Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Autofólie
-
- Kontaktovat uživatele:
Čauec,
chci dát na auto fólie. Zjistil jsem, že to dělá znamej tak jsem se byl dnes poptat. Dělá s foliemi 3M FX. Říkal že mu to dá tak den práce (je strašný puntičkář) a ještě to nechá přes noc pořádně vyschnoutu něj v garáži. Je to zapotřebí v těchto klimatických podmínkách? Co jsem se díval na netu tak všichni píšou na práci 2-3 hodinky. Jeho práci už jsem viděl na jednom auto a slušné.
Uvítal bych i reference na jiné firmy, nejlíp JM nebo Praha. Dík
chci dát na auto fólie. Zjistil jsem, že to dělá znamej tak jsem se byl dnes poptat. Dělá s foliemi 3M FX. Říkal že mu to dá tak den práce (je strašný puntičkář) a ještě to nechá přes noc pořádně vyschnoutu něj v garáži. Je to zapotřebí v těchto klimatických podmínkách? Co jsem se díval na netu tak všichni píšou na práci 2-3 hodinky. Jeho práci už jsem viděl na jednom auto a slušné.
Uvítal bych i reference na jiné firmy, nejlíp JM nebo Praha. Dík
dsvatos píše:Dave píše:Samozřejmě že s homologací. Klasická 8SD nebo jak to přesně je.
A zapíšou ti to i do velkýho TP? Nevím jak teď, ale bejvávalo, že cokoliv co nebylo z fabriky origo nebylo povolený..
za komunistů

Dostaneš kartičku s daným vozem + typem, kde je nakreslene auto a napsáno kolik % maj zatmavení na jakém skle.A pod folii na autě máš číslo s atestem které souhlasí na kartičce.Asi vozit sebou velký TP nebude to pravé

-
-
Slid píše:plysakmartin píše:já si je dělal sám, tudíž bez homologace, mám je tam asi rok a půl a zatím bez problémů. Zatim jsem s cajtama problém neměl
Tak bacha na hranice, hlavně rakušáci.A také nedejbože kdyby si někoho sejmul, tak pojišťovna se bude pěkne cukat až bude muset za tebe něco platit.
čoveče v létě jsem s tim jel do Chorvatska, na hranicích jsme jednoduše stáhly okýnka a přes Rakousko se jelo v noci, takže pohoda.
petto píše:za kolik to ten tvůj kamrád dělá?? chci to taky na mazlika
http://www.trieste.cz/tonovani_skel.html tohle je good firma, dojede do místa bydliště, unás to dělal týpek několika lidem, záruka 5-7 let na provedenou práci.
Za 2 hoďky hotovo. Cena 4500,-
Slid píše:petto píše:za kolik to ten tvůj kamrád dělá?? chci to taky na mazlika
http://www.trieste.cz/tonovani_skel.html tohle je good firma, dojede do místa bydliště, unás to dělal týpek několika lidem, záruka 5-7 let na provedenou práci.
Za 2 hoďky hotovo. Cena 4500,-
TRIESTE - nejhorší firma!!! Dělají fušeřinu, proto maj i dobré ceny! Přijedou, v tom jsou dobří a jsou schopni udělat i před barákem, ale kdo tomu trošku rozumí, tak se podívá a pak to vypadá jak když tam nasypeš tatru bordel!!!

Ofic.záruka na tyto folie je 3 roky, dřív se dávala 5...stejně tak dlouho většina lidí auto nemá...
Nechci dělat reklamu,ale jestli můžu doporučit firmu na Zlínsku, tak
http://www.varecha.cz , znám majitele byl pár let v USA v Denvru, kde jeho tchán má velkou firmu a tam to dělal!!! Fólie SunTek a Johnson, vše s Atestem 8SD
Tam ručím za kvalitu a můžu domluvit cenu a čím víc bude aut, tím je ochotný jít níž! Dělal mi 11 aut a nikdy žádný problém...
pokud někdo budete chtít u http://www.varecha.cz, tak to řešte přes mě!!! domluvím to ... a pokud si někdo myslí, že z toho něco mám, tak akorát kulový
, je to kámoš........606 702 762

M3maniac píše:jednoduche...jeden háže špínu na druhéhomám kámoše v jedné z těchto dvou firem ale ted nevím přesně ve které...a dělal mi několik aut a vždy špičková práce... a to že jsou lidi blbí a nezajistí si bezprašný prostor za to si můžou sami.Vždy nabídl alternativu kde se dá vozidlo přistavit.
mám pocit, že ti je dělal Viktor Vařecha!! Já nic na nikoho nehážu, jen vím jakou dělají práci a není to jen můj názor...