Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

nováček potřebuje poradit

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
boby06

#1 Příspěvek od boby06 »

8O Zdar všem, jsem tu novej.Že si tu najdu číslo každé součástky je supr ale kde si to pak koupit to netušim. Kde sehnat m3 lišty na boky (coupe) nebo loketní opěrku a podobně.Dik za radu
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Maikl »

u každýho dýlera BMW :D
boby06

#3 Příspěvek od boby06 »

jooo ? no aspon tak.... mě se líbila myšlenka udělat to nějak online. A nepřihodí si ten BMW dealer na tom těžkej ranec? Abych nemakal jenom na ne :D
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Maikl »

online to nejde..
kdyz hodis cislo dilu tady do ceniku online, tak ti vypadne cena bez 19% dph, a ta by by se mela blizit cene u prodejce..
boby06

#5 Příspěvek od boby06 »

Tak díky.Ještě se pokusim o nákup zde přes inzerci ale jinak to udělam jak říkáš. Zdar :D
100RM

#6 Příspěvek od 100RM »

A ze si prihodi ranec - tak to si pis ! A za Mkove veci celkom slusny ;-)
7er. True definition of luxury. Yours.
castro
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od castro »

boby06 píše:jooo ? no aspon tak.... mě se líbila myšlenka udělat to nějak online. A nepřihodí si ten BMW dealer na tom těžkej ranec? Abych nemakal jenom na ne :D

tuhle informaci nemam ještě uplně potvrzenou ale: s ND to bylo tak že si je jednotliví prodejci objednávali v AuTec Group ČR. Př.: Autec si na to dal 15% a prodával dál prodejcům kteří přihodili třeba 20%. Teď by to mělo být všechno jinak a sice že si to všechna zastoupení budou objednávat v jedné kanceláři BMW WERKE MUNCHEN (nebo jak se budou jmenovat) a budou dostávat všichni stejné eny, prý včetně AuTecu. To by mohlo znamenat větší konkurenci a s konkurencí jde cena dolů....

alespoň takhle mi to říkal jeden člověk s docela vlivnými kontakty...

jak to nakonec bude nevim.
castro
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od castro »

a nebo se staň plnohodnotným členem bmwklubu čr ( po zapacení členského příspěvku ) a řada výhod a slev tě nemine, mimo jiné i slevy v ELITU a AUTOKELLY, kde si ty díly můžeš koupit za velmi příjemné ceny, a jsou tam i výrobci origo dílů, takže se dostaneš na stejnou kvalitu jako u dealera BMW ;-)
error-motohanz

#9 Příspěvek od error-motohanz »

100RM píše:A ze si prihodi ranec - tak to si pis ! A za Mkove veci celkom slusny ;-)

ale prd si prihodi Mkove veci jsou proste drahy.... :wink:
calif

#10 Příspěvek od calif »

no nevim s tim prihazovanim, ja kupoval zatim pouze jeden dil od BMW a sice od ACRauto, cena byla temer stejna jakou mi to hodilo v ceniku, ptal sem se jeste na jine veci a ,,,,to same. kdyz sem se ptal v kteremkoliv jinem neautorizovanem obchode kde prodavaji naharadni dily a doplnky, tak budto neumeli sehnat vubec a nebo za dvojnasobnou cenu :(
takze jedine u BMW :)
boby06

#11 Příspěvek od boby06 »

Tak ACRauto? uz mrkam na jejich stránky v vypadá to slušně.Díky
error-motohanz

#12 Příspěvek od error-motohanz »

treba... :wink:
dell

#13 Příspěvek od dell »

castro píše:a nebo se staň plnohodnotným členem bmwklubu čr ( po zapacení členského příspěvku ) a řada výhod a slev tě nemine, mimo jiné i slevy v ELITU a AUTOKELLY, kde si ty díly můžeš koupit za velmi příjemné ceny, a jsou tam i výrobci origo dílů, takže se dostaneš na stejnou kvalitu jako u dealera BMW ;-)

Zmiňuješ AUTOKELLY u ná je také prodejna a na můj dotaz o slevě se mě vysmál.
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Maikl »

dell píše:Zmiňuješ AUTOKELLY u ná je také prodejna a na můj dotaz o slevě se mě vysmál.

musis nalehat, aby se podival do systemu :!:
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

Kolik si "přihodí" autorizovaný BMW překupník? Pídil jsem se po slevě na přední tlumiče na E34 iX které replikátoři neprodávají. V ceníku AuTec jsou za 12168 bez DPH a z důvěryhodného zdroje mám zprávu že některé jiné dealerství je nakupuje za 7722 bez DPH. To znamená že si přihodí "pouhých" 57,6 % !!! By mě zajímalo za kolik je takový díl koupitelný v Germánii.

Dodatek: http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=31&fg=10 Amíci je prodávají za $442, což je při dnešním kursu necelých 9000 Kč. Zdejší autorizovaní překupníci si na nás pěkně mastí kapsu.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
Koby
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Koby »

castro píše:
boby06 píše:jooo ? no aspon tak.... mě se líbila myšlenka udělat to nějak online. A nepřihodí si ten BMW dealer na tom těžkej ranec? Abych nemakal jenom na ne :D

tuhle informaci nemam ještě uplně potvrzenou ale: s ND to bylo tak že si je jednotliví prodejci objednávali v AuTec Group ČR. Př.: Autec si na to dal 15% a prodával dál prodejcům kteří přihodili třeba 20%. Teď by to mělo být všechno jinak a sice že si to všechna zastoupení budou objednávat v jedné kanceláři BMW WERKE MUNCHEN (nebo jak se budou jmenovat) a budou dostávat všichni stejné eny, prý včetně AuTecu. To by mohlo znamenat větší konkurenci a s konkurencí jde cena dolů....

alespoň takhle mi to říkal jeden člověk s docela vlivnými kontakty...

jak to nakonec bude nevim.

Takhle to neni. Autec má stejný ceny jako třeba Bychl nebo Renocar... Objednávaj to všochni na vlastní pěšt a přes Autec to nejde.
Odpovědět