Ahoj, mám problém s centrálem - vždycky když chci auto zamknout a otocim klicem tak se sice zamkne ale hned zas otevre - takze mi packy ve dverich jen litaj nahoru dolu... nevite prosim nekdo co s tim? Diky
No, znamymu delala to co tobe octavie - zamk auto, rano prisel a byly stazeny vsechny okna a auto odemceny...nevim ale na konec cim to bylo....U mne to ale muze mozna byt neco jinyho, mam svihadla, takze by bylo divny kdyby okna sjizdela:D . budu tam davat alarm s dalkou, tak snad se to s tim vyresi...
flesh píše:Ahoj, mám problém s centrálem - vždycky když chci auto zamknout a otocim klicem tak se sice zamkne ale hned zas otevre - takze mi packy ve dverich jen litaj nahoru dolu... nevite prosim nekdo co s tim? Diky
dverni cidlo na rozsviceni ma ojetej ten zobacek jukni na to...
flesh píše:Ahoj, mám problém s centrálem - vždycky když chci auto zamknout a otocim klicem tak se sice zamkne ale hned zas otevre - takze mi packy ve dverich jen litaj nahoru dolu... nevite prosim nekdo co s tim? Diky
Ok, diky za radu, zkusim to...ale to by zustavalo ve vnitr svitit svetlo ne? uvidim...zkusim, diky.
Mels pravdu, díky moc. Kdyz ho zatlacim prstem a zamknu tak v pohode, asi tam dam trosku plasticky oceli...