Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
koncovka výfuku E46 320d
-
- Kontaktovat uživatele:
zdárek všem, mám E46 320d a přemýšlím o nějaké koncovce..nechci měnit vejfuk a tak..nepotřebuju žádnej zvuk..jen tak ohnutá koncovka dolů..je tam taková nanic...nemáte někdo nějakej typ co tam dát?? ono toho asi moc nepujde, protože to tam neni jen tak k nečemu přichytit...vim že se dělaj imitační koncovky že to jen hezky vypadá a ten vejfuk furt míří domů..a přitom je na to nasazená koncovka rovná..tak třeba i něco takovýho..uvítám jakejkoliv odkaz,tip.. díky..
marcosBMW píše:zdárek všem, mám E46 320d a přemýšlím o nějaké koncovce..nechci měnit vejfuk a tak..nepotřebuju žádnej zvuk..jen tak ohnutá koncovka dolů..je tam taková nanic...nemáte někdo nějakej typ co tam dát?? ono toho asi moc nepujde, protože to tam neni jen tak k nečemu přichytit...vim že se dělaj imitační koncovky že to jen hezky vypadá a ten vejfuk furt míří domů..a přitom je na to nasazená koncovka rovná..tak třeba i něco takovýho..uvítám jakejkoliv odkaz,tip.. díky..
no nazdar, take jsem o nejake koncovce premyslel. Bylo by dobre se zeptat v BMW. Mam mocit, ze neco takoveho maj v tom jejich prislusenstvi, ale nevim jak to my dame na to ohnute zakonceni.