Potreboval bych vyresit potiz s upravou BMW E46 sedan z verze bez sklopnych sedacek na sklopne. Jedna se mi o dve vyztuhy mezi delici prickou a nadkolim. (Obrazek mam, ale nemuzu ho sem prilozit )
Mate nekdo tip, kde bych mohl tyto vyztuhy sehnat (vrak auta apod.), prip. je nekdo schopen udelat nakres s rozmery (nechal bych si je u klempire vyrobit). Predem moc diky za jakoukoliv pomoc. T.
DarkRaven píše:Potreboval bych vyresit potiz s upravou BMW E46 sedan z verze bez sklopnych sedacek na sklopne. Jedna se mi o dve vyztuhy mezi delici prickou a nadkolim. (Obrazek mam, ale nemuzu ho sem prilozit ) Mate nekdo tip, kde bych mohl tyto vyztuhy sehnat (vrak auta apod.), prip. je nekdo schopen udelat nakres s rozmery (nechal bych si je u klempire vyrobit). Predem moc diky za jakoukoliv pomoc. T.
kup si jiné auto .... tento zásah jsem videl na e36 a 2x prasklo zadní okno.
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Je to jak píše Huska. Zezlabíš tím tuhost karoserie. Auta se sklopnýma sicnama ji mají vyztuženou jinak. Nevím jak je to u e46, já je mám u e36 taky nesklopný, ale není problém tam dát sicny se skivakem. Ten plech je tam jen malinko přibodovanej. Stačí jen sehnat opěradlo. Takže si buď sežeň skivak (aspoň něco, ne? ), nebo se na to vyprdni.
Muzu Ti namerit coupe ale to asi bude jiny.Tu tuhost bych vyresil vzperou do kufru mezi tlumice ale ta Ti tam zase bude prekazet a nebo vymyslet vzperu na napravu dolu.Jeste si zjisti jestli auta se sklopnejma sedackama nemaj na podvozku vyztuhy do V???Takove dva cerny plechovy profily.
Diablo330Ci píše:Muzu Ti namerit coupe ale to asi bude jiny.Tu tuhost bych vyresil vzperou do kufru mezi tlumice ale ta Ti tam zase bude prekazet a nebo vymyslet vzperu na napravu dolu.Jeste si zjisti jestli auta se sklopnejma sedackama nemaj na podvozku vyztuhy do V???Takove dva cerny plechovy profily.
nejde o vyztužení podvozku a podběhů, ale o snížení torzní tuhosti celé karoserie... věřím že navaření originální výtuhy z nějakýho vraku je možné, ale je otázkou zda není přapážka/výtužný rám bodován až u C sloupků
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Muzu nekomu z vas poslat obrazek s vyztuhou na e-mail? Treba mate prava vkladat obrazky do diskuze. Dival jsem se na to a v podstate jediny rozdil mezi verzi se skopnejma a nesklopnejma sedackama je tato vyztuha na podbehu. Samozrejme, netvrdim, ze kastle neni vyztuzena jeste nekde na podlaze. Nicmene dily na podvozku v oblasti kufru (napravnice), podbehu, prahu i C-sloupku jsou uplne identicky. Vyrabi se jen dve varianty plata mezi C-sloupky (horni cast vcetne vyztuh je stejna)(sklopne sedacky 41138233489 a nesklopne 41138233488). Co si o tom myslite?
Diablo330Ci píše:Muzu Ti namerit coupe ale to asi bude jiny.Tu tuhost bych vyresil vzperou do kufru mezi tlumice ale ta Ti tam zase bude prekazet a nebo vymyslet vzperu na napravu dolu.Jeste si zjisti jestli auta se sklopnejma sedackama nemaj na podvozku vyztuhy do V???Takove dva cerny plechovy profily.
Diky za nabidku Podle toho co jsem se dival do ETK tak kupe a sedan maji stejnou podlahu nad napravnici a stejne vnitrni casti zadnich podbehu. Plato mezi C-sloupky s prickou ma jine cislo, ale to muze byt dane jen jinym sklonem C-sloupku. Jestli se tu objevi ta fotka vyztuhy a budes ji mit stejnou i na svem aute, budu rad kdyz mi to nameris Diky Tomas