Máš recht - soryček, reagoval jsem zytečně moc hystericky, podrážděně - NJN - deprese nedělního podvečera.
Ale prostě, když nedostanu odpověď na svou otázku, kterou jsem očekával - protože komerčně distribuovaný chemikálie na odstranění karbonu existujou a fungujou. Tak mě prostě dorazily keci o nějakým máchadle apod. - to musí každej uznat, že to jsou prostě OT, kerý do některejch sekcí prostě nepatřej a nejsou, podle mě ani považovány za vtipný, i kdyby náhodou snad byly a v tomto žřípadě teda nic moc - moc jsem se nezasmál.
Takže čest. Jedno vím jistě, příště si hodně rozmyslím, jestli vás tady budu obtěžovat s nějakejma svejma dotazama.
Jináč, nakonec to teda namočím do novýho mot. oleje 5W-40 a schválně, jestli něco udělá s "karbonem" - jesti se potvrděj ty spekulace, že ve starým zakarbonovaným motoru ten olej může udělat paseku tím, že rozpustí karbon a zacpou se nějaký pro chod motoru "životně důležitý kanály" a ende. Ještě to vylepším tím - že nasimuluju trošku podmínky ohřevem na cca 70 st. .
K tomu to jsem se to snažil nasměřovat - k takový spíš diskuzi o chemii a ne k tomu - proč to neudělám tak, jak se to běžně dělá, když tak se to prostě normálně dělá.