petto píše:za kolik to ten tvůj kamrád dělá?? chci to taky na mazlika
http://www.trieste.cz/tonovani_skel.html tohle je good firma, dojede do místa bydliště, unás to dělal týpek několika lidem, záruka 5-7 let na provedenou práci. Za 2 hoďky hotovo. Cena 4500,-
TRIESTE - nejhorší firma!!! Dělají fušeřinu, proto maj i dobré ceny! Přijedou, v tom jsou dobří a jsou schopni udělat i před barákem, ale kdo tomu trošku rozumí, tak se podívá a pak to vypadá jak když tam nasypeš tatru bordel!!!
Ofic.záruka na tyto folie je 3 roky, dřív se dávala 5...stejně tak dlouho většina lidí auto nemá...
Nechci dělat reklamu,ale jestli můžu doporučit firmu na Zlínsku, tak http://www.varecha.cz , znám majitele byl pár let v USA v Denvru, kde jeho tchán má velkou firmu a tam to dělal!!! Fólie SunTek a Johnson, vše s Atestem 8SD
Tam ručím za kvalitu a můžu domluvit cenu a čím víc bude aut, tím je ochotný jít níž! Dělal mi 11 aut a nikdy žádný problém...
No tak stímhle nesouhlasím, týpek přijel z Prahy z centrály.A dělal zde jen mím kámošům 4 auta.Ty folie jsou precizně nalepené a žádnej bordel tam není!!!To co píšeš dělaj možná u Vás Bylo to loni a záruka 5 let na montáž folii, jinak ta záruka od 5 -7 let záleží v jaké třídě ta daná folie je.Letos vím o 2 lidech co jsou domluvený na folie od nich.Až budu chtít folie na nějaké auto vím že jedině od nich
Folie jsem nechával dělat tady kousek od prahy http://www.topcarcz.cz/web/index.php?page=folie a to již na několika autech a vždy spokojenost. Naposled jsem nechával polepovat svoji E34 v kombiku a to komplet kromě předního okna a dával jsem nejtmavší LLUMAR (jsou s atestem) a vyšlo to na 4500,-. A dělali to samozdřejmě po dohodě na počkání a měli to do 2 hodinek.
dsvatos píše:S tou zatmavením bych to asi moc nepřeháněl. Míň je někdy i víc. Přes tmavý skla už to může bejt v noci nebezpečný..
S tím s tebou nemohu zase tak souhlasit , jde o zvyk . Já mám boky u spolujezdce a řidiče světlejší a zadní boky a zadní sklo tmavší a žádný problém . Zevnitř to vypadá jinak než zvenku. Koukáš totiž do relativně světlejšího prostředí. Jde fakt jen o zvyk
Ono jde hlavě oto pokud máš folie z benzinky nebo nějaky bez homologace tak přes ně opravdu není vidět v noci bezpečně.Ale pokud jsou homologovaný a pořádná značka tak je to ok.
Slid píše:Ono jde hlavě oto pokud máš folie z benzinky nebo nějaky bez homologace tak přes ně opravdu není vidět v noci bezpečně.Ale pokud jsou homologovaný a pořádná značka tak je to ok.
Tak to je pravda , já mám 3M s homologacía pohoda . Na tom se nevyplatí moc šetřit .
Slid píše:Ono jde hlavě oto pokud máš folie z benzinky nebo nějaky bez homologace tak přes ně opravdu není vidět v noci bezpečně.Ale pokud jsou homologovaný a pořádná značka tak je to ok.
Tak to je pravda , já mám 3M s homologacía pohoda . Na tom se nevyplatí moc šetřit .
