Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW E36 325i Centrál

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
flesh

#1 Příspěvek od flesh »

Ahoj, mám problém s centrálem - vždycky když chci auto zamknout a otocim klicem tak se sice zamkne ale hned zas otevre - takze mi packy ve dverich jen litaj nahoru dolu... nevite prosim nekdo co s tim? Diky
Baworman

#2 Příspěvek od Baworman »

tak to mám problém taky ale na 320 e46. akorát že mě to trvá třeba 5hodin...
flesh

#3 Příspěvek od flesh »

No, znamymu delala to co tobe octavie - zamk auto, rano prisel a byly stazeny vsechny okna a auto odemceny...nevim ale na konec cim to bylo....U mne to ale muze mozna byt neco jinyho, mam svihadla, takze by bylo divny kdyby okna sjizdela:D . budu tam davat alarm s dalkou, tak snad se to s tim vyresi...
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Slavisimo »

flesh píše:Ahoj, mám problém s centrálem - vždycky když chci auto zamknout a otocim klicem tak se sice zamkne ale hned zas otevre - takze mi packy ve dverich jen litaj nahoru dolu... nevite prosim nekdo co s tim? Diky
dverni cidlo na rozsviceni ma ojetej ten zobacek jukni na to...
flesh

#5 Příspěvek od flesh »

Slavisimo píše:
flesh píše:Ahoj, mám problém s centrálem - vždycky když chci auto zamknout a otocim klicem tak se sice zamkne ale hned zas otevre - takze mi packy ve dverich jen litaj nahoru dolu... nevite prosim nekdo co s tim? Diky

Ok, diky za radu, zkusim to...ale to by zustavalo ve vnitr svitit svetlo ne? uvidim...zkusim, diky.
flesh

#6 Příspěvek od flesh »

Slavisimo píše:

Mels pravdu, díky moc. Kdyz ho zatlacim prstem a zamknu tak v pohode, asi tam dam trosku plasticky oceli...
Odpovědět