Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zadni lampy LED sedan
Tak svetylka konecne dosly a hned jsem montoval
mam druhe Vanoce
A tady pred:
A po
Svetla nehlasi zadnou chybu. Maji tam primo od vyrobce tri chladice s nejakyma soucastkama, ale je to vse zalite, takze do toho nejde videt, nejspise to budou odpory a jsou tam dva kondiky taky s chladicem. Mel jsem je svitit cely den, samozrejme za jizdy a uplne v pohode, takze to maji kluci dobre vymyslene
Kupoval jsem je nakonec pres ebay http://stores.ebay.de/car-parts-power
PS: Sviti nadherne

A tady pred:

A po

Svetla nehlasi zadnou chybu. Maji tam primo od vyrobce tri chladice s nejakyma soucastkama, ale je to vse zalite, takze do toho nejde videt, nejspise to budou odpory a jsou tam dva kondiky taky s chladicem. Mel jsem je svitit cely den, samozrejme za jizdy a uplne v pohode, takze to maji kluci dobre vymyslene

Dekuji Vam moc za nazory!Jsem moc happy, ze to nejsou vyhozene penize a jsem rad, ze jsem se nakonec rozhodl spravne pro bile!Zatim tady davam foto ve dne a za sera musim teprve vyfotit...
PS: V te prvni rade blinkrovych LED jedna u prostred neni (jsou tam dve - mezera - a dalsi dve), kvuli uchytu svetla na vnitrni strane... (tak jen abyste nemysleli, ze uz jedna nesviti
)...na te fotce to neni videt, jinak to jde okem normalne videt, ze tam ledka neni, jen parabola...
Jo a kdyby stejne jakakoli ledka odesla, tak neni vubec problem ji vymenit. Na svetle je z vnitrni strany kryt (stejny jako originalni) , na kterem je osvetleni kufru a po sundani jde videt plosnak, ktery je na svetle prisroubovany, takze v pohode...

PS: V te prvni rade blinkrovych LED jedna u prostred neni (jsou tam dve - mezera - a dalsi dve), kvuli uchytu svetla na vnitrni strane... (tak jen abyste nemysleli, ze uz jedna nesviti

Jo a kdyby stejne jakakoli ledka odesla, tak neni vubec problem ji vymenit. Na svetle je z vnitrni strany kryt (stejny jako originalni) , na kterem je osvetleni kufru a po sundani jde videt plosnak, ktery je na svetle prisroubovany, takze v pohode...
no je to fakt nádhera, kdybych měl zbytečnejch 5k tak neváhám, ale nějak se nedostává
Jinak, ty kufrový díly teda LED nejsou, co jsem tak postřehl, takže se tam nechá dát ten starej, ale asi s tím, že to bude vypadat možná divně, protože ten rozdíl nový/starý (vybledlý a "špinavý") odstín tam bude patrný, že? A zpátečka je užší než na origu nefacelift!

Jinak, ty kufrový díly teda LED nejsou, co jsem tak postřehl, takže se tam nechá dát ten starej, ale asi s tím, že to bude vypadat možná divně, protože ten rozdíl nový/starý (vybledlý a "špinavý") odstín tam bude patrný, že? A zpátečka je užší než na origu nefacelift!
Tomassino píše:no je to fakt nádhera, kdybych měl zbytečnejch 5k tak neváhám, ale nějak se nedostává![]()
Kufrovy dil z LED existuje, ale z LED je jen mlhovka. Zpatecky jsem LED jeste nevidel. Ale Ja to nakonec kupoval pres ebay, a tam s vnitrnima LED nebyly, takze tohle jsou normal zarovkove...
Jo a v kombinaci s temi starymi to fakt vypadalo hodne divne. Ty nove jsou proste nove no...Ty stare jsem mel takove usmudlane, mlecne, tyhle jsou pekne pruhledne...Ale Ja to kupoval v sade, jednak to vyjde levneji, nez kupovat vnejsi/vnitrni zvlast a jednak i tak bych ty vnitrni koupil, protoze rozdil je to vazne razantni...
Dave_318i píše:Tomassino píše:no je to fakt nádhera, kdybych měl zbytečnejch 5k tak neváhám, ale nějak se nedostává![]()
Kufrovy dil z LED existuje, ale z LED je jen mlhovka. Zpatecky jsem LED jeste nevidel. Ale Ja to nakonec kupoval pres ebay, a tam s vnitrnima LED nebyly, takze tohle jsou normal zarovkove...
Jo a v kombinaci s temi starymi to fakt vypadalo hodne divne. Ty nove jsou proste nove no...Ty stare jsem mel takove usmudlane, mlecne, tyhle jsou pekne pruhledne...Ale Ja to kupoval v sade, jednak to vyjde levneji, nez kupovat vnejsi/vnitrni zvlast a jednak i tak bych ty vnitrni koupil, protoze rozdil je to vazne razantni...
no já si to myslel. dík

