZ
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od CharlitoCZ »

to mám taky a hrozně dlouho jsem řešil co to je :lol:
Jiras

#13 Příspěvek od Jiras »

Biadge píše:ja vim ze je to kravina se na to ptat ale nez nekam jezdit do servisu... - kdyz jezdim po kolejich nebo po nerovnosti tak mi ze spodu cinkaj nejaky plechy cico - fakt nevim - valel sem se pod tim jak protrzenej ale nemohl sem nic najit.. a vyfuk to neni - nevite co by tam tak jako mohlo cinkat - je to spis ve predni casti.

dik za jakoukoliv odpoved. :)

Mě to cinká taky a vim co to je u mě - měnil jsem spodní čepy předních ramen a uplně na spodku toho čepu (FEBI) je taková kovová krytka/plíšek. Ten má trochu vůli nahoru a dolu, takže když přejedu přes něco tím předním kolem, tak cinkne jak klepne o tělo čepu. Je to slyšet akorát když mám otevřený okno, nebo zvenku auta.
Biadge

#14 Příspěvek od Biadge »

ja to taky slysim jen kdyz mam otevreny okno.
driv se me ozyval aj zadek - to sem pak ale zjistil pri vymene kol ze mam na trikrat zlomeny emkovy pruziny a ulomky tam cinkaly :roll: .. no jo holt koupeny auto z AAA :lol:
petr269

#15 Příspěvek od petr269 »

Neřek bych,že je to AAA měl jsem je taky prasklý,aspoň byl důvod dát nižší.
Odpovědět