Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

nestartuje e36 prosím o pomoc

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
sinc

#1 Příspěvek od sinc »

zdar koukal jsem na podobný problémy ale nic mě nepomohlo. Včera jsem normálně přijel a zaparkoval, dnes ráno nešlo auto natočit na palubovce nebyla žádná hláška startér normálně s motorem točí. Je to benzin koukal jsem na svíčku a jiskru házela. Je tam namontovaný alarm a když to houká tak odpojuje vstřikování. nemůže to blbnout? To je jediný co mě napadá...děkuju za odpověď
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od dsvatos »

A dává to benzín? Byla svíčka mokrá? Bzučí palivový čerpadlo? Je z výfuku cejtit benzín? Zkoukni pojistku čerpadla..
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Pyron »

Projdi si relátka vedle pojistkové skříňky. Já tam měl pecku na kontaktu, kterou když jsem očistil, vše jelo jak mělo.
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Leveler »

Todle se mě jednou stalo na Fordu Probe.Starter točil ale nechytlo to.Byl to špatnej palec rozdělovače.Nedávalo to jiskru.
sinc

#5 Příspěvek od sinc »

na svíčku jsem nekoukal ptž momentálně nemám u sebe nástavec na svíčák. Tak jsem na fajfku připojil jinou svíčku a jiskru házela.
To asi nepoteče benzin ne? Když to hází jiskru...Skočím kouknout na ty kontakty a pojistku. Je to e36 320i. Dík všem za rady
sinc

#6 Příspěvek od sinc »

zkusil jsem vypojit baterku přes noc myslíte že to pomůže? Mám podezření na alarm že vypojil vstřikování. Snad nebudu muset do servisu už mě to auto chybí :roll: :roll: :roll: :roll: :cry: :cry: :cry: :x
klanuk
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od klanuk »

to muze bejt lecos od cerpadla neco v rozdelovaci, snimacu otacek, vahy vzduchu, atd.. "v servisu vymenej pojistku a napocitaj si dovi co" ja tam mel bmw jenou. A to proto ze nemam zdviz. Prace me tam stala vic nez dily.
hopiondra
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od hopiondra »

koukni v prvni rade na vsechna rele,pojistky a pak na palivovou pumpu treba odpoj hadicku a zkus startovat a jestli potece benzin (az potom co se ujistis ze jde na pumpu proud a do nakyho hadru at to nemas zeblity),dal svicky vyndat jestli to neni uchlastany,pak bych volil diagnozu a obcas sem videl i zakarbonovany ventily=motor nema komprese,clovek vecer prijede pohoda a rano nic k tomu dohazi ,kdyz cidlo otacek kliky dlouhodobejc ,,keca,,,ale to je straseni, muze to byt banalita typu RELE
sinc

#9 Příspěvek od sinc »

:cry: snad to nebude nic tak vaznyho jak pisete...Na vahu vzduchu sem mel podezreni uz predtim ze to melo malinko mensi vykon, ale na diagnostice sem nebyl.Az prijdu z prace tak zkusim to co me radite.
sinc

#10 Příspěvek od sinc »

dsvatos píše:A dává to benzín? Byla svíčka mokrá? Bzučí palivový čerpadlo? Je z výfuku cejtit benzín? Zkoukni pojistku čerpadla..

Z vyfuku sem nic necitil,jestli bzuci palivovy cerpadlo nevim zkusim odpoledne zjistit nebo odpojit palivovou hadicku jestli ji najdu.Moc tomu nerozumim tak jestli jde nejak popsat tak budu rad :-) Na pojistky sem koukal jsou vsechny dobry.
sinc

#11 Příspěvek od sinc »

Tak dneska sem to zkusil nastartovat a chytlo.. asi jednou nebo dvakrat se to prevalilo :? Myslite ze muzu odpojit hadicku pred vstrikovanim? Je tam hodne velkej tlak?
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od dsvatos »

sinc píše:Tak dneska sem to zkusil nastartovat a chytlo.. asi jednou nebo dvakrat se to prevalilo :? Myslite ze muzu odpojit hadicku pred vstrikovanim? Je tam hodne velkej tlak?

Jestli myslíš přímo před vstřikama, tam jsou myslím 3 atmosféry..
sinc

#13 Příspěvek od sinc »

dsvatos píše:
sinc píše:Tak dneska sem to zkusil nastartovat a chytlo.. asi jednou nebo dvakrat se to prevalilo :? Myslite ze muzu odpojit hadicku pred vstrikovanim? Je tam hodne velkej tlak?

tak to je cerpadlo neni ani slyset.. ma v tom asi prsty alarm kterej ho odpojuje.....doufam ze to tak je a ne nic horsiho :idea: Po cem mam jit?Jak je nemecky pojistka na cerpadlo? :?:
klanuk
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od klanuk »

sinc píše:
dsvatos píše:

tak to je cerpadlo neni ani slyset.. ma v tom asi prsty alarm kterej ho odpojuje.....doufam ze to tak je a ne nic horsiho :idea: Po cem mam jit?Jak je nemecky pojistka na cerpadlo? :?:

Benzinpumpe, e - Tankstelle- oboji znamena benzinova pumpa. Treba ti to pomuze. Je tam neco kolem trech baru. Takze to trochu vystrikne.
sinc

#15 Příspěvek od sinc »

tak je to cerpadlo :-( Vyndal jsem ho a pripojil na nabijecku venku a zaclo se tocit tak jsem ho vratil zapojil nastartoval dobu to bezelo a pak to zase chciplo.Tak sem ho opet vyndal a zkusil na nabijecku jednou se potocilo a pak uz nic tak je asi ve vecnejch lovistich. Potreboval bych sehnat novy nevite kde a za cca cenu? Je lepsi novy nebo z vrakace staci?
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Pyron »

sinc píše:tak je to cerpadlo :-( Vyndal jsem ho a pripojil na nabijecku venku a zaclo se tocit tak jsem ho vratil zapojil nastartoval dobu to bezelo a pak to zase chciplo.Tak sem ho opet vyndal a zkusil na nabijecku jednou se potocilo a pak uz nic tak je asi ve vecnejch lovistich. Potreboval bych sehnat novy nevite kde a za cca cenu? Je lepsi novy nebo z vrakace staci?

Hele nevim jaxe pohybují cenovky, ale asi bude nejlepší jít do nového. Já např. mám jedno funkční v regále, ale než bych Ti ho nabídl za pár korun, tak si raději sám budu jednou trhat vlasy, že jsem ho rovnou nevyhodil.. 8)
klanuk
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od klanuk »

kdyz ho vyndas a pustis na sucho tak cca po minute zadres.Je chlazeny benzinem.Nesmi jit dloho na sucho
crus

#18 Příspěvek od crus »

Taky jsem měl tento problém. Čerpadlo kup rozhodně nové. Proč si budš kupovat levné věci když mužeš koupit jednu novou a ta vydrží zase nějakých 200000km. Nové mě stálo asi 4700 teď už si přesně nepamatuji. Každopádně zapomeň na použite. Třeba ho koupíš a namontuješ a za tejden pojedš pro další.
Frenk900
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Frenk900 »

Mám podobnej problém u E36 318i, auto mi "chcíplo", startér při startování točí, ale auto ani neškytne. Relé na čerpadlo je v pořádku, ale měřil jsem napětí co by mělo čerpadlo roztáčet a je tam 0 V. I při zapnutém zapalování. Má to tak být? Ono se to prej nějak samo vypíná pokud startér to čí ale motor nechytne. Může se toto stát i třeba při ucpaném paliv. filtru?
Odpovědět