Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Podařilo se Vám reklamovat kotouče?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#21 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Bedi píše:
Vlasta píše:
Bedi píše:Co se týká reklamace kotoučů, tak to určitě zkusit můžeš, u dílařů by jsi mohl mít i štěstí, podle zkušeností to až tolik neřeší, stejně tak jako žárovky v Hornbachu.
Já dělam v autorizovaným servisu jistý značky a reklamace kotoučů je skoro zbytečná. I když bych chtěl třeba zákazníkovi pomoct, tak výměna kotoučů na záruku neschvaluju já, ale podléhá to schválení garančního technika na republikový centrále.
Nevím, jak u jinejch firem, ale tohle mně připadá, jako u Forda.

Není nad zkušenosti, co?
Přímo vykoupené vlastní krví. Už nikdy víc. Stačí, že to musím trpět s Transitem.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Bedi
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Bedi »

Vlasta píše:
Bedi píše:
Vlasta píše:[quote="Bedi"]Co se týká reklamace kotoučů, tak to určitě zkusit můžeš, u dílařů by jsi mohl mít i štěstí, podle zkušeností to až tolik neřeší, stejně tak jako žárovky v Hornbachu.
Já dělam v autorizovaným servisu jistý značky a reklamace kotoučů je skoro zbytečná. I když bych chtěl třeba zákazníkovi pomoct, tak výměna kotoučů na záruku neschvaluju já, ale podléhá to schválení garančního technika na republikový centrále.
Nevím, jak u jinejch firem, ale tohle mně připadá, jako u Forda.

Není nad zkušenosti, co?
Přímo vykoupené vlastní krví. Už nikdy víc. Stačí, že to musím trpět s Transitem.[/quote]
No ale Fordama se tady zabývat nebudem.
RSak

#23 Příspěvek od RSak »

reklamovat se dá vše, jde jen o to být neoblomný

dnešní snahou výrobců a prodejců je prohlásit vše za "spotřebák" a ten prý nejde reklamovat, blbost

přál bych všem takovýmhle prodejcům, zákazníka co měl kolega, nechtěl zákazníkovi vyreklamovat věc za 300,- Kč po cca 4 měsích, zákazník se vrátil během pár minut s 2 metrovou lešenářskou tyčí, naštěstí se zákazník uklidnil po bleskové výměně výrobku ...
Tashiro

#24 Příspěvek od Tashiro »

Tak to vzdávám ... prej je mám vyndat a poslat jim, že prý to pošlou někam na posudek. Takže bych musel koupit nový :roll: :roll:
CZAirwolf

#25 Příspěvek od CZAirwolf »

Tashiro píše:Tak to vzdávám ... prej je mám vyndat a poslat jim, že prý to pošlou někam na posudek. Takže bych musel koupit nový :roll: :roll:

Nezapomen, ze na reklamaci maji 30 dni. Pokud to prekroci, jdi si pro nove, nebo prachy. A jak sis predstavoval reklamaci ? :roll:
Tashiro

#26 Příspěvek od Tashiro »

CZAirwolf píše:
Tashiro píše:Tak to vzdávám ... prej je mám vyndat a poslat jim, že prý to pošlou někam na posudek. Takže bych musel koupit nový :roll: :roll:

Nezapomen, ze na reklamaci maji 30 dni. Pokud to prekroci, jdi si pro nove, nebo prachy. A jak sis predstavoval reklamaci ? :roll:

Měsíc bez auta bejt nemůžu a navíc se mi nechce kupovat nový kotouče po tom co je mám 1/2 roku. To je radši stočím, prodejce se k tomu moc dobře nepostavil, ani elit.
Petous

#27 Příspěvek od Petous »

Tashiro píše:...prodejce se k tomu moc dobře nepostavil, ani elit.

Nezlob se na mě, ale co si čekal, že prodejce udělá? :-O Že k němu přijedeš, prodavač koukne na kotouče na autě přes disky a vrátí ti prachy... :D Měl jsem pocit, že diskuze se vedla ohledně toho, zda ti prodejce jako vadu uzná zvlnění kotoučů, ale né o tom, jestli mu je budeš muset dát na posouzení.
Odpovědět