hele autodoplnky maji dobry i spatny veci, neni to jako ze hura do dm tam maji jen kvalitu, ale inter alloy jsou vseobecne dobry a uznavany aspon co ja vim, nevim jak zkusenosti ostatnich, ale ja jsem o nich slysel ze pomer cena vykon je v poho...
Jo jo vypadalo by to určo dobře jen nevím nevím jestli těch -50 už nebude hodně.A otázka je jestli to fakt padne o těch -50 a nebo třeba jen -35 pač někdo to takle měl že koupil -50 a kleslo mu to jen o 3cm..
Bych měl strach že bych tady už nevyjel na moje parkovácí místo který je ze silnice přez takovej nájezd:(
Docela bych rád mrkl kdo má takovej podvozek na autě:)
Jo jo taky bych to tak viděl:)Sice se mě nízký auta páčí ale je to problém.On už i brácha má s M3 docela problém a to je myslím v serii snížený jen o nákejch -30:(
jeste takhle. jaky mate zkusenosti z dodanim podvozku z E-schopu? Nekde sem cetl z enekdo ceka na podvozek uz druhej mesic. Stale nejsem rozmyslenej jestli serii + snižovaci pruziny. Nebo nakej komplet sport. podvozek. Ale nerad bych abych se minul mymu terminu kdy chci vyjet
qap píše:Čao tak přesně to jsem tet řešil praskla pružina v poslednim zavitě.Sniženi o proti druhemu kolu bilo tak 2 až 2,5cm vymenil jsem za starši origo a už v pohodě.Sam sem se přesvědčil že pružiny na turingu praskaji.
myslite, ze je normalne, ze mi na touringu praskla zadna pruzina po asi 110tkm?
..........mimochodem otázečka...už si někdo z vás objednával zboží třeba z ebay.de ???...jaké máte zkušenosti...?
Už několikrát jsem objednával a naprosto v pohodě,objednával jsem jak z obchodu tak od soukromníka.Určitě jde o to na koho narazíš!
Třeba já vždycky platil Paypalem a zboží jsem měl do tejdne doma.A od paypalu myslím máš rovnou zásilku pojištěnou či co,takže doporučuju nábídky kde můžeš takhle platit.Rychlý a bez problémů.
..........mimochodem otázečka...už si někdo z vás objednával zboží třeba z ebay.de ???...jaké máte zkušenosti...?
Už několikrát jsem objednával a naprosto v pohodě,objednával jsem jak z obchodu tak od soukromníka.Určitě jde o to na koho narazíš! Třeba já vždycky platil Paypalem a zboží jsem měl do tejdne doma.A od paypalu myslím máš rovnou zásilku pojištěnou či co,takže doporučuju nábídky kde můžeš takhle platit.Rychlý a bez problémů.
díky za odpověd a radu...máš pěkné kabrio....taky bych jednou chtěl cítit jak mi vítr čechrá vlasy:) samo že ve svém autě:)