zdar koukal jsem na podobný problémy ale nic mě nepomohlo. Včera jsem normálně přijel a zaparkoval, dnes ráno nešlo auto natočit na palubovce nebyla žádná hláška startér normálně s motorem točí. Je to benzin koukal jsem na svíčku a jiskru házela. Je tam namontovaný alarm a když to houká tak odpojuje vstřikování. nemůže to blbnout? To je jediný co mě napadá...děkuju za odpověď
na svíčku jsem nekoukal ptž momentálně nemám u sebe nástavec na svíčák. Tak jsem na fajfku připojil jinou svíčku a jiskru házela.
To asi nepoteče benzin ne? Když to hází jiskru...Skočím kouknout na ty kontakty a pojistku. Je to e36 320i. Dík všem za rady
zkusil jsem vypojit baterku přes noc myslíte že to pomůže? Mám podezření na alarm že vypojil vstřikování. Snad nebudu muset do servisu už mě to auto chybí
to muze bejt lecos od cerpadla neco v rozdelovaci, snimacu otacek, vahy vzduchu, atd.. "v servisu vymenej pojistku a napocitaj si dovi co" ja tam mel bmw jenou. A to proto ze nemam zdviz. Prace me tam stala vic nez dily.
koukni v prvni rade na vsechna rele,pojistky a pak na palivovou pumpu treba odpoj hadicku a zkus startovat a jestli potece benzin (az potom co se ujistis ze jde na pumpu proud a do nakyho hadru at to nemas zeblity),dal svicky vyndat jestli to neni uchlastany,pak bych volil diagnozu a obcas sem videl i zakarbonovany ventily=motor nema komprese,clovek vecer prijede pohoda a rano nic k tomu dohazi ,kdyz cidlo otacek kliky dlouhodobejc ,,keca,,,ale to je straseni, muze to byt banalita typu RELE
snad to nebude nic tak vaznyho jak pisete...Na vahu vzduchu sem mel podezreni uz predtim ze to melo malinko mensi vykon, ale na diagnostice sem nebyl.Az prijdu z prace tak zkusim to co me radite.
dsvatos píše:A dává to benzín? Byla svíčka mokrá? Bzučí palivový čerpadlo? Je z výfuku cejtit benzín? Zkoukni pojistku čerpadla..
Z vyfuku sem nic necitil,jestli bzuci palivovy cerpadlo nevim zkusim odpoledne zjistit nebo odpojit palivovou hadicku jestli ji najdu.Moc tomu nerozumim tak jestli jde nejak popsat tak budu rad Na pojistky sem koukal jsou vsechny dobry.
Tak dneska sem to zkusil nastartovat a chytlo.. asi jednou nebo dvakrat se to prevalilo Myslite ze muzu odpojit hadicku pred vstrikovanim? Je tam hodne velkej tlak?
sinc píše:Tak dneska sem to zkusil nastartovat a chytlo.. asi jednou nebo dvakrat se to prevalilo Myslite ze muzu odpojit hadicku pred vstrikovanim? Je tam hodne velkej tlak?
Jestli myslíš přímo před vstřikama, tam jsou myslím 3 atmosféry..
sinc píše:Tak dneska sem to zkusil nastartovat a chytlo.. asi jednou nebo dvakrat se to prevalilo Myslite ze muzu odpojit hadicku pred vstrikovanim? Je tam hodne velkej tlak?
tak to je cerpadlo neni ani slyset.. ma v tom asi prsty alarm kterej ho odpojuje.....doufam ze to tak je a ne nic horsiho Po cem mam jit?Jak je nemecky pojistka na cerpadlo?
tak to je cerpadlo neni ani slyset.. ma v tom asi prsty alarm kterej ho odpojuje.....doufam ze to tak je a ne nic horsiho Po cem mam jit?Jak je nemecky pojistka na cerpadlo?
Benzinpumpe, e - Tankstelle- oboji znamena benzinova pumpa. Treba ti to pomuze. Je tam neco kolem trech baru. Takze to trochu vystrikne.
tak je to cerpadlo Vyndal jsem ho a pripojil na nabijecku venku a zaclo se tocit tak jsem ho vratil zapojil nastartoval dobu to bezelo a pak to zase chciplo.Tak sem ho opet vyndal a zkusil na nabijecku jednou se potocilo a pak uz nic tak je asi ve vecnejch lovistich. Potreboval bych sehnat novy nevite kde a za cca cenu? Je lepsi novy nebo z vrakace staci?
sinc píše:tak je to cerpadlo Vyndal jsem ho a pripojil na nabijecku venku a zaclo se tocit tak jsem ho vratil zapojil nastartoval dobu to bezelo a pak to zase chciplo.Tak sem ho opet vyndal a zkusil na nabijecku jednou se potocilo a pak uz nic tak je asi ve vecnejch lovistich. Potreboval bych sehnat novy nevite kde a za cca cenu? Je lepsi novy nebo z vrakace staci?
Hele nevim jaxe pohybují cenovky, ale asi bude nejlepší jít do nového. Já např. mám jedno funkční v regále, ale než bych Ti ho nabídl za pár korun, tak si raději sám budu jednou trhat vlasy, že jsem ho rovnou nevyhodil..
Taky jsem měl tento problém. Čerpadlo kup rozhodně nové. Proč si budš kupovat levné věci když mužeš koupit jednu novou a ta vydrží zase nějakých 200000km. Nové mě stálo asi 4700 teď už si přesně nepamatuji. Každopádně zapomeň na použite. Třeba ho koupíš a namontuješ a za tejden pojedš pro další.
Mám podobnej problém u E36 318i, auto mi "chcíplo", startér při startování točí, ale auto ani neškytne. Relé na čerpadlo je v pořádku, ale měřil jsem napětí co by mělo čerpadlo roztáčet a je tam 0 V. I při zapnutém zapalování. Má to tak být? Ono se to prej nějak samo vypíná pokud startér to čí ale motor nechytne. Může se toto stát i třeba při ucpaném paliv. filtru?