Ahoj mám takový problém ted jak je chladno tak se mi zdá že mi e46 netopí dobře troufám si říct že topí lepší obyč felicie když mám na digi 32 stupnu tak se mi zdá že z toho nefouká tak teplý vzduh na 32 stupnů jezdím do práce asi 12 km auto mi začne topit těsně před prací zahřeje se sice po chvilce teplota ale netopí to tak jak by asi mělo nevíte čím to může být a ještě poznatek když stojím na místě tak fouká z ventilátoru studenější vzduch prosím o radu díky
Zdar hele ja jezdic do prace cca 50km kazde rano a zahreju ho az tak kolem 20km mam sice prvniho Naftaka vzdy benzin tak nemuzu porovnat.
V motoru mam i nezavisle topeni ale nevim jak se ovlada kdyz na klimosce neni zadnej cudlik nic:(
Killca píše:mozna to malo tocis, ja sem pozoroval ze u me kdyz mam i zahraty motor, tak pokud to aspon jednuou neprotahnu torochu vic tak to moc nezahreje
NilWasen píše:Zdar hele ja jezdic do prace cca 50km kazde rano a zahreju ho az tak kolem 20km mam sice prvniho Naftaka vzdy benzin tak nemuzu porovnat. V motoru mam i nezavisle topeni ale nevim jak se ovlada kdyz na klimosce neni zadnej cudlik nic:(
Jo, to tam mam taky, to nezavisly topeni (320d, 100kW), ale ze bych vedel, jak se zapne/vypne, to teda ne....nevite nekdo?
Killca píše:mozna to malo tocis, ja sem pozoroval ze u me kdyz mam i zahraty motor, tak pokud to aspon jednuou neprotahnu torochu vic tak to moc nezahreje
to ti spis nedovira termostat, ne..?
no jako ono to topi, ale kdyz to rozkotlim tak to najednou pekne zhne jako v ramci mezi
NilWasen píše:Zdar hele ja jezdic do prace cca 50km kazde rano a zahreju ho az tak kolem 20km mam sice prvniho Naftaka vzdy benzin tak nemuzu porovnat. V motoru mam i nezavisle topeni ale nevim jak se ovlada kdyz na klimosce neni zadnej cudlik nic:(
Jo, to tam mam taky, to nezavisly topeni (320d, 100kW), ale ze bych vedel, jak se zapne/vypne, to teda ne....nevite nekdo?
Nezavisle topeni spina automaticky klimatronic kdyz je teplota pod 5 stupnu...