Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Zadni lampy LED sedan

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
mirin

#21 Příspěvek od mirin »

Mám je taky z autoshopu,čekal jsem na ně 3/4 roku,pořád nebyly.Couvačka s mlhovkou v balení nejsou,ty jsou zvlášť a s LED se nedělají,jen klasika žárovky.
Dave_318i

#22 Příspěvek od Dave_318i »

Tak svetylka konecne dosly a hned jsem montoval :-) mam druhe Vanoce :-)

A tady pred:
Obrázek

A po :lol:
Obrázek

Svetla nehlasi zadnou chybu. Maji tam primo od vyrobce tri chladice s nejakyma soucastkama, ale je to vse zalite, takze do toho nejde videt, nejspise to budou odpory a jsou tam dva kondiky taky s chladicem. Mel jsem je svitit cely den, samozrejme za jizdy a uplne v pohode, takze to maji kluci dobre vymyslene :-) Kupoval jsem je nakonec pres ebay http://stores.ebay.de/car-parts-power

PS: Sviti nadherne :-)
DAVe_1

#23 Příspěvek od DAVe_1 »

parada, vypadaj fakt suprove :wink:
_peper
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od _peper »

Ještě zkus přihodit fotku za šera. V noci už je to bez stativu těžký, ale za šera už jde hezky vidět jak svítí ;) Jinak fakt moc pěkný.
Slid

#25 Příspěvek od Slid »

moc pěkné opravdu fest to prokouklo :wink:
DOEMIXXX

#26 Příspěvek od DOEMIXXX »

brutalni! Fakt pecka!! Takhle si predstavuju svetla na E46 :)
Dave_318i

#27 Příspěvek od Dave_318i »

Dekuji Vam moc za nazory!Jsem moc happy, ze to nejsou vyhozene penize a jsem rad, ze jsem se nakonec rozhodl spravne pro bile!Zatim tady davam foto ve dne a za sera musim teprve vyfotit...

Obrázek

PS: V te prvni rade blinkrovych LED jedna u prostred neni (jsou tam dve - mezera - a dalsi dve), kvuli uchytu svetla na vnitrni strane... (tak jen abyste nemysleli, ze uz jedna nesviti :-) )...na te fotce to neni videt, jinak to jde okem normalne videt, ze tam ledka neni, jen parabola...
Jo a kdyby stejne jakakoli ledka odesla, tak neni vubec problem ji vymenit. Na svetle je z vnitrni strany kryt (stejny jako originalni) , na kterem je osvetleni kufru a po sundani jde videt plosnak, ktery je na svetle prisroubovany, takze v pohode...
Tomassino

#28 Příspěvek od Tomassino »

no je to fakt nádhera, kdybych měl zbytečnejch 5k tak neváhám, ale nějak se nedostává :?
Jinak, ty kufrový díly teda LED nejsou, co jsem tak postřehl, takže se tam nechá dát ten starej, ale asi s tím, že to bude vypadat možná divně, protože ten rozdíl nový/starý (vybledlý a "špinavý") odstín tam bude patrný, že? A zpátečka je užší než na origu nefacelift!
Dave_318i

#29 Příspěvek od Dave_318i »

Tomassino píše:no je to fakt nádhera, kdybych měl zbytečnejch 5k tak neváhám, ale nějak se nedostává :?
Jinak, ty kufrový díly teda LED nejsou, co jsem tak postřehl, takže se tam nechá dát ten starej, ale asi s tím, že to bude vypadat možná divně, protože ten rozdíl nový/starý (vybledlý a "špinavý") odstín tam bude patrný, že? A zpátečka je užší než na origu nefacelift!

Kufrovy dil z LED existuje, ale z LED je jen mlhovka. Zpatecky jsem LED jeste nevidel. Ale Ja to nakonec kupoval pres ebay, a tam s vnitrnima LED nebyly, takze tohle jsou normal zarovkove...