Samozřejmě se tu bavíme jenom o kvalitních fóliích s homologací. Jakou jsi zvolil intenzitu zatmaveni? Nemůžeš uploadnout fotku? Pomohla by v rozhodování. Dík
Já jen ještě k tý firmě trieste... Dělal jsem jednu dobu v autosalonu a s nima jsme právě spolupracovali, práce mi přišla o.k. ikdyž sem tam něco, ale záleží taky kdo to lepí že. Sám jsem si je od nich chtěl nechat nalepit(dali mi i super cenu jako obchodnímu partnerovi), ale záhy jsem ucukl a nechal to být. Ono totiž jsou ty fólie homologovaný sice, ale dopředu Ti dá homologační štítek jen pod ty nesvetlejší(70%) a pod tmavší to nechtěli dát ani mě a prej to nedavaji nikomu. Ze to jednou ten borec udelal pro policajty na policajtsky auto, ze prosili a mel veeelkej problem se sefem... No a ta nejsvetlejsi je stejne zatmavena jako tonovany okno z fabriky... takze kdyz si das dve tonovany okna tak je to jako s tou homologovanou folii... Takze na prvni pohled ani neni videt ze tam neco je. Rekl jsem:" Máro díky, ale máš to moc světlý..." Takže pokud někdo chcete mít od trieste homologovaný tak se pripravte ze moc tmavy to nebude. Vzadu v pohode, ale na predni bocni ani boha...
mufman píše:Já jen ještě k tý firmě trieste... Dělal jsem jednu dobu v autosalonu a s nima jsme právě spolupracovali, práce mi přišla o.k. ikdyž sem tam něco, ale záleží taky kdo to lepí že. Sám jsem si je od nich chtěl nechat nalepit(dali mi i super cenu jako obchodnímu partnerovi), ale záhy jsem ucukl a nechal to být. Ono totiž jsou ty fólie homologovaný sice, ale dopředu Ti dá homologační štítek jen pod ty nesvetlejší(70%) a pod tmavší to nechtěli dát ani mě a prej to nedavaji nikomu. Ze to jednou ten borec udelal pro policajty na policajtsky auto, ze prosili a mel veeelkej problem se sefem... No a ta nejsvetlejsi je stejne zatmavena jako tonovany okno z fabriky... takze kdyz si das dve tonovany okna tak je to jako s tou homologovanou folii... Takze na prvni pohled ani neni videt ze tam neco je. Rekl jsem:" Máro díky, ale máš to moc světlý..." Takže pokud někdo chcete mít od trieste homologovaný tak se pripravte ze moc tmavy to nebude. Vzadu v pohode, ale na predni bocni ani boha...
No nechci dělat někomu problémy, ale klukům sice napsal 72% propust světla předek, ale dal jim tmavší 50 - 60% tuším.A je to tmavé docela dost, ale ze vnitř je vidět krásně.A zadky ty nejtmavší.
Je to loni, čili kámoš na jaře chce dávat na své tak se uvidí.
mufman píše:Já jen ještě k tý firmě trieste... Dělal jsem jednu dobu v autosalonu a s nima jsme právě spolupracovali, práce mi přišla o.k. ikdyž sem tam něco, ale záleží taky kdo to lepí že. Sám jsem si je od nich chtěl nechat nalepit(dali mi i super cenu jako obchodnímu partnerovi), ale záhy jsem ucukl a nechal to být. Ono totiž jsou ty fólie homologovaný sice, ale dopředu Ti dá homologační štítek jen pod ty nesvetlejší(70%) a pod tmavší to nechtěli dát ani mě a prej to nedavaji nikomu. Ze to jednou ten borec udelal pro policajty na policajtsky auto, ze prosili a mel veeelkej problem se sefem... No a ta nejsvetlejsi je stejne zatmavena jako tonovany okno z fabriky... takze kdyz si das dve tonovany okna tak je to jako s tou homologovanou folii... Takze na prvni pohled ani neni videt ze tam neco je. Rekl jsem:" Máro díky, ale máš to moc světlý..." Takže pokud někdo chcete mít od trieste homologovaný tak se pripravte ze moc tmavy to nebude. Vzadu v pohode, ale na predni bocni ani boha...
