Snad mne chápete

matiz píše:Uprimnou soustrast -))))
Dam ti dobrou radu.Vyuzij svych znalosti jinde a nech si za ne zaplatit.Za ty prachy si sezen original BC....Udelat to i designove aby to bylo krasne bude dost orisek...
Makropulos píše:Jo, to mate pravdu, akorat že jsem takovy trošku elektromagor, takže konečna uprava bude spočivat v vestavěni PC do auta, podobně jak to ma ten chlapek v te tatře. Takže se do toho interieru bude zasahovat šilenym zpusobem. Bude jeden normalni BC ktery bude komunikovat s PC (BC tam bude proto abych nemusel zapinat PC když budu jezdit pro rohliky do tesca)
Makropulos píše:Fatal Design:
No, sjem takový blázen že se pustím do všeho...hmm, šel by tam motor z trabanta???... Otazka je jestli to dotahnu do konce. No snad jo, nerad bych jezdil s hromadou dratu kolem hlavy a dirama v palubce. V nejhorším si tam instalnu ruske kuličkove počítadlo
Sice je fakt že jsem ještě neměl možnost hrabat se v elketrice od E36, ale i tak si myslim že po mě bude možna tak nějvětši problem zakomponovat to všechno do palubky a vyběr pěkných ovládacích prvků. Z programoavni picky a řešeni elektronickych obvodu nemám vítr. No, je to ještě daleko, auto mi bestojí v garáži, zatím jen zjištuju info.
praskne? a neni třeba jen blbě uložený? No, předpokladam že tak jednoduche to nebude když se s tim pachtíte tak dlouho.
A sakra, tak to je nemilé. Zkoušeli jste ten obvod zapojit i doma? a nějak simulovat funkci jako v autě. A kdyby se roztekl i doma, tak je jasne že to neni napajenim ale zapojenim. Kurňa, to by chtělo pořádný měřák, nejlepe osciloskop.