chtel jsem se zeptat mam e36 1.6 a chtel bych tam dat motor 2.0 v6 nebo 2.5 v6a jaky tam jsou upravy?vcetne elektriny,ulozeni do prevodovky a drzaky a spojky,dekuji
TOMKO1 píše:chtel jsem se zeptat mam e36 1.6 a chtel bych tam dat motor 2.0 v6 nebo 2.5 v6a jaky tam jsou upravy?vcetne elektriny,ulozeni do prevodovky a drzaky a spojky,dekuji
Nesmysl, nejlevnější je: prodat to a kup silnější.
Přesně jak píše slid... Nesmysl.. Zbytečná hokna. A bylo by to i o průser..
Policajtům a na technické bys asi marně vysvětlovat, že ta šestiválcová kráva je jen šestnáctistovka.. To bys neokecal.. Kdybys tam chtěl dát motor 1,8, to by zas takovej problém nebyl.. A nikdo by to ani nepoznal..
kdyz si spocitas co vsechno musis vymenit vcetne brzd a hlavne zadnich, prevodovka difec .... podvozek vejfuk ... prepis atd atd ...tak se na to fakt vyser prodej to .... prijde te to o mooooooooooooooc levnejc a bez prace ...
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Tak určitě by to bylo jednodušší, než šestiválec.. Ale bude se ti blbě shánět, zadalší se dá taky snadno poznat podle 16V hlavy.. A nebudou ti stíhat brzdy - iS má podvozek jako šestiválce.. Musel bys dát dopředu ventilovaný kotouče a dozadu místo bubnů kotouče, tvrší pružiny z iS.. Jestli teda chceš tak nutně měnit motor, sežeň si normální 1,8.. Ten seženeš snadno, na první pohled není poznat, úpravy okolo něj by měly být minimální a zbytek auta ti zůstane jak byl, tam by se nic měnit myslím nemuselo..
dsvatos píše:Tak určitě by to bylo jednodušší, než šestiválec.. Ale bude se ti blbě shánět, zadalší se dá taky snadno poznat podle 16V hlavy.. A nebudou ti stíhat brzdy - iS má podvozek jako šestiválce.. Musel bys dát dopředu ventilovaný kotouče a dozadu místo bubnů kotouče, tvrší pružiny z iS.. Jestli teda chceš tak nutně měnit motor, sežeň si normální 1,8.. Ten seženeš snadno, na první pohled není poznat, úpravy okolo něj by měly být minimální a zbytek auta ti zůstane jak byl, tam by se nic měnit myslím nemuselo..
To uz je ale zas skoro zbytecny menit. Proste z blata do louze
dsvatos píše:Tak určitě by to bylo jednodušší, než šestiválec.. Ale bude se ti blbě shánět, zadalší se dá taky snadno poznat podle 16V hlavy.. A nebudou ti stíhat brzdy - iS má podvozek jako šestiválce.. Musel bys dát dopředu ventilovaný kotouče a dozadu místo bubnů kotouče, tvrší pružiny z iS.. Jestli teda chceš tak nutně měnit motor, sežeň si normální 1,8.. Ten seženeš snadno, na první pohled není poznat, úpravy okolo něj by měly být minimální a zbytek auta ti zůstane jak byl, tam by se nic měnit myslím nemuselo..
To uz je ale zas skoro zbytecny menit. Proste z blata do louze
No jo, máš recht.. Takže jsme se oklikou zase dostali na začátek... Takže prodej 316 a kup si šestivál
IMHO je takova vymena relevantni pro nekoho, kdo si to chce po praci pripadne o dovolenych bastlit v garazi sam nebo s pomoci manzelky ci pritelkyne, protoze by ho to jednoduse bavilo a mel to misto televize. Ale nechat si to nekde delat, tak to je asi fakt lepsi koupit celek.
diky za radu,ale asi tam dam 1.8 a je to znat mezi tou 1.6 a 1.8 o dost?s tou svoji 1.6 jsem jel 210km/h a uz brzdil omezovac ale musel jsem to roztahnout po dalnici jinak tak 200km/h a spotrebu mam prumer tak 7.5l a k tomu mam na tom 17"kola
jeste jsem se chtel zeptat,ze kdyz vjedu du diry nebo na kanal tak mi zadek uskakuje a dela to rany do karoserie,nebudou na zadni naprave spatny silentbloky?protoze se mi i sjizdi hodne zadni kola
TOMKO1 píše:jeste jsem se chtel zeptat,ze kdyz vjedu du diry nebo na kanal tak mi zadek uskakuje a dela to rany do karoserie,nebudou na zadni naprave spatny silentbloky?protoze se mi i sjizdi hodne zadni kola
Pokud Ti to bouchá, při přejetí nerovnosti tak koukni na silenbloky, ty hlavní co jsou v podlaze.