No nechci dělat někomu problémy, ale klukům sice napsal 72% propust světla předek, ale dal jim tmavší 50 - 60% tuším.A je to tmavé docela dost, ale ze vnitř je vidět krásně.A zadky ty nejtmavší. Je to loni, čili kámoš na jaře chce dávat na své tak se uvidí.
No záleží na tom kdo to lepí, co si troufne no... Ale legálně to nedaj, tak jsem to myslel... Záleží bud na znamosti s danym clovekem nebo na jeho vůli...
Nalepit na přední okna si můžete klidně i mikimauze s atestem, ale stejně tam platit nebude, prostě ze zákona je tam daná propustnost světla a nějakej známej to nezmění
Mam na celim autě ty nejtmavší co jdou a neměl jsem problém s policajtama ani na evidenčce a ani na hranicích natož v cizině
No nechci dělat někomu problémy, ale klukům sice napsal 72% propust světla předek, ale dal jim tmavší 50 - 60% tuším.A je to tmavé docela dost, ale ze vnitř je vidět krásně.A zadky ty nejtmavší. Je to loni, čili kámoš na jaře chce dávat na své tak se uvidí.
No záleží na tom kdo to lepí, co si troufne no... Ale legálně to nedaj, tak jsem to myslel... Záleží bud na znamosti s danym clovekem nebo na jeho vůli...
Já nechával na jaře dělat okna na Compacta..Stalo to 4200...Typka jsem ukecal, a dal mi tu samolepku s atestem i na přední okna, ač jsou o jeden stupinek tmavsi nez jsou oficialne povoleny...Ale nechtel jsem mit vzadu tmavsi nez vepredu...Do karticky mi samozrejme napsal jen ty zadni...Nechtel jsem ty uplne nejtmavsi, protoze pres ty uz bylo v noci opravdu hur videt, a s tema nejsvetlejsima to zase vypadalo jako by tam vubec nebyly...Takze mam na celem aute stred a maximalni spokojenost...ven je videt skvele, dovnitr ve dne tak napul, v noci skoro vubec, a hlavne v lete je to k nezaplaceni, protoze je tam mnohem mensi horko i kdyz to stoji par hodin na slunci...Delala mi to v Prostějově firma DaTom...Folie jsou Bruxafol...A super pristup...Rano jsem dovezl auto, typek me hodil do Olomouce, pres den udelal, pres noc nechal v garazi vyschnout a rano pro me zase prijel a predal auto...
dsvatos píše:S tou zatmavením bych to asi moc nepřeháněl. Míň je někdy i víc. Přes tmavý skla už to může bejt v noci nebezpečný..
S tím s tebou nemohu zase tak souhlasit , jde o zvyk . Já mám boky u spolujezdce a řidiče světlejší a zadní boky a zadní sklo tmavší a žádný problém . Zevnitř to vypadá jinak než zvenku. Koukáš totiž do relativně světlejšího prostředí. Jde fakt jen o zvyk
Souhlasim a dodavam:mel jsem tri auta s foliema sam jsem si je lepil.Kupoval jsem je v autoprodejne cenove jsou levne(samozrejme jsou bez homologace ) role 50*300cm cca kolem 250kacek.Je trohu hur videt z auta ven ale jde fakt jen o zvyk.Policajti v pohode,jen loni na STK nastal problem a to tam mam znameho Dostali tucnou pokutu proslo jim auto STk a borec (z inspekce) ho nechal projet znovu prohlidkou a nebylo vse uplne V pohode takze pruser a pokuta.Od te doby nic nepusti a ani neprimhouri oci takze jsem musel predni folie sundat po tydnu jsem koupil nove a sup na auto Ale mam aspon zkusenost jak rychle a kvalitne je sundat aby nezustalo lepidlo na sklech. a abych se vratil k tematu tak musim rict ze folie s atestem jsou fakt lepsi,jel jsem v takovem aute se stejnym odstinem folii(myslim ty uplne tmave cerne) a videt ven je fakt lip,jsou odolnejsi proti poskrabani atd.Stoji to vic kacek ale Vyplati se to.lepsi nez kazde dva roky po STK davat nove
