Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Klima nebo šíbr ?
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Z klimy jsem několikrát byl v létě nachcípanej, takže preferuji šíbr, teplo mám rád
Mam jednu E36 se šíbrem bez klimy a jednu s klimou a bez šíbru a s klimou si stejně radši otevřu okno než zapnu klimu, ale já nejsem normální člověk, takže se nedivte 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Fanny píše:...jak psal matal... v lete v kolone nejlip ve meste je klima k nezaplaceni, ale nesmis to s tim chlazenim moc prehanet, rozdil teplot max. 5 stupnu!
Nesmysl. Uz te vidim jak az bude venku 35C ve stinu, tak budes na klime v aute nastavovat tricitku, ktera tam vubec neni.

Ja jezdim cely rok s klimou nastavenou na 22C a kdyz se citim horkokrevne, tak si dam 21.

Atila píše:Fanny píše:...jak psal matal... v lete v kolone nejlip ve meste je klima k nezaplaceni, ale nesmis to s tim chlazenim moc prehanet, rozdil teplot max. 5 stupnu!
Nesmysl. Uz te vidim jak az bude venku 35C ve stinu, tak budes na klime v aute nastavovat tricitku, ktera tam vubec neni.
Ja jezdim cely rok s klimou nastavenou na 22C a kdyz se citim horkokrevne, tak si dam 21.Co se tyce nachlazeni, tak zakladnim pravidlem je nepotkat teplo, takze z klimatizovaneho bytu, vytahem do podzemni garaze, auto s klimackou, presun do prace, zajeti do podzemniho parkingu pod praci, presun vytahem na klimatizovane pracoviste. Vecer to same v obracenem poradi. A pak nevis ze je nejake leto.
Nevypadáš pak jako ředitel vápenky?

osobne mam rad kombinaci obou... vetsinou jezdim se sibrem (pouzivam i v zime, aby se nedelalo v aute vlhko jak taje snih z bot a pod) vyklopenym nahoru (prijemne je to pri parkovani, auto se tak moc neprehriva, neprsi dovnitr)... kdyz vlezu do auta v lete, spustim decentne okna, stahnu sibr dozadu, pustim klimu naplno a chvilku pozoruju pampelisky... pak to pozaviram, ztlumim vetrak, nastavim na sporaku 20ky a jedu jako clovek
libi se mi, ze to jde rozumne regulovat, znam spoustu aut, kde je efekt klima=on/off

libi se mi, ze to jde rozumne regulovat, znam spoustu aut, kde je efekt klima=on/off
“Ability is what you're capable of doing.”
-