Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Tece voda... please help

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Hlavi

#1 Příspěvek od Hlavi »

Zdravim vas, mam takovy problem vcera jsem koupil BMW 316i z 93 roku, kdyz sem si ho odvazel tak topilo a nebyl zadny problem ale dnes rano jsem jel do prace a auto netopilo cely den sem jezdil a nechapal proc netopi vecer kolem 7 sem prijel pred barak na parkoviste a jakmile sem zaparkoval obevila se po de mnou kaluz nemrnouci smesi.... Jsem s BMW novacek a tak prosim o radu co by to mohlo byt... Dekuju za odpovedi
100RM

#2 Příspěvek od 100RM »

Co tak prasknuty chladic ? Alebo nejaka hadica ?
7er. True definition of luxury. Yours.
Hlavi

#3 Příspěvek od Hlavi »

Je to mozny musim to zitra nejak prozkoumat... ale dneska uz to netopilo ale nikde kaluz az do vecera nebyla a to sem mel porad na ocich....
kosa
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od kosa »

mohla by to byt vodní pumpa, ta nemusí téct pořád ale doporučuji přádnou kontrolu nebo to bez vody utavíš. tak hledej
z3bmw

#5 Příspěvek od z3bmw »

sponek na hadicích vody je moc, tak hledej, možná už má taky nějaká hadice dost. S tou pumpou bych to taky nepodceňoval. Bawas je sice pořádný fáro, ale chce trochu tý péče. Laskej ho.
eko

#6 Příspěvek od eko »

Hlavi píše:Zdravim vas, mam takovy problem vcera jsem koupil BMW 316i z 93 roku, kdyz sem si ho odvazel tak topilo a nebyl zadny problem ale dnes rano jsem jel do prace a auto netopilo cely den sem jezdil a nechapal proc netopi vecer kolem 7 sem prijel pred barak na parkoviste a jakmile sem zaparkoval obevila se po de mnou kaluz nemrnouci smesi.... Jsem s BMW novacek a tak prosim o radu co by to mohlo byt... Dekuju za odpovedi

To asi nebude nahoda, ze vcera jsi to koupil a dnes to vyteklo... bohuzel :roll:
Hlavi

#7 Příspěvek od Hlavi »

Diky moc za vsechny rady ale dneska za svetla sem si to v garazi prohlidnul a bylo to nastesti jen tim ze byla zavzdusnena soustava... odvzdusnil sem zacalo topit a uz nic netece =) Se svym BMW mam plany a tak bude do vanoc nova pumpa rozvody a vsechny naplne... jeste jednou dekuju
milo
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od milo »

Hlavi píše:Diky moc za vsechny rady ale dneska za svetla sem si to v garazi prohlidnul a bylo to nastesti jen tim ze byla zavzdusnena soustava... odvzdusnil sem zacalo topit a uz nic netece =) Se svym BMW mam plany a tak bude do vanoc nova pumpa rozvody a vsechny naplne... jeste jednou dekuju

doufej, ze se ti to znovu nezacne zavzdusnovat ...
adrenalin

#9 Příspěvek od adrenalin »

Já to měl taky jednou zavzdušněný a ten vzduch to vytlačil ven. Ale to se ti muselo přehřívat to bys viděl.
Odpovědět