Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
325TDS vs 325i
Takže mám dilema...po pečlivém rozhodování mě vyšli dva bavoráčci...BMW 325TDS a 325i. A teď jsem na mrtvém bodě. TDS na tom rozhodně bude líp se spotřebou ale zase abych se bál o turbo. 325i zase má o 50 koníků navrch.Jezdím víceméně v okolí a v našem malo městě.Ale mám přítelkyni přes 100 km od sebe takže za ni jezdím taky nemálo a mám rád divočejší jízdu. Jenže zase jsem stále student takže spotřeba je u mě nezanedbatelně procentní podmínka.
toretto píše:u TDS bude mit pri divoke jizde spotrebu okolo 9 litru a za tech 9 litru pojedes i tou 325i.. a u benzinu neni takovy riziko, ze ti odejde nejaka nakladna cast motoru - ja bych sel do benzinu
Neblazni 325i divokou jizdou 9L? Tam se nedostane ani kdyz bude jezdit klobouka, ja jezdil sviznou jizdou s 320i za 11L..
N54 PWR
Lukas H. píše:toretto píše:u TDS bude mit pri divoke jizde spotrebu okolo 9 litru a za tech 9 litru pojedes i tou 325i.. a u benzinu neni takovy riziko, ze ti odejde nejaka nakladna cast motoru - ja bych sel do benzinu
Neblazni 325i divokou jizdou 9L? Tam se nedostane ani kdyz bude jezdit klobouka, ja jezdil sviznou jizdou s 320i za 11L..
ne.. tak to mysleny nebylo..

-
- Kontaktovat uživatele:
Shadowww píše:No jo zábava něco stojí:))A kolik si vezme 325i když se na to šlape?všude píšou průměrná spotřeba...ale jakmile to víc dřete tak aby na mě nevybaflo 20l/100km
šetříš nebo dřeš

presne tak se "silnym" autem jsem jeszdil podstatne agresivneji, nez ted se "slabym"..320i píše:Shadowww píše:No jo zábava něco stojí:))A kolik si vezme 325i když se na to šlape?všude píšou průměrná spotřeba...ale jakmile to víc dřete tak aby na mě nevybaflo 20l/100km
a az budes premyslet jestli toho klobouka pred tebou predjedes nebo ne, tak spotreba je to posledni co te v tu chvili bude zajimat![]()
ze zacatku jsem s tim benzinem mel spotrebu okolo 12l - je to o tom co uz tady nekdo rekl - uzivas si koniku a davas jim napit..
"presne tak se "silnym" autem jsem jeszdil podstatne agresivneji, nez ted se "slabym".. "
tak to ja prave naopak, so silnym chodim podstatne slusnejsie
mal som 324d a potom so presiel na 750i, tam ma ta spotreba zaskocila az tak, ze teraj jazdim slusnejsie ako policia
, ale zas ked sa treba ponahlat tak ....
mal som 324d a potom so presiel na 750i, tam ma ta spotreba zaskocila az tak, ze teraj jazdim slusnejsie ako policia

tomboss píše:"presne tak se "silnym" autem jsem jeszdil podstatne agresivneji, nez ted se "slabym".. "
mal som 324d a potom so presiel na 750i, tam ma ta spotreba zaskocila az tak, ze teraj jazdim slusnejsie ako policia, ale zas ked sa treba ponahlat tak ....
no jo jenze rozdil mezi 2.4d a 5.0i je celkem markantni (jak ve vykonu, tak ve spotrebe)

Hurdy píše:Hele bacha na body s tou divokou jízdou aby si nedojezdil.Ber TDS občas to protáhni a jezdi za přítelkyní za 7l,benzín neber nebo tě zežere.
hele,já na ten benzín jezdím,ani nemám vanos a dlouhodobá spotřeba
je 9,8l HA! ....a už dlouho mě nikdo nepředjel...

jo,dá se jet i za patnáct,ale na to musíš mít koule

-
- Kontaktovat uživatele:
hele já mám zatim 2,0 bez V a po městě už jsem to stáhnul na 9,5litru, 2,5 s Vanosem má spotřebu nižší než 2,0 bez, takže bych se toho až tak nebál.. Když budeš mít na živou jízdu tak pojedeš hodně rychle a když budeš chtít jet na spotřebu, tak tě stejně málokdo předjede.. jednoznačně bych volil benzín
-
- Kontaktovat uživatele:
S 325i sa da jazdit i za 7,8L - ale fakt lahka noha - v meste!!! da sa to, ale je to nuda
inak tak priemer 11-12 a jazdim podla potreby - do prace v klidu inak jak blazen....
TDS - ma urcite vyssiu cenu, drahsi servis, a ked sa nieco pokazi - draha oprava
Benzin -nizsia ceny pri kupe, vyssia spotreba, lacnejsia udrzba..
inak tak priemer 11-12 a jazdim podla potreby - do prace v klidu inak jak blazen....
TDS - ma urcite vyssiu cenu, drahsi servis, a ked sa nieco pokazi - draha oprava
Benzin -nizsia ceny pri kupe, vyssia spotreba, lacnejsia udrzba..