Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Autofólie

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Sprite

#41 Příspěvek od Sprite »

ondra325 píše:a kdyz se to tam lepi tak se sundavaj okna nebo to tam dokazou nalepit i pod ty gumy?

Okna se nevyndavaji...Lepi se to primo na aute...Proto treba za E36 sedana chteli za praci vic nez jsem platil ja na Compactu..Protoze je pry horsi pristup k zadnimu oknu...
MAJKLJBC

#42 Příspěvek od MAJKLJBC »

Dave píše:Musí být ty nálepky o certifikaci na každém okně nebo stačí vyplněná kartička?

Na každém okně!!! 8)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od JaraX »

nějaké reference v okolí olomouce? co čermák v nedvězí?

taky do toho jdu po tom co mi vykradli auto.
Magic

#44 Příspěvek od Magic »

Pokud by někdo měl zájem o poměrně levné značkové autofólie, včetně montáže na Moravě nechť mne kontaktujte na emailu magicfol@magicfol.cz , a nebo ICQ 160302690. Fólie jsou s atestem i profesionální montáží. Více informací na http://www.MAGICFOL.cz . Na případné dotazy rád odpovím na emailu.
boby06

#45 Příspěvek od boby06 »

folie jsou folie ale kdyz ma nekdo coupe tak mi folie proste nenamluvite. v hostivari je firma co za 6000 dela okna kourovy. Nejakym plynem v peci.za den hotovo a je to pecka.folie jsou pak daaaaaaaaaaaaaaaleko pozadu :) no fakt nekecam :)
pozisss

#46 Příspěvek od pozisss »

boby06 píše:folie jsou folie ale kdyz ma nekdo coupe tak mi folie proste nenamluvite. v hostivari je firma co za 6000 dela okna kourovy. Nejakym plynem v peci.za den hotovo a je to pecka.folie jsou pak daaaaaaaaaaaaaaaleko pozadu :) no fakt nekecam :)

Tak tak, na moje coupátko 5800,- nanášení kovu na vnitřní stranu skel, lepší výhled ven, homolagace, za dopol. hotovo... Jedna firma v Brně - http://www.astes.cz -spousta good referencí, včetně té mé... :)
100RM

#47 Příspěvek od 100RM »

boby06 píše:folie jsou folie ale kdyz ma nekdo coupe tak mi folie proste nenamluvite. v hostivari je firma co za 6000 dela okna kourovy. Nejakym plynem v peci.za den hotovo a je to pecka.folie jsou pak daaaaaaaaaaaaaaaleko pozadu :) no fakt nekecam :)

Ja mam coupe, daval som robit folie nedavno a som spokojny, tak kde by mal byt problem ?
7er. True definition of luxury. Yours.
boby06

#48 Příspěvek od boby06 »

na prednich oknech protoze jsou bezramova a vystoupnou hodne vsechny blbiny jako treba topeni za zadnim okne :D a nerekl bych problem.spise nevyhoda
rumman

#49 Příspěvek od rumman »

Je sice hezký, že máte nálepky na všech oknech, ale do té kartičky vám to už stejně nikdo nezapíše. A jednoho krásného dne policajti zjistí, jak se věci mají a to nebude dobré. Proto jsem pro pokovení. A třeba bude něco pravdy i na té bezpečnosti...
Pete

#50 Příspěvek od Pete »

chtel bych nechat udelat nejpozdejina jare upravu oken at uz foliemi nebo pokovenim s temito pozadavky: co nejvysí utlum UV zarení, co nejvysí tepelna izolace, odkloneni slunecnich paprsku jako takových, ale ne zatmavením skla, lepe reflexni nebo nejakou takovou vrstvou (co ja vim :D ) proste se nechci schovávat za tmavými skly, ale chtel bych stejny komfort :wink:
vim ze to jde, kdyz se chce videl jsem takove folie skoro pruhledne, ale pri ostrem slunci byly jak zrcadlo a "nic" nepropustily, byla to nejspis nejaka řada tech metalických, opravdu nevim
Víte nekdo ? :?:
Odpovědět