DÍK FŠEM.

Pokud pouzijes gps navigaci s novejsim cipem SIRF III. , tak si myslim, ze nebudes mit problem se signalem ani pres pokovene sklo...Ma velkou citlivost, ze i kdyz ji das do supliku, tak ma signal...wagina píše:Víš, já mám pokovené sklo, a ono to jaksi nebere signál přes to sklo.Ale nahoře, u zp. zrcátka je výřez, a tam musím dát anténu, a nebo použít stávající. Tak nevim.
s pokovenejma sklama si neporadi ani navi s cipsetem SIRF III. Mozna tak na par satelitu. Ale v zastavbe nebo v lese budes mit problem. Mam ASUS s cipsetem SIRF III a chytnu to sice i v budove pod strechou, ale jakmile sednu do auta s pokovenym prednim sklem, tak je signal na polovine.Dave_318i píše:Pokud pouzijes gps navigaci s novejsim cipem SIRF III. , tak si myslim, ze nebudes mit problem se signalem ani pres pokovene sklo...Ma velkou citlivost, ze i kdyz ji das do supliku, tak ma signal...wagina píše:Víš, já mám pokovené sklo, a ono to jaksi nebere signál přes to sklo.Ale nahoře, u zp. zrcátka je výřez, a tam musím dát anténu, a nebo použít stávající. Tak nevim.
Pokud je pokovene sklo,tak ti nebude fungovat,kdyz antena je zatimto sklem.wagina píše:Víš, já mám pokovené sklo, a ono to jaksi nebere signál přes to sklo.Ale nahoře, u zp. zrcátka je výřez, a tam musím dát anténu, a nebo použít stávající. Tak nevim.
U tohoto pozor.O pripojeni nejde jakym zpusobem,ale kde je prijimac.PDA vetsinou neobsahuje prijimac,ten se nachazi primo v antene gps.Tzn.ze pokud se pripoji antena k PDA,tak neni podminka ,ze to pujde.Vetsinou PDA,ktery je s gps sadou vcelku,tak ma antenu a v nem 12kanalovy prijimac,ktery posila polohu do PDA k zobrazeni pomoci swVlasta píše:Použít se dá jedině v případě, že bude mít PDA nebo externí navigace konektor pro připojení kabelu externí GPS antény. (Většina používá pouze Bluetooth).
hele, me se to zda ze ty uz otrebujes jen obrazovku.... teda nejsem si na 100 % jisty, ale kdyz jsem sam koukal po origo navigaci tak si matne pamatuju ze byla "obrazovka" - mysleno jako celý ten pocitac - v palubce a gps modul v kufru. antenka pak na strese. paklize je to tak, tak si kup normalne tu jednotku s obrazovkou a dej si ji misto radia a mas origo navigaci.....wagina píše:Ahoj všichni. PROSÍM o radu.Chci si přídit do e46 externí nav. a mam takovou malinkatou antenku na střeše. jakjsem kokal do etk, tak tam mám i zesilovač, který se používá i pro origo nav. a tel. ( č.65256906071). Pomozte radou, dá se ta anténa ( je tam gps modul?) použít pro ext.nav.????
DÍK FŠEM.![]()
![]()
Tak to teda plácáš. Vepředu je pouze LCD s kazeťákem (u E46 popř. s CD nebo MD). V LZ blatníku je jednotka navigace (CD nebo DVD), do které je zapojena ta anténa (ploutvička) popř. i TV tuner. Takže mimo kabeláže mu tam chybí ještě věci tak cca za 40k.srle píše:hele, me se to zda ze ty uz otrebujes jen obrazovku.... teda nejsem si na 100 % jisty, ale kdyz jsem sam koukal po origo navigaci tak si matne pamatuju ze byla "obrazovka" - mysleno jako celý ten pocitac - v palubce a gps modul v kufru. antenka pak na strese. paklize je to tak, tak si kup normalne tu jednotku s obrazovkou a dej si ji misto radia a mas origo navigaci.....
snad neplacam blbosti