Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
uberu plyn a auto zrychlí :-0
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Maikl píše:co sem se bavil s více lidma, tak jim to dělá taky, napr. u feldy..
U škodovkářu to je jasný, ti na plyn skoro vůbec nešlapou a lítá jim to jak rakety

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
tak tomute isto neuverite
... toto je moj konkretny pripad ...
ked auto startujem tak prvy krat ked otocim do druhej polohy a zhasne zhavenie, ostane svietit kontrolka ASC a ABS ... ked vypnem kluc a znova dam do drujem polohy a pockam na zhasnutie zhavenia a zhasne mi aj ASC a ABS kontrolka....
ked je vsetko zhasnute tak auto samovolne pridava .... vacsinou ked som dost rozbehnuty alebo idem dole kopcom.... vtedy ak vyslapnem spojku otacky vyletia do cerveneho pola a musim slahnut 5tku a brzdit aby som sa nezabil ....
ked ale pri startovani len raz dam kluc do druhej polohy a ostane kontrolka ABS a ASC svietit.... auto mozem vytacat kolko chcem a ani raz mi to neprida ....
bol som s tym aj na diagnostike v BMW ale to som este newedel ze mi to nerobi kym svietia ABS a ASC ... a povedali mi ze mam naprd cerpadlo vstrekovacie , tak som si vybavil generalku .... robi to u nas jeden pan aj so zarukou, no teraz ked viem ze mi to nerobi pokym svietia kontrolky, nema zmysel ho davat opravovat ....
chlapi poradte co mam robit ....
mam 325 tds rv.96

ked auto startujem tak prvy krat ked otocim do druhej polohy a zhasne zhavenie, ostane svietit kontrolka ASC a ABS ... ked vypnem kluc a znova dam do drujem polohy a pockam na zhasnutie zhavenia a zhasne mi aj ASC a ABS kontrolka....
ked je vsetko zhasnute tak auto samovolne pridava .... vacsinou ked som dost rozbehnuty alebo idem dole kopcom.... vtedy ak vyslapnem spojku otacky vyletia do cerveneho pola a musim slahnut 5tku a brzdit aby som sa nezabil ....
ked ale pri startovani len raz dam kluc do druhej polohy a ostane kontrolka ABS a ASC svietit.... auto mozem vytacat kolko chcem a ani raz mi to neprida ....
bol som s tym aj na diagnostike v BMW ale to som este newedel ze mi to nerobi kym svietia ABS a ASC ... a povedali mi ze mam naprd cerpadlo vstrekovacie , tak som si vybavil generalku .... robi to u nas jeden pan aj so zarukou, no teraz ked viem ze mi to nerobi pokym svietia kontrolky, nema zmysel ho davat opravovat ....
chlapi poradte co mam robit ....

mam 325 tds rv.96
-
- Kontaktovat uživatele:
jurajko1 píše:Pyron píše:Mě to dělá taky, ty báwa jsou hrozný mrdky
reagoval si na moj prispewok ?
ja len aby som vedel ....
U mě to není nic s kontrolkama. Mám teď častěji pocit, že se auto nemůže "nadechnout" a když dám z brždění motorem neutrál, motor jde s otáčkama skoro na nulu, pak si sám přidá - houpne to na 2tis/min a pak spadne na normál, kde je již stabilní a nehapruje. Taky mám 13 let staré auto a nepatřím mezi vyvolené, kteří slyší cvaknutí a hned rozeberou půl auta než najdou závadu. Sám doufám, že to vyřeší váha vzduchu/lambda sonda/sání nebo něco takového..

Uplne normalni jev! Auto pozna, ze kdyz seslapnes plyn az na zem napriklad ve 2000tis. tak omezi mnozstvi smesi (proto ze by tam slo uplne zbytecne palivo ktere se nevyuzije = vedsi spotreba)- ale bohuzel trochu min nez by si pridával plynule plynem! Delaj to vsechny auta se vtřikováním, akorad u nekterych to poznas a u nekterych zas ne!!!!
jo přátelé dneska jsem si dovezl z německa 325tds a po cestě domu si přesně jak je tu popisováno auto začalo samo kurevsky přidávat, ato přesně když jsem jel rychleji po dálnici a z kopce na volnoběh, trvalo mi od stuttgartu do norimbergu než jsem přišel na to že když vypnu ASC už to nedělá. JAK JE TO MOŽNÉ?
me dela to samovolny zrychleni pri ubrani plynu, ale fakt jen jemnounce, hned to zacne normalne brzdit motorem, je to u kazdyho auta co znam a ma vstriky, proste se to jakoby dusi moc stavou i kdyz ne uplne a pri pusteni plynu se to dostane pres mez kdy jde ta spravna smes a zatahne to trochu lip, protoze na sprintech clovek co pridava plynule plyn ma lepsi cas nez clovek kterej od zacatku drzi podlahu, ale u silnych aut se tohle mysim uz moc nepozna, tak uz to tlaci podlahu pres podlahu 

vlevo je matal
a vpravo Killca