Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Topení

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
buchtik
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od buchtik »

Ahoj mám takový problém ted jak je chladno tak se mi zdá že mi e46 netopí dobře troufám si říct že topí lepší obyč felicie :( když mám na digi 32 stupnu tak se mi zdá že z toho nefouká tak teplý vzduh na 32 stupnů jezdím do práce asi 12 km auto mi začne topit těsně před prací zahřeje se sice po chvilce teplota ale netopí to tak jak by asi mělo nevíte čím to může být a ještě poznatek když stojím na místě tak fouká z ventilátoru studenější vzduch :( :( :( prosím o radu díky
dargon

#2 Příspěvek od dargon »

predpokladam ze mas kolecko na prostrednich ofukach otocene docervene barvy :wink:
us-tim
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od us-tim »

dargon píše:predpokladam ze mas kolecko na prostrednich ofukach otocene docervene barvy :wink:

u digi klima ty kolecka nejsou ne :) ja je tam aspon nemam
dargon

#4 Příspěvek od dargon »

kolecko myslim stredovych ofuku - nastaveni tepleho a studeneho vzduchu
buchtik
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od buchtik »

tak to mám uprostřed na to už jsem přišel že musí být v červeném políčku :lol: :lol: :lol:
Killca

#6 Příspěvek od Killca »

mozna to malo tocis, ja sem pozoroval ze u me kdyz mam i zahraty motor, tak pokud to aspon jednuou neprotahnu torochu vic tak to moc nezahreje
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
NilWasen

#7 Příspěvek od NilWasen »

Zdar hele ja jezdic do prace cca 50km kazde rano a zahreju ho az tak kolem 20km mam sice prvniho Naftaka vzdy benzin tak nemuzu porovnat.
V motoru mam i nezavisle topeni ale nevim jak se ovlada kdyz na klimosce neni zadnej cudlik nic:(
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Maikl »

Killca píše:mozna to malo tocis, ja sem pozoroval ze u me kdyz mam i zahraty motor, tak pokud to aspon jednuou neprotahnu torochu vic tak to moc nezahreje

to ti spis nedovira termostat, ne..? :D
jura55

#9 Příspěvek od jura55 »

NilWasen píše:Zdar hele ja jezdic do prace cca 50km kazde rano a zahreju ho az tak kolem 20km mam sice prvniho Naftaka vzdy benzin tak nemuzu porovnat.
V motoru mam i nezavisle topeni ale nevim jak se ovlada kdyz na klimosce neni zadnej cudlik nic:(

Jo, to tam mam taky, to nezavisly topeni (320d, 100kW), ale ze bych vedel, jak se zapne/vypne, to teda ne....nevite nekdo?
Killca

#10 Příspěvek od Killca »

Maikl píše:
Killca píše:mozna to malo tocis, ja sem pozoroval ze u me kdyz mam i zahraty motor, tak pokud to aspon jednuou neprotahnu torochu vic tak to moc nezahreje

to ti spis nedovira termostat, ne..? :D
no jako ono to topi, ale kdyz to rozkotlim tak to najednou pekne zhne :-D jako v ramci mezi :)
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
zalitelitko

#11 Příspěvek od zalitelitko »

jura55 píše:
NilWasen píše:Zdar hele ja jezdic do prace cca 50km kazde rano a zahreju ho az tak kolem 20km mam sice prvniho Naftaka vzdy benzin tak nemuzu porovnat.

Jo, to tam mam taky, to nezavisly topeni (320d, 100kW), ale ze bych vedel, jak se zapne/vypne, to teda ne....nevite nekdo?

Nezavisle topeni spina automaticky klimatronic kdyz je teplota pod 5 stupnu...
droban
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od droban »

mne to zacne topit pekne cca po 3 km,mam novej termostat,predtim to trvalo dloho,ten starej byl ruplej a porad to chladilo motor
Odpovědět