Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

M-packet pár nových věcí

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Demostenes
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Demostenes »

Mpacket autu dost prospeje, akorat nechapu, proc davat znaky M na auto, ktere M neni, to je proste tuzing.
yard

#22 Příspěvek od yard »

Dave_318i píše:
yard píše:
Dave_318i píše:Super chlape!Mi se teda libi i ten znak. Ale ten naraznicek...mmm...lahoda...na kolik te vysel??

nárazník s parksystémem stál 4000 kupoval jsem ho od B-maxe tady na klubu

Jo tak, Ja myslel predni, ze jsi kupoval :lol: zadek je taky SUPER, ale nejdriv bych u toho Sveho menil spis predek...Tak se ptam orientacne...

přední nárazník jako jediná věc z m-packetu byl na autě když jsem ho koupil, ale i tak dokoupit jen to příslušenství do něj byla rána... mlhovky, mřížka, náfuky k brzdám, držák spz.... všechno 6000,-
yard

#23 Příspěvek od yard »

DOEMIXXX píše:
MRi píše:Pekny.Na znak se asi nezhodnem.
Jen by to mozna chtelo trochu pustit niz.
Ale jinak :cool2: :cool2:

myslim si, ze Yarda karka jeste neni ted ve finalni podobe :) nebo se pletu?

přesně tak ještě to není finále, ještě přijdou na řadu nějaký pěkný sedačky, nižší podvozek, kevlarové spoilery na přední nárazník(origo M), střecha do karbonové folie... to je nejbližší výhled do krátké budoucnosti...
yard

#24 Příspěvek od yard »

Demostenes píše:Mpacket autu dost prospeje, akorat nechapu, proc davat znaky M na auto, ktere M neni, to je proste tuzing.

jj čekal jsem kdo to první napíše, prostě věc názoru....ale zrovna tak by se dalo to samé napsat o M kolech, M nárazníkách, atd.atd.....
Martinéz

#25 Příspěvek od Martinéz »

ty znaky je vec detailu, taky mi to pripada jako zbytecna honba za emkama "kam se podivas", ale jinak design auta je skvelej.. opravdu je videt, ze to delas poctive a ze to stoji penize (vim jaky to je vysnit si na aute Mpaket a pak krvacet za vcechny ty mrizky atd..)..

moc hezky auto.. jo a kdyz uz cirkus v interieru, dal bych i obroucky kolem budiku..
_peper
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od _peper »

Ledvinky jsou parádní, ale musím souhlasit s ostatníma, že origo znaky jsou lepší ;)
Odpovědět