Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Klima nebo šíbr ?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Delta

#21 Příspěvek od Delta »

Mám šíbr a klima by bodla ale netrvám na ni.
George_D
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od George_D »

Z klimy jsem několikrát byl v létě nachcípanej, takže preferuji šíbr, teplo mám rád :wink: Mam jednu E36 se šíbrem bez klimy a jednu s klimou a bez šíbru a s klimou si stejně radši otevřu okno než zapnu klimu, ale já nejsem normální člověk, takže se nedivte :lol:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
320i
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od 320i »

Misa píše:Klima je nutnost, šíbr je příjemný doplněk ...

tak nejak...
CZAirwolf

#24 Příspěvek od CZAirwolf »

Právě toho nachcípání se obávám...stačí mi změny počasí (teplo/zima), natož měnit ještě klima/vedro mimo auto...
Fanny

#25 Příspěvek od Fanny »

...jak psal matal... v lete v kolone nejlip ve meste je klima k nezaplaceni, ale nesmis to s tim chlazenim moc prehanet, rozdil teplot max. 5 stupnu!
d.aemon

#26 Příspěvek od d.aemon »

CZAirwolf píše:Právě toho nachcípání se obávám...stačí mi změny počasí (teplo/zima), natož měnit ještě klima/vedro mimo auto...

Samo, že když je venku 30+, nenastavíš si klimu na 17 :lol: Doporučuje se max o 5 stupňů míň, než je venku.
jurajko1
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od jurajko1 »

ja mam aj digi. klimu aj el. šíber .... ale klimu zatial nepouzivam .... uvidime v lete ako bude ... zatial len otvorim okno a siber a pekne mi to prefukuje ... :smile:

ale auto by som doporucoval radsej s klimou ako s šíbrom :smile:
Atila

#28 Příspěvek od Atila »

Fanny píše:...jak psal matal... v lete v kolone nejlip ve meste je klima k nezaplaceni, ale nesmis to s tim chlazenim moc prehanet, rozdil teplot max. 5 stupnu!

Nesmysl. Uz te vidim jak az bude venku 35C ve stinu, tak budes na klime v aute nastavovat tricitku, ktera tam vubec neni. :lol:
Ja jezdim cely rok s klimou nastavenou na 22C a kdyz se citim horkokrevne, tak si dam 21. ;-) Co se tyce nachlazeni, tak zakladnim pravidlem je nepotkat teplo, takze z klimatizovaneho bytu, vytahem do podzemni garaze, auto s klimackou, presun do prace, zajeti do podzemniho parkingu pod praci, presun vytahem na klimatizovane pracoviste. Vecer to same v obracenem poradi. A pak nevis ze je nejake leto. :-D
ToM

#29 Příspěvek od ToM »

Atila píše:
Fanny píše:...jak psal matal... v lete v kolone nejlip ve meste je klima k nezaplaceni, ale nesmis to s tim chlazenim moc prehanet, rozdil teplot max. 5 stupnu!

Nesmysl. Uz te vidim jak az bude venku 35C ve stinu, tak budes na klime v aute nastavovat tricitku, ktera tam vubec neni. :lol:
Ja jezdim cely rok s klimou nastavenou na 22C a kdyz se citim horkokrevne, tak si dam 21. ;-) Co se tyce nachlazeni, tak zakladnim pravidlem je nepotkat teplo, takze z klimatizovaneho bytu, vytahem do podzemni garaze, auto s klimackou, presun do prace, zajeti do podzemniho parkingu pod praci, presun vytahem na klimatizovane pracoviste. Vecer to same v obracenem poradi. A pak nevis ze je nejake leto. :-D

Nevypadáš pak jako ředitel vápenky? :lol:
all

#30 Příspěvek od all »

Fikop píše:Moje požadavky na příští auto budou klima+šibr. Bez klimy to nejde a bez šibru to nechci.

No to je uplana pravda a stoprocentní souhlas 8)
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#31 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

osobne mam rad kombinaci obou... vetsinou jezdim se sibrem (pouzivam i v zime, aby se nedelalo v aute vlhko jak taje snih z bot a pod) vyklopenym nahoru (prijemne je to pri parkovani, auto se tak moc neprehriva, neprsi dovnitr)... kdyz vlezu do auta v lete, spustim decentne okna, stahnu sibr dozadu, pustim klimu naplno a chvilku pozoruju pampelisky... pak to pozaviram, ztlumim vetrak, nastavim na sporaku 20ky a jedu jako clovek :-)
libi se mi, ze to jde rozumne regulovat, znam spoustu aut, kde je efekt klima=on/off
“Ability is what you're capable of doing.”
100RM

#32 Příspěvek od 100RM »

dsvatos píše:Dokud jsem neměl klimu, tak mi šíbr stačil.. :lol: Jen by mě zajímalo, dělaly se E36 s obojím? Já takovou ještě neviděl..

Jeee, takych je ... uz som takych videl kopec ...
7er. True definition of luxury. Yours.
Stepper
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Stepper »

Rozhodne auto s klimou...na dalnici nebo v zacpe ji ocenis...pokud ma i sibr...nejlepsi kombinace 8)
honzicek69

#34 Příspěvek od honzicek69 »

sibrje good, ten ti decentne vytahne i "neprijemne" pachy aniz bys musel nejak zvlast vetrat :D
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Spajky »

šibr je bomba v letních podvečerech..teploučko,vyhlídková jízda,hvězdy na obloze,příroda..na sedačce spolujezdce sedí...ale klimu bych bral :lol:
kajanak

#36 Příspěvek od kajanak »

klima ano - šíbr ne
Brutus_1
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Brutus_1 »

A vůbec nejlepší řešení je kabro :D
Odpovědět