Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
alarm, světlomety, BC, hl. klíč
Před pár dny jsem koupil E36 coupe r.v. 1996 a mam par dotazu. Měl by tam být alarm, ale podle mě není (bývá červená dioda v autě?), na originálním klíči s DO mám tři tlačítka (na co slouží to s tím půlkruhovým světlem?) Pokud je tam originál alarm co všechno hlídá a jak to teda poznám jestli tam je nebo není? Další dotaz je že se mi mlží světlomety zevnitř, je potřeba nový těsnění nebo co stím? Na palubním počítači se mi částečně ztrácí některá písmena a prosím ještě o odkaz kde najdu změnu jazyka. A kde udělat náhradní klíč s DO a kolik to stojí. Nevíme o nějakém dobrém neznačkovém servisu v Brně?
-
- Kontaktovat uživatele:
Zkusím zodpovědět aspoň něco.
Náhradní klíč s DO (a imobilizérem-ten tam máš taky v tom klíči) Ti udělají na objednávku u dovozce nebo autorizovaného delalera BMW,cenu netuším ale bude to drahé... Jinak myslím že když byl v E36 orig alarm,byla v panelu pro tlačítka před řadičkou dioda,nebo spíš takový plast skrz který svítila.... a nakonec to talčítko se světlem je pro rozsvícení vnitřního osvětlení vozu na dálku(bylo to určeno snad pro snažší vyhledání vozu potmě na parkingu...)

Tady je nemecky navod na opravu spatnych pixelu displeje.
http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndikatf ... C_ID=30102
http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndikatf ... C_ID=30102
xdentist píše:Zkusím zodpovědět aspoň něco.Náhradní klíč s DO (a imobilizérem-ten tam máš taky v tom klíči) Ti udělají na objednávku u dovozce nebo autorizovaného delalera BMW,cenu netuším ale bude to drahé... Jinak myslím že když byl v E36 orig alarm,byla v panelu pro tlačítka před řadičkou dioda,nebo spíš takový plast skrz který svítila.... a nakonec to talčítko se světlem je pro rozsvícení vnitřního osvětlení vozu na dálku(bylo to určeno snad pro snažší vyhledání vozu potmě na parkingu...)
Díky, ještě k tomu alarmu, chtěl bych tam dát alarm od Magicar s pagerem nebo je něco lepšího za rozumný peníze? A ještě nějaký mechanický zabezpečení (pedály nebo zpátečka).
K MLŽÍCÍM SE SVĚTLOMETŮM:
Nez bys je menil, tak bych chvili pockal. Kdyz auto dele stoji nekde na vlhku (treba v bazaru) tak se to muze lehce stat. Doporucuju kdyz pojedes porad svitit (ted uz je to myslim povinne) a melo by to casem zmizet. Jestli to porad bude zamlzene, tak ti tam nekudy tece ale zase abys mel deravy obe svetla je malo pravdepodobne.
Takze svit. 
Nez bys je menil, tak bych chvili pockal. Kdyz auto dele stoji nekde na vlhku (treba v bazaru) tak se to muze lehce stat. Doporucuju kdyz pojedes porad svitit (ted uz je to myslim povinne) a melo by to casem zmizet. Jestli to porad bude zamlzene, tak ti tam nekudy tece ale zase abys mel deravy obe svetla je malo pravdepodobne.

-
- Kontaktovat uživatele:
Pawllos píše:O Magicar jsem mel taky zajem, ale trochu jsem prestal mit. Psal jsem dotaz primo do Magicaru a z toho co mi tam nekdo odpovedel se zdalo, ze chlap vzivote nevidel alarm ani z rychliku.
Si myslis ze ti vsetko zodpovie? Najlepsie sa spytat niekoho co to montuje aky to je a ci pojdu vsetky funkcie.