Souhlasim a dodavam:mel jsem tri auta s foliema sam jsem si je lepil.Kupoval jsem je v autoprodejne cenove jsou levne(samozrejme jsou bez homologace ) role 50*300cm cca kolem 250kacek.Je trohu hur videt z auta ven ale jde fakt jen o zvyk.Policajti v pohode,jen loni na STK nastal problem a to tam mam znameho Dostali tucnou pokutu proslo jim auto STk a borec (z inspekce) ho nechal projet znovu prohlidkou a nebylo vse uplne V pohode takze pruser a pokuta.Od te doby nic nepusti a ani neprimhouri oci takze jsem musel predni folie sundat po tydnu jsem koupil nove a sup na auto Ale mam aspon zkusenost jak rychle a kvalitne je sundat aby nezustalo lepidlo na sklech. a abych se vratil k tematu tak musim rict ze folie s atestem jsou fakt lepsi,jel jsem v takovem aute se stejnym odstinem folii(myslim ty uplne tmave cerne) a videt ven je fakt lip,jsou odolnejsi proti poskrabani atd.Stoji to vic kacek ale Vyplati se to.lepsi nez kazde dva roky po STK davat nove
Hele a když sis vyzkoušel jak je rychle a šikovně sundat tak se ptám, jak? Já když si sundával fólie(nemusel jsem, jen už mě nebavil ten pocit, že když někoho trefím, tak mi nemusí nic zaplatit a všechno dám ze svýho a to i ty díly na to auto za mega co bych treba trefil) a když jsem sundával jedny tak to bylo v létě a to docela šlo. ty druhý jsem sundával v zimě, ale v dílně tak při 10-15stupních a to teda nebylo nic moc Tak by mě to jen zajímalo jak jsi to dělal. Díky
davidj píše:[quote="dsvatos"]S tou zatmavením bych to asi moc nepřeháněl. Míň je někdy i víc. Přes tmavý skla už to může bejt v noci nebezpečný..
Hele a když sis vyzkoušel jak je rychle a šikovně sundat tak se ptám, jak? Já když si sundával fólie(nemusel jsem, jen už mě nebavil ten pocit, že když někoho trefím, tak mi nemusí nic zaplatit a všechno dám ze svýho a to i ty díly na to auto za mega co bych treba trefil) a když jsem sundával jedny tak to bylo v létě a to docela šlo. ty druhý jsem sundával v zimě, ale v dílně tak při 10-15stupních a to teda nebylo nic moc Tak by mě to jen zajímalo jak jsi to dělal. Díky[/quote]
Kratce: Jak uz jsi psal ty,hodne zalezi na teplote a taky na sikovnosti ale teplo je hlavni!!!! kdyz jsem to sundaval byl rijen a ten den teplo a svitilo slunce.Znamej (z STK)mi rekl :Kdyz to sundas hned nebudes platit nic navic za opakovani STK jinak na to mas mesic na odstraneni zavady.
Nechtelo se mi tam zas jezdit znovu tak jsem rekl ze to sundam hned,mel jsem cas asi dve hodiny do zaviracky.okno u ridice bylo ve stinu takze slo dost spatne hodne lepidla i cerne barvy z folie zustalo na skle nastesti pomohl technicky benzin ktery jsem mel v kufru a kus hadru.Druhe okno v poradi se nahralo zatim od slunicka a folie sla dolu sama Takze doporucuji treba nahrat horkovzdusnou pistoli a pujde to
snadno
Dave píše:Musí být ty nálepky o certifikaci na každém okně nebo stačí vyplněná kartička?
Mely by byt na kazdem okne, na kterem je schvalena folie...proto me je dopredu dat nechtel..nakonec mi tam nalepku dal, ale do karticky mi to samozrejme nenapsal...