Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
M-packet pár nových věcí
-
- Kontaktovat uživatele:
Dave_318i píše:yard píše:Dave_318i píše:Super chlape!Mi se teda libi i ten znak. Ale ten naraznicek...mmm...lahoda...na kolik te vysel??
nárazník s parksystémem stál 4000 kupoval jsem ho od B-maxe tady na klubu
Jo tak, Ja myslel predni, ze jsi kupovalzadek je taky SUPER, ale nejdriv bych u toho Sveho menil spis predek...Tak se ptam orientacne...
přední nárazník jako jediná věc z m-packetu byl na autě když jsem ho koupil, ale i tak dokoupit jen to příslušenství do něj byla rána... mlhovky, mřížka, náfuky k brzdám, držák spz.... všechno 6000,-
DOEMIXXX píše:MRi píše:Pekny.Na znak se asi nezhodnem.
Jen by to mozna chtelo trochu pustit niz.
Ale jinak![]()
myslim si, ze Yarda karka jeste neni ted ve finalni podobenebo se pletu?
přesně tak ještě to není finále, ještě přijdou na řadu nějaký pěkný sedačky, nižší podvozek, kevlarové spoilery na přední nárazník(origo M), střecha do karbonové folie... to je nejbližší výhled do krátké budoucnosti...
ty znaky je vec detailu, taky mi to pripada jako zbytecna honba za emkama "kam se podivas", ale jinak design auta je skvelej.. opravdu je videt, ze to delas poctive a ze to stoji penize (vim jaky to je vysnit si na aute Mpaket a pak krvacet za vcechny ty mrizky atd..)..
moc hezky auto.. jo a kdyz uz cirkus v interieru, dal bych i obroucky kolem budiku..
moc hezky auto.. jo a kdyz uz cirkus v interieru, dal bych i obroucky kolem budiku..