Jo a v kombinaci s temi starymi to fakt vypadalo hodne divne. Ty nove jsou proste nove no...Ty stare jsem mel takove usmudlane, mlecne, tyhle jsou pekne pruhledne...Ale Ja to kupoval v sade, jednak to vyjde levneji, nez kupovat vnejsi/vnitrni zvlast a jednak i tak bych ty vnitrni koupil, protoze rozdil je to vazne razantni...
Tomassino

#30 Příspěvek od Tomassino »

Dave_318i píše:
Tomassino píše:no je to fakt nádhera, kdybych měl zbytečnejch 5k tak neváhám, ale nějak se nedostává :?

Kufrovy dil z LED existuje, ale z LED je jen mlhovka. Zpatecky jsem LED jeste nevidel. Ale Ja to nakonec kupoval pres ebay, a tam s vnitrnima LED nebyly, takze tohle jsou normal zarovkove...

Jo a v kombinaci s temi starymi to fakt vypadalo hodne divne. Ty nove jsou proste nove no...Ty stare jsem mel takove usmudlane, mlecne, tyhle jsou pekne pruhledne...Ale Ja to kupoval v sade, jednak to vyjde levneji, nez kupovat vnejsi/vnitrni zvlast a jednak i tak bych ty vnitrni koupil, protoze rozdil je to vazne razantni...

no já si to myslel. dík :)
FreeTree

#31 Příspěvek od FreeTree »

Bombička.... 8)
RadekP
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od RadekP »

Dave_318i píše:Tak svetylka konecne dosly a hned jsem montoval :-) mam druhe Vanoce :-)

Svetla nehlasi zadnou chybu. Maji tam primo od vyrobce tri chladice s nejakyma soucastkama, ale je to vse zalite, takze do toho nejde videt, nejspise to budou odpory a jsou tam dva kondiky taky s chladicem. Mel jsem je svitit cely den, samozrejme za jizdy a uplne v pohode, takze to maji kluci dobre vymyslene :-) Kupoval jsem je nakonec pres ebay http://stores.ebay.de/car-parts-power

Prosim tě,co je to za značku, jako kdo je výrobce??????????????Díky
Dave_318i

#33 Příspěvek od Dave_318i »

RadekP píše:
Dave_318i píše:Tak svetylka konecne dosly a hned jsem montoval :-) mam druhe Vanoce :-)

Prosim tě,co je to za značku, jako kdo je výrobce??????????????Díky

Ahoj jsou to tyhle.
http://cgi.ebay.de/BMW-E46-RUCKLEUCHTEN ... dZViewItem
Znacku nevim...
Whisky
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Whisky »

BOHHy píše:TMAVEEEEE !

A kdyby někdo věděl o LED na e36 touring .. dejte vědět. Ja je ještě neviděl.

covece nekde sem je videl, protoze sem nasel i na E46 touringa, ale staoji 8t, tak na to seru :(
Whisky
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Whisky »

aero

#36 Příspěvek od aero »

Vyzera to super, ten rozdiel je bomba, asi hlavne pre tie skarede povodne oranzove
obrovske blinkre :? (mam ich tiez)
inspiroval si ma, podarilo sa mi vyhrat ebay aukciu
http://cgi.ebay.at/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... :IT&ih=001
tak ocakavam balicek

dufam ze to bude tak super ako na obrazku :twisted:
haarosh

#37 Příspěvek od haarosh »

Zdar, nedávno jsem taky koupil a instaloval LEDky a můžu jen doporučit! Vypadá to rozhodně super a záleží jen na vkusu jestli koupíte s bílým blinkrem, anebo kouřovým. Já zvolil kouřový a je to OK. A co se týče ceny, tak stačí sledovat http://www.ebay.de a občas se tam objeví i dražba od 1 eura, mě konkrétně to přišlo na 96 euráčů i s poštovným, takže spokojenost nejvyšší! No a kdo nechce dražit, tak se dají koupit rovnou kolem 150 euro tamtéž. Instalace úplně v pohodě, jen tam jsou nějaká tři "trafa" tak ty se musí někam uklidit ale jinak no problemo. Elektrika je vyřešená jako u originál světel, zásuvka + konektor. Jenom zacvaknout. Jen si dát pozor na rok výroby a typ vašeho báwa ale tam je pokaždý napsaný na jaký konkrétní typ a rok to je.
Odpovědět