ja vim ze je to kravina se na to ptat ale nez nekam jezdit do servisu... - kdyz jezdim po kolejich nebo po nerovnosti tak mi ze spodu cinkaj nejaky plechy cico - fakt nevim - valel sem se pod tim jak protrzenej ale nemohl sem nic najit.. a vyfuk to neni - nevite co by tam tak jako mohlo cinkat - je to spis ve predni casti.
alp píše:taky to obcas byvaji tzv "susplechy" ... to jsou ty plechovy kryty co kryji kotouc z druhe strany. Urezava to kde jsou pridelany a pak to drnca ...
to spis si myslim ze by to mohlo bejt - a co stim??
proste si pod to vlezes, mrknes jak to bylo puvodne pripevneny a pokusis se to renovovat... je to na sroubech s podlozkama, me to ceka taky ale ze bych s toho delal problem (mam namysli ty susplechy nad vyfukem katem apod)
nedelam z toho problem jen to chcu mit v poradku - uz sem prekousl ze me piskaj brzd. desticky (nez dam novy tak to nejak preziju) ale aby me auto rachotilo jak protrzeny a kazdej cumel co to jede za srot to bych rad nejak odboural...
alp píše:taky to obcas byvaji tzv "susplechy" ... to jsou ty plechovy kryty co kryji kotouc z druhe strany. Urezava to kde jsou pridelany a pak to drnca ...
jo to mam taky .. poznas to kdyz kopnes do kola .. pekne to rezonuje
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Biadge píše:ja vim ze je to kravina se na to ptat ale nez nekam jezdit do servisu... - kdyz jezdim po kolejich nebo po nerovnosti tak mi ze spodu cinkaj nejaky plechy cico - fakt nevim - valel sem se pod tim jak protrzenej ale nemohl sem nic najit.. a vyfuk to neni - nevite co by tam tak jako mohlo cinkat - je to spis ve predni casti.
dik za jakoukoliv odpoved.
Mě to cinká taky a vim co to je u mě - měnil jsem spodní čepy předních ramen a uplně na spodku toho čepu (FEBI) je taková kovová krytka/plíšek. Ten má trochu vůli nahoru a dolu, takže když přejedu přes něco tím předním kolem, tak cinkne jak klepne o tělo čepu. Je to slyšet akorát když mám otevřený okno, nebo zvenku auta.
ja to taky slysim jen kdyz mam otevreny okno.
driv se me ozyval aj zadek - to sem pak ale zjistil pri vymene kol ze mam na trikrat zlomeny emkovy pruziny a ulomky tam cinkaly .. no jo holt koupeny auto z AAA