-
- Kontaktovat uživatele:
Dave_318i píše:Tak svetylka konecne dosly a hned jsem montovalmam druhe Vanoce
Svetla nehlasi zadnou chybu. Maji tam primo od vyrobce tri chladice s nejakyma soucastkama, ale je to vse zalite, takze do toho nejde videt, nejspise to budou odpory a jsou tam dva kondiky taky s chladicem. Mel jsem je svitit cely den, samozrejme za jizdy a uplne v pohode, takze to maji kluci dobre vymysleneKupoval jsem je nakonec pres ebay http://stores.ebay.de/car-parts-power
Prosim tě,co je to za značku, jako kdo je výrobce??????????????Díky
RadekP píše:Dave_318i píše:Tak svetylka konecne dosly a hned jsem montovalmam druhe Vanoce
Svetla nehlasi zadnou chybu. Maji tam primo od vyrobce tri chladice s nejakyma soucastkama, ale je to vse zalite, takze do toho nejde videt, nejspise to budou odpory a jsou tam dva kondiky taky s chladicem. Mel jsem je svitit cely den, samozrejme za jizdy a uplne v pohode, takze to maji kluci dobre vymysleneKupoval jsem je nakonec pres ebay http://stores.ebay.de/car-parts-power
Prosim tě,co je to za značku, jako kdo je výrobce??????????????Díky
Ahoj jsou to tyhle.
http://cgi.ebay.de/BMW-E46-RUCKLEUCHTEN ... dZViewItem
Znacku nevim...
Vyzera to super, ten rozdiel je bomba, asi hlavne pre tie skarede povodne oranzove
obrovske blinkre
(mam ich tiez)
inspiroval si ma, podarilo sa mi vyhrat ebay aukciu
http://cgi.ebay.at/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... :IT&ih=001
tak ocakavam balicek
dufam ze to bude tak super ako na obrazku
obrovske blinkre

inspiroval si ma, podarilo sa mi vyhrat ebay aukciu
http://cgi.ebay.at/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... :IT&ih=001
tak ocakavam balicek
dufam ze to bude tak super ako na obrazku

Zdar, nedávno jsem taky koupil a instaloval LEDky a můžu jen doporučit! Vypadá to rozhodně super a záleží jen na vkusu jestli koupíte s bílým blinkrem, anebo kouřovým. Já zvolil kouřový a je to OK. A co se týče ceny, tak stačí sledovat http://www.ebay.de a občas se tam objeví i dražba od 1 eura, mě konkrétně to přišlo na 96 euráčů i s poštovným, takže spokojenost nejvyšší! No a kdo nechce dražit, tak se dají koupit rovnou kolem 150 euro tamtéž. Instalace úplně v pohodě, jen tam jsou nějaká tři "trafa" tak ty se musí někam uklidit ale jinak no problemo. Elektrika je vyřešená jako u originál světel, zásuvka + konektor. Jenom zacvaknout. Jen si dát pozor na rok výroby a typ vašeho báwa ale tam je pokaždý napsaný na jaký konkrétní typ a rok to je.