Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

koncovka výfuku E46 320d

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
marcosBMW
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od marcosBMW »

zdárek všem, mám E46 320d a přemýšlím o nějaké koncovce..nechci měnit vejfuk a tak..nepotřebuju žádnej zvuk..jen tak ohnutá koncovka dolů..je tam taková nanic...nemáte někdo nějakej typ co tam dát?? ono toho asi moc nepujde, protože to tam neni jen tak k nečemu přichytit...vim že se dělaj imitační koncovky že to jen hezky vypadá a ten vejfuk furt míří domů..a přitom je na to nasazená koncovka rovná..tak třeba i něco takovýho..uvítám jakejkoliv odkaz,tip.. díky..
mostar

#2 Příspěvek od mostar »

marcosBMW píše:zdárek všem, mám E46 320d a přemýšlím o nějaké koncovce..nechci měnit vejfuk a tak..nepotřebuju žádnej zvuk..jen tak ohnutá koncovka dolů..je tam taková nanic...nemáte někdo nějakej typ co tam dát?? ono toho asi moc nepujde, protože to tam neni jen tak k nečemu přichytit...vim že se dělaj imitační koncovky že to jen hezky vypadá a ten vejfuk furt míří domů..a přitom je na to nasazená koncovka rovná..tak třeba i něco takovýho..uvítám jakejkoliv odkaz,tip.. díky..

no nazdar, take jsem o nejake koncovce premyslel. Bylo by dobre se zeptat v BMW. Mam mocit, ze neco takoveho maj v tom jejich prislusenstvi, ale nevim jak to my dame na to ohnute zakonceni. :?: A co ta diagnostika? kdyztak mi to posli na SZ
Duri
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Duri »

o nejakých koncovkách viem...sú to len klasické antikorové či pochromované bez nejakého tlmiča...uchytenie objímkou či SK páskou...ak by bol záujem môžem odfotiť...
marcosBMW
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od marcosBMW »

jo to by bylo super..přesně o to mi jde..jen koncovku, aby to prostě vypadalo lípm než jet na ohnutá trubka...jen navim jestli to na to pujde uchytit, když mám výfuk ohnutý dolu?nebo jsou na tohle nějakej dělaný?
Whisky
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Whisky »

uriznout a nasadit ovalnou koncovku od lightingu myslim...vypada to dobre
us-tim
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od us-tim »

napis WinCentovi...ma jednu ode mě :)
staatz

#7 Příspěvek od staatz »

presne tak uriznouta dat tam rovne trubky a pak si tam das co budes chtit
Odpovědět