Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Autofólie

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Dave
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Dave »

Čauec,

chci dát na auto fólie. Zjistil jsem, že to dělá znamej tak jsem se byl dnes poptat. Dělá s foliemi 3M FX. Říkal že mu to dá tak den práce (je strašný puntičkář) a ještě to nechá přes noc pořádně vyschnoutu něj v garáži. Je to zapotřebí v těchto klimatických podmínkách? Co jsem se díval na netu tak všichni píšou na práci 2-3 hodinky. Jeho práci už jsem viděl na jednom auto a slušné.

Uvítal bych i reference na jiné firmy, nejlíp JM nebo Praha. Dík
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od dsvatos »

Aby ses pak nedivil, až tě za to budou flastrovat policajti :(
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Spajky »

dsvatos píše:Aby ses pak nedivil, až tě za to budou flastrovat policajti :(

šak sou určitě s homologací
Dave
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Dave »

Samozřejmě že s homologací. Klasická 8SD nebo jak to přesně je.
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od dsvatos »

Dave píše:Samozřejmě že s homologací. Klasická 8SD nebo jak to přesně je.

A zapíšou ti to i do velkýho TP? Nevím jak teď, ale bejvávalo, že cokoliv co nebylo z fabriky origo nebylo povolený..
Slid

#6 Příspěvek od Slid »

dsvatos píše:
Dave píše:Samozřejmě že s homologací. Klasická 8SD nebo jak to přesně je.

A zapíšou ti to i do velkýho TP? Nevím jak teď, ale bejvávalo, že cokoliv co nebylo z fabriky origo nebylo povolený..

za komunistů :D

Dostaneš kartičku s daným vozem + typem, kde je nakreslene auto a napsáno kolik % maj zatmavení na jakém skle.A pod folii na autě máš číslo s atestem které souhlasí na kartičce.Asi vozit sebou velký TP nebude to pravé :D:D:D
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od dsvatos »

Slid: No jo, nováá doba, host vyhazuje vrchního :lol: Sem asi trošku zaspal, no :-) Ale to s tím velkým TP - pokud ti tam zapsali nějakou změnu, tak ti to napsali i do malýho do poznámek..
plysakmartin

#8 Příspěvek od plysakmartin »

já si je dělal sám, tudíž bez homologace, mám je tam asi rok a půl a zatím bez problémů. Zatim jsem s cajtama problém neměl 8)
Slid

#9 Příspěvek od Slid »

plysakmartin píše:já si je dělal sám, tudíž bez homologace, mám je tam asi rok a půl a zatím bez problémů. Zatim jsem s cajtama problém neměl 8)

Tak bacha na hranice, hlavně rakušáci.A také nedejbože kdyby si někoho sejmul, tak pojišťovna se bude pěkne cukat až bude muset za tebe něco platit.
davidj
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od davidj »

Já mám folie zapsaný va velkým a malým techničáku a žádnej problem. Když jedu přes Rakouský hranice , tak stahnu dolů okýnka a tradá dál ...
Je pravda , že je mám zatím už 6 let na manželčině Toyotě ale tenhle rok půjdou i na báwo :P
plysakmartin

#11 Příspěvek od plysakmartin »

Slid píše:
plysakmartin píše:já si je dělal sám, tudíž bez homologace, mám je tam asi rok a půl a zatím bez problémů. Zatim jsem s cajtama problém neměl 8)

Tak bacha na hranice, hlavně rakušáci.A také nedejbože kdyby si někoho sejmul, tak pojišťovna se bude pěkne cukat až bude muset za tebe něco platit.

čoveče v létě jsem s tim jel do Chorvatska, na hranicích jsme jednoduše stáhly okýnka a přes Rakousko se jelo v noci, takže pohoda.
Slid

#12 Příspěvek od Slid »

proto jsou lepší homologované a máš klid ve všech směrech :wink:
petto

#13 Příspěvek od petto »

za kolik to ten tvůj kamrád dělá?? chci to taky na mazlika :lol:
Slid

#14 Příspěvek od Slid »

petto píše:za kolik to ten tvůj kamrád dělá?? chci to taky na mazlika :lol:

http://www.trieste.cz/tonovani_skel.html tohle je good firma, dojede do místa bydliště, unás to dělal týpek několika lidem, záruka 5-7 let na provedenou práci.
Za 2 hoďky hotovo. Cena 4500,-
steer
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od steer »

no taky by me zajimala cena. (homologovanejch)
Tuning

#16 Příspěvek od Tuning »

Slid píše:
petto píše:za kolik to ten tvůj kamrád dělá?? chci to taky na mazlika :lol:

http://www.trieste.cz/tonovani_skel.html tohle je good firma, dojede do místa bydliště, unás to dělal týpek několika lidem, záruka 5-7 let na provedenou práci.
Za 2 hoďky hotovo. Cena 4500,-

TRIESTE - nejhorší firma!!! Dělají fušeřinu, proto maj i dobré ceny! Přijedou, v tom jsou dobří a jsou schopni udělat i před barákem, ale kdo tomu trošku rozumí, tak se podívá a pak to vypadá jak když tam nasypeš tatru bordel!!! :!:

Ofic.záruka na tyto folie je 3 roky, dřív se dávala 5...stejně tak dlouho většina lidí auto nemá...

Nechci dělat reklamu,ale jestli můžu doporučit firmu na Zlínsku, tak
http://www.varecha.cz , znám majitele byl pár let v USA v Denvru, kde jeho tchán má velkou firmu a tam to dělal!!! Fólie SunTek a Johnson, vše s Atestem 8SD

Tam ručím za kvalitu a můžu domluvit cenu a čím víc bude aut, tím je ochotný jít níž! Dělal mi 11 aut a nikdy žádný problém...
steer
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od steer »

taky nemaj spatny ceny
Tuning

#18 Příspěvek od Tuning »

pokud někdo budete chtít u http://www.varecha.cz, tak to řešte přes mě!!! domluvím to ... a pokud si někdo myslí, že z toho něco mám, tak akorát kulový :D , je to kámoš........606 702 762
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#19 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

jednoduche...jeden háže špínu na druhého :D mám kámoše v jedné z těchto dvou firem ale ted nevím přesně ve které...a dělal mi několik aut a vždy špičková práce... a to že jsou lidi blbí a nezajistí si bezprašný prostor za to si můžou sami.Vždy nabídl alternativu kde se dá vozidlo přistavit.
Tuning

#20 Příspěvek od Tuning »

M3maniac píše:jednoduche...jeden háže špínu na druhého :D mám kámoše v jedné z těchto dvou firem ale ted nevím přesně ve které...a dělal mi několik aut a vždy špičková práce... a to že jsou lidi blbí a nezajistí si bezprašný prostor za to si můžou sami.Vždy nabídl alternativu kde se dá vozidlo přistavit.

mám pocit, že ti je dělal Viktor Vařecha!! Já nic na nikoho nehážu, jen vím jakou dělají práci a není to jen můj názor...
Odpovědět