Zdravim vas, mam takovy problem vcera jsem koupil BMW 316i z 93 roku, kdyz sem si ho odvazel tak topilo a nebyl zadny problem ale dnes rano jsem jel do prace a auto netopilo cely den sem jezdil a nechapal proc netopi vecer kolem 7 sem prijel pred barak na parkoviste a jakmile sem zaparkoval obevila se po de mnou kaluz nemrnouci smesi.... Jsem s BMW novacek a tak prosim o radu co by to mohlo byt... Dekuju za odpovedi
sponek na hadicích vody je moc, tak hledej, možná už má taky nějaká hadice dost. S tou pumpou bych to taky nepodceňoval. Bawas je sice pořádný fáro, ale chce trochu tý péče. Laskej ho.
Hlavi píše:Zdravim vas, mam takovy problem vcera jsem koupil BMW 316i z 93 roku, kdyz sem si ho odvazel tak topilo a nebyl zadny problem ale dnes rano jsem jel do prace a auto netopilo cely den sem jezdil a nechapal proc netopi vecer kolem 7 sem prijel pred barak na parkoviste a jakmile sem zaparkoval obevila se po de mnou kaluz nemrnouci smesi.... Jsem s BMW novacek a tak prosim o radu co by to mohlo byt... Dekuju za odpovedi
To asi nebude nahoda, ze vcera jsi to koupil a dnes to vyteklo... bohuzel
Diky moc za vsechny rady ale dneska za svetla sem si to v garazi prohlidnul a bylo to nastesti jen tim ze byla zavzdusnena soustava... odvzdusnil sem zacalo topit a uz nic netece =) Se svym BMW mam plany a tak bude do vanoc nova pumpa rozvody a vsechny naplne... jeste jednou dekuju
Hlavi píše:Diky moc za vsechny rady ale dneska za svetla sem si to v garazi prohlidnul a bylo to nastesti jen tim ze byla zavzdusnena soustava... odvzdusnil sem zacalo topit a uz nic netece =) Se svym BMW mam plany a tak bude do vanoc nova pumpa rozvody a vsechny naplne... jeste jednou dekuju
doufej, ze se ti to znovu nezacne zavzdusnovat ...