Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Autofólie
-
- Kontaktovat uživatele:
Čauec,
chci dát na auto fólie. Zjistil jsem, že to dělá znamej tak jsem se byl dnes poptat. Dělá s foliemi 3M FX. Říkal že mu to dá tak den práce (je strašný puntičkář) a ještě to nechá přes noc pořádně vyschnoutu něj v garáži. Je to zapotřebí v těchto klimatických podmínkách? Co jsem se díval na netu tak všichni píšou na práci 2-3 hodinky. Jeho práci už jsem viděl na jednom auto a slušné.
Uvítal bych i reference na jiné firmy, nejlíp JM nebo Praha. Dík
chci dát na auto fólie. Zjistil jsem, že to dělá znamej tak jsem se byl dnes poptat. Dělá s foliemi 3M FX. Říkal že mu to dá tak den práce (je strašný puntičkář) a ještě to nechá přes noc pořádně vyschnoutu něj v garáži. Je to zapotřebí v těchto klimatických podmínkách? Co jsem se díval na netu tak všichni píšou na práci 2-3 hodinky. Jeho práci už jsem viděl na jednom auto a slušné.
Uvítal bych i reference na jiné firmy, nejlíp JM nebo Praha. Dík
za komunistůdsvatos píše:A zapíšou ti to i do velkýho TP? Nevím jak teď, ale bejvávalo, že cokoliv co nebylo z fabriky origo nebylo povolený..Dave píše:Samozřejmě že s homologací. Klasická 8SD nebo jak to přesně je.

Dostaneš kartičku s daným vozem + typem, kde je nakreslene auto a napsáno kolik % maj zatmavení na jakém skle.A pod folii na autě máš číslo s atestem které souhlasí na kartičce.Asi vozit sebou velký TP nebude to pravé

-
-
čoveče v létě jsem s tim jel do Chorvatska, na hranicích jsme jednoduše stáhly okýnka a přes Rakousko se jelo v noci, takže pohoda.Slid píše:Tak bacha na hranice, hlavně rakušáci.A také nedejbože kdyby si někoho sejmul, tak pojišťovna se bude pěkne cukat až bude muset za tebe něco platit.plysakmartin píše:já si je dělal sám, tudíž bez homologace, mám je tam asi rok a půl a zatím bez problémů. Zatim jsem s cajtama problém neměl
http://www.trieste.cz/tonovani_skel.html tohle je good firma, dojede do místa bydliště, unás to dělal týpek několika lidem, záruka 5-7 let na provedenou práci.petto píše:za kolik to ten tvůj kamrád dělá?? chci to taky na mazlika
Za 2 hoďky hotovo. Cena 4500,-
Slid píše:http://www.trieste.cz/tonovani_skel.html tohle je good firma, dojede do místa bydliště, unás to dělal týpek několika lidem, záruka 5-7 let na provedenou práci.petto píše:za kolik to ten tvůj kamrád dělá?? chci to taky na mazlika
Za 2 hoďky hotovo. Cena 4500,-
TRIESTE - nejhorší firma!!! Dělají fušeřinu, proto maj i dobré ceny! Přijedou, v tom jsou dobří a jsou schopni udělat i před barákem, ale kdo tomu trošku rozumí, tak se podívá a pak to vypadá jak když tam nasypeš tatru bordel!!!

Ofic.záruka na tyto folie je 3 roky, dřív se dávala 5...stejně tak dlouho většina lidí auto nemá...
Nechci dělat reklamu,ale jestli můžu doporučit firmu na Zlínsku, tak
http://www.varecha.cz , znám majitele byl pár let v USA v Denvru, kde jeho tchán má velkou firmu a tam to dělal!!! Fólie SunTek a Johnson, vše s Atestem 8SD
Tam ručím za kvalitu a můžu domluvit cenu a čím víc bude aut, tím je ochotný jít níž! Dělal mi 11 aut a nikdy žádný problém...
pokud někdo budete chtít u http://www.varecha.cz, tak to řešte přes mě!!! domluvím to ... a pokud si někdo myslí, že z toho něco mám, tak akorát kulový
, je to kámoš........606 702 762

mám pocit, že ti je dělal Viktor Vařecha!! Já nic na nikoho nehážu, jen vím jakou dělají práci a není to jen můj názor...M3maniac píše:jednoduche...jeden háže špínu na druhéhomám kámoše v jedné z těchto dvou firem ale ted nevím přesně ve které...a dělal mi několik aut a vždy špičková práce... a to že jsou lidi blbí a nezajistí si bezprašný prostor za to si můžou sami.Vždy nabídl alternativu kde se dá vozidlo přistavit.