DÍK FŠEM.

wagina píše:Víš, já mám pokovené sklo, a ono to jaksi nebere signál přes to sklo.Ale nahoře, u zp. zrcátka je výřez, a tam musím dát anténu, a nebo použít stávající. Tak nevim.
Dave_318i píše:wagina píše:Víš, já mám pokovené sklo, a ono to jaksi nebere signál přes to sklo.Ale nahoře, u zp. zrcátka je výřez, a tam musím dát anténu, a nebo použít stávající. Tak nevim.
Pokud pouzijes gps navigaci s novejsim cipem SIRF III. , tak si myslim, ze nebudes mit problem se signalem ani pres pokovene sklo...Ma velkou citlivost, ze i kdyz ji das do supliku, tak ma signal...
wagina píše:Víš, já mám pokovené sklo, a ono to jaksi nebere signál přes to sklo.Ale nahoře, u zp. zrcátka je výřez, a tam musím dát anténu, a nebo použít stávající. Tak nevim.
Vlasta píše:Použít se dá jedině v případě, že bude mít PDA nebo externí navigace konektor pro připojení kabelu externí GPS antény. (Většina používá pouze Bluetooth).
wagina píše:Ahoj všichni. PROSÍM o radu.Chci si přídit do e46 externí nav. a mam takovou malinkatou antenku na střeše. jakjsem kokal do etk, tak tam mám i zesilovač, který se používá i pro origo nav. a tel. ( č.65256906071). Pomozte radou, dá se ta anténa ( je tam gps modul?) použít pro ext.nav.????
DÍK FŠEM.![]()
![]()
srle píše:hele, me se to zda ze ty uz otrebujes jen obrazovku.... teda nejsem si na 100 % jisty, ale kdyz jsem sam koukal po origo navigaci tak si matne pamatuju ze byla "obrazovka" - mysleno jako celý ten pocitac - v palubce a gps modul v kufru. antenka pak na strese. paklize je to tak, tak si kup normalne tu jednotku s obrazovkou a dej si ji misto radia a mas origo navigaci.....
snad neplacam blbosti