Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
nováček potřebuje poradit
-
- Kontaktovat uživatele:
boby06 píše:jooo ? no aspon tak.... mě se líbila myšlenka udělat to nějak online. A nepřihodí si ten BMW dealer na tom těžkej ranec? Abych nemakal jenom na ne
tuhle informaci nemam ještě uplně potvrzenou ale: s ND to bylo tak že si je jednotliví prodejci objednávali v AuTec Group ČR. Př.: Autec si na to dal 15% a prodával dál prodejcům kteří přihodili třeba 20%. Teď by to mělo být všechno jinak a sice že si to všechna zastoupení budou objednávat v jedné kanceláři BMW WERKE MUNCHEN (nebo jak se budou jmenovat) a budou dostávat všichni stejné eny, prý včetně AuTecu. To by mohlo znamenat větší konkurenci a s konkurencí jde cena dolů....
alespoň takhle mi to říkal jeden člověk s docela vlivnými kontakty...
jak to nakonec bude nevim.
-
no nevim s tim prihazovanim, ja kupoval zatim pouze jeden dil od BMW a sice od ACRauto, cena byla temer stejna jakou mi to hodilo v ceniku, ptal sem se jeste na jine veci a ,,,,to same. kdyz sem se ptal v kteremkoliv jinem neautorizovanem obchode kde prodavaji naharadni dily a doplnky, tak budto neumeli sehnat vubec a nebo za dvojnasobnou cenu
takze jedine u BMW

takze jedine u BMW

castro píše:a nebo se staň plnohodnotným členem bmwklubu čr ( po zapacení členského příspěvku ) a řada výhod a slev tě nemine, mimo jiné i slevy v ELITU a AUTOKELLY, kde si ty díly můžeš koupit za velmi příjemné ceny, a jsou tam i výrobci origo dílů, takže se dostaneš na stejnou kvalitu jako u dealera BMW
Zmiňuješ AUTOKELLY u ná je také prodejna a na můj dotaz o slevě se mě vysmál.
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Kolik si "přihodí" autorizovaný BMW překupník? Pídil jsem se po slevě na přední tlumiče na E34 iX které replikátoři neprodávají. V ceníku AuTec jsou za 12168 bez DPH a z důvěryhodného zdroje mám zprávu že některé jiné dealerství je nakupuje za 7722 bez DPH. To znamená že si přihodí "pouhých" 57,6 % !!! By mě zajímalo za kolik je takový díl koupitelný v Germánii.
Dodatek: http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=31&fg=10 Amíci je prodávají za $442, což je při dnešním kursu necelých 9000 Kč. Zdejší autorizovaní překupníci si na nás pěkně mastí kapsu.
Dodatek: http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=31&fg=10 Amíci je prodávají za $442, což je při dnešním kursu necelých 9000 Kč. Zdejší autorizovaní překupníci si na nás pěkně mastí kapsu.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
- Kontaktovat uživatele:
castro píše:boby06 píše:jooo ? no aspon tak.... mě se líbila myšlenka udělat to nějak online. A nepřihodí si ten BMW dealer na tom těžkej ranec? Abych nemakal jenom na ne
tuhle informaci nemam ještě uplně potvrzenou ale: s ND to bylo tak že si je jednotliví prodejci objednávali v AuTec Group ČR. Př.: Autec si na to dal 15% a prodával dál prodejcům kteří přihodili třeba 20%. Teď by to mělo být všechno jinak a sice že si to všechna zastoupení budou objednávat v jedné kanceláři BMW WERKE MUNCHEN (nebo jak se budou jmenovat) a budou dostávat všichni stejné eny, prý včetně AuTecu. To by mohlo znamenat větší konkurenci a s konkurencí jde cena dolů....
alespoň takhle mi to říkal jeden člověk s docela vlivnými kontakty...
jak to nakonec bude nevim.
Takhle to neni. Autec má stejný ceny jako třeba Bychl nebo Renocar... Objednávaj to všochni na vlastní pěšt a přes Autec to nejde.