Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E36 snížit předek.....

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Brody
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Brody »

chimerra
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od chimerra »

jako jestli se ptas na kvalitu, tak inter alloy podle me dostupnych informaci neni spatna znacka...
Brody
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Brody »

Tak tak!Zajima me kvalita a hlavne pripadny nazory!A doufam ze budou lepsi nez supersporty.

Jinak si rikam, ze na autodoplnkach by snad nemusely byt spatne veci! :?
chimerra
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od chimerra »

hele autodoplnky maji dobry i spatny veci, neni to jako ze hura do dm tam maji jen kvalitu, ale inter alloy jsou vseobecne dobry a uznavany aspon co ja vim, nevim jak zkusenosti ostatnich, ale ja jsem o nich slysel ze pomer cena vykon je v poho... :wink:
Kvidas

#25 Příspěvek od Kvidas »

Venco: koukam na ten tvuj odkaz. Zkusim sehnat naky reference. do toho bych klidne sel taky. 50/15 to by byl dobrej šíp :wink:
Brody
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Brody »

Kvidas:Prave zadek moc snizovat nechci!A na predku se rozhodnu jestli jen 30 nebo 50mm.ale jestli sezen nejaky info o nich tak budu rad.
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Leveler »

Jo jo vypadalo by to určo dobře jen nevím nevím jestli těch -50 už nebude hodně.A otázka je jestli to fakt padne o těch -50 a nebo třeba jen -35 pač někdo to takle měl že koupil -50 a kleslo mu to jen o 3cm..
Bych měl strach že bych tady už nevyjel na moje parkovácí místo který je ze silnice přez takovej nájezd:(
Docela bych rád mrkl kdo má takovej podvozek na autě:)
Brody
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Brody »

No nevim zatim to vypada asi na to -30 a 15.Taky bych rad zajel k baraku aniz bych skrtal spodkem a mensi schudek :lol: Do jara na rozmysleni casu bude dost :D
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Leveler »

Jo jo taky bych to tak viděl:)Sice se mě nízký auta páčí ale je to problém.On už i brácha má s M3 docela problém a to je myslím v serii snížený jen o nákejch -30:(
Brody
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Brody »

presne tak!Hlavne aby to bylo prakticky!
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#31 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

at uz to snizis o jakykoli milimetr ,doporucuji ke snizenemu autu tuhostne stavitelny podvozek...

duvod - pri projizdeni doliku , kde se auto houpne ,tak pri nastaveni tuhosti , neskrtnes.....

proste se to nezhoupne a muzes si dovolit jezdit uplne normalne.. tak jako ja..... snizit ano.. ale doplnit o tuzsi tlumice .

jinak ja mma HaR priziny a koni tlumice a nemuzu si vynachvalit....

Obrázek
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Leveler »

O kolik to máš Řízku snížený?Takle to vypadá dobře..
Brody
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Brody »

tak snad by ty tlumice s pruzinama uz sami o sobe meli byt tuzsi!???
Kvidas

#34 Příspěvek od Kvidas »

jeste takhle. jaky mate zkusenosti z dodanim podvozku z E-schopu? Nekde sem cetl z enekdo ceka na podvozek uz druhej mesic.:( Stale nejsem rozmyslenej jestli serii + snižovaci pruziny. Nebo nakej komplet sport. podvozek. Ale nerad bych abych se minul mymu terminu kdy chci vyjet
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Leveler »

Todle bude asi děsná sračka co?Nebo co myslíte?Je to děsně levný
http://cgi.ebay.de/BMW-E36-4Zyl-Coupe-S ... dZViewItem
lucas22

#36 Příspěvek od lucas22 »

qap píše:Čao tak přesně to jsem tet řešil praskla pružina v poslednim zavitě.Sniženi o proti druhemu kolu bilo tak 2 až 2,5cm vymenil jsem za starši origo a už v pohodě.Sam sem se přesvědčil že pružiny na turingu praskaji.

myslite, ze je normalne, ze mi na touringu praskla zadna pruzina po asi 110tkm?
D-E-J-V
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od D-E-J-V »

normální to není :)..........mimochodem otázečka...už si někdo z vás objednával zboží třeba z ebay.de ???...jaké máte zkušenosti...?
Qido
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od Qido »

..........mimochodem otázečka...už si někdo z vás objednával zboží třeba z ebay.de ???...jaké máte zkušenosti...?

Už několikrát jsem objednával a naprosto v pohodě,objednával jsem jak z obchodu tak od soukromníka.Určitě jde o to na koho narazíš!
Třeba já vždycky platil Paypalem a zboží jsem měl do tejdne doma.A od paypalu myslím máš rovnou zásilku pojištěnou či co,takže doporučuju nábídky kde můžeš takhle platit.Rychlý a bez problémů.
paveld
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od paveld »

Trochu jste mi nasadili brouka do hlavy s tim rezanim.. na predku mam pruziny supersport -40 (v zaloze jeste origo nesnizeny). Takhle to vypada:
Obrázek

Umel by nekdo tipnout jak by to dopadlo po fiknuti o jeden zavit? Chtel bych to jeste trochu niz....
D-E-J-V
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od D-E-J-V »

Qido píše:
..........mimochodem otázečka...už si někdo z vás objednával zboží třeba z ebay.de ???...jaké máte zkušenosti...?

Už několikrát jsem objednával a naprosto v pohodě,objednával jsem jak z obchodu tak od soukromníka.Určitě jde o to na koho narazíš!
Třeba já vždycky platil Paypalem a zboží jsem měl do tejdne doma.A od paypalu myslím máš rovnou zásilku pojištěnou či co,takže doporučuju nábídky kde můžeš takhle platit.Rychlý a bez problémů.

díky za odpověd a radu...máš pěkné kabrio....taky bych jednou chtěl cítit jak mi vítr čechrá vlasy:) samo že ve svém autě:)
Odpovědět