Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
žhavení td e36
mám 325td a mám problem se žhavením když je motor studený tak mi svítí žhavení i vstřik a start OK jekmile je motor teblý a chci startovat tak nesvítí žhavení jen vstřik a motor někdy nenatočím jen když dratem nažhavím na tvrdo z baterky na žhavičku tak to hned naskočí co to je? dík moc za radu spěchá
Tak máš 100% čerpadlo v háji typické znaky za tepla nestartuje až když schládne a kolisavé otáčky. Já už mám nové 17tis kč. Jinak mi zbylo čerpadlo za tepla i studená supr starty,ale je na něm špatná ta el.kostka co řídí volnoběh.rlotus píše:a kolísají mi otáčky u td 325 e36 na volnoběh tak taky prosím o radu dík
Hurdy píše:Tak máš 100% čerpadlo v háji typické znaky za tepla nestartuje až když schládne a kolisavé otáčky. Já už mám nové 17tis kč. Jinak mi zbylo čerpadlo za tepla i studená supr starty,ale je na něm špatná ta el.kostka co řídí volnoběh.rlotus píše:a kolísají mi otáčky u td 325 e36 na volnoběh tak taky prosím o radu dík
presne tak.. cerpadlo..
co chces za ten zbyek toho cerpadla? z jakyho roku to je?
Auto je rok 92 čerpadlo nevím. Kolik dáš?toretto píše:Hurdy píše:Tak máš 100% čerpadlo v háji typické znaky za tepla nestartuje až když schládne a kolisavé otáčky. Já už mám nové 17tis kč. Jinak mi zbylo čerpadlo za tepla i studená supr starty,ale je na něm špatná ta el.kostka co řídí volnoběh.rlotus píše:a kolísají mi otáčky u td 325 e36 na volnoběh tak taky prosím o radu dík
presne tak.. cerpadlo..
Auto je rok 92 čerpadlo nevím. Kolik dáš?[/quote]Hurdy píše:toretto píše:Tak máš 100% čerpadlo v háji typické znaky za tepla nestartuje až když schládne a kolisavé otáčky. Já už mám nové 17tis kč. Jinak mi zbylo čerpadlo za tepla i studená supr starty,ale je na něm špatná ta el.kostka co řídí volnoběh.Hurdy píše:[quote="rlotus"]a kolísají mi otáčky u td 325 e36 na volnoběh tak taky prosím o radu dík
presne tak.. cerpadlo..
hmm.. ty jsi prodavajici a tak bys mel urcit cenu ty.. ale jelikoz ja mam rok 96 a tudiz i jine cerpadlo, tak z toho nic nebude..
rlotus píše:proč by bylo v haji čerpadlo,když to jen nežhaví volnoběh je už ok jen kostra tak řikate jen odpojit tepl.čidlo a bude to ok?
zhavi ti to jak ma (pravdepodobne)
chyba je v cerpadle (je vybehane a netesni jak ma) - pomuze tomu, kdyz se bude zhavit i pri teplym startu (ale nejsem si 100% jistej, ze to zas nekurvi jiny veci - zas te to ale nic nestoji a kdyz by to treba nefungovalo, tak to lze lehce vratit zpet), anebo samozrejme vymena/generalka cerpadla

kolik mas najeto?
toretto píše:tds píše:CHlapi kdo chce tak prodám vstř.čerpadlo. je v perfektní kondici!! je na něm najeto cca 60.tis. r.v.čerpadla 1995. cena dohodou
jaky je na nem cislo? jakou mas predstavu o cene? (dohodou muze taky 500 Kc)
moje představa je naprosto jednoznačná 5 tis.Kč
čísla jsou tam následující:
460 406 994
VER. 515
je to čerpadlo na veškeré td a tds motory po r.v.95
-
- Kontaktovat uživatele:
Toto téma už se tady řešilo několikrát. Stačí dát hledat. Ale jinak. Vstřikovací čerpadlo (u motoru) je věc další. V první řadě je třeba zkontrolovat, zda tlačí pumpa (na nádrži na pravé straně). Ta odchází po cca 150 tis. kilometrech. Projevuje se to tím, že čím míně paliva v nádrži, tím horší starty, a je jedno jestli je motor teplý nebo studený. Prostě mu odteče palivo z trubek. Cena nového kolem 4 tis.