Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

2.5 td a tds koupe

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
susak

#1 Příspěvek od susak »

Ahoj jak tu tak procitam forum tak k temhle motorum toho moc nenachazim. Chci se zeptat jaka je jejich bolest a rozdil mezi nima. Budu rad za kazdou radu.Dekuju
HAMANN

#2 Příspěvek od HAMANN »

No to bude asi tim ze se tyhle motory v coupe nededali, jestli teda myslis e36!
Player1
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Player1 »

susak píše:Ahoj jak tu tak procitam forum tak k temhle motorum toho moc nenachazim. Chci se zeptat jaka je jejich bolest a rozdil mezi nima. Budu rad za kazdou radu.Dekuju

To si děláš srandu, že nic nenacházíš ne??? Je toho plny fórum. Dej HLEDAT a napiš tam TDS...vyhodí ti to mrtě témat. O těchto motorech je tady toho nejvíc ze všech
:roll:
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Maikl »

bmw326 píše:No to bude asi tim ze se tyhle motory v coupe nededali, jestli teda myslis e36!

asi myslel koupě
susak

#5 Příspěvek od susak »

jj myslel jsem koupě :oops: Jde mi o to jestli maj ty motory nejakou velkou chybu na co si dat pozor. CO jsem nasel tam hlavu,ale je i neco vic?Mel nekdo s nim problem?
Tim
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Tim »

318 TDS bez problemu akorad odesla pumpa pri blbnuti, jinak spokojenost akorad to moc nejede:-) jinak znamej ma 325 tds a spokojenost takyzatim zadny vaznejsi problem, jedine bacha na hlavu toje nejvetsi pruser.
susak

#7 Příspěvek od susak »

Diky,mam ted 318i a chci zmenu,od zacatku jezdit s turbodieslama a popravde mi benzin nevyhovuje :D Tak bych se rad k dieslu vratil. Tak premyslim o 325tds.
Kuaja

#8 Příspěvek od Kuaja »

tady na tom foru je toho fakt mega moc - sám jsem se na TDS díval a nakonec koupil benzín :-)
bmwfil

#9 Příspěvek od bmwfil »

susak píše:jj myslel jsem koupě :oops: Jde mi o to jestli maj ty motory nejakou velkou chybu na co si dat pozor. CO jsem nasel tam hlavu,ale je i neco vic?Mel nekdo s nim problem?

Jedinej opravdovej problém těchle motorů je článek mezi sedačkou a volantem. Od něj se odvíjí vše ostatní.
susak

#10 Příspěvek od susak »

bmwfil píše:
susak píše:jj myslel jsem koupě :oops: Jde mi o to jestli maj ty motory nejakou velkou chybu na co si dat pozor. CO jsem nasel tam hlavu,ale je i neco vic?Mel nekdo s nim problem?

Jedinej opravdovej problém těchle motorů je článek mezi sedačkou a volantem. Od něj se odvíjí vše ostatní.

To je u kazdyho :)
atc525

#11 Příspěvek od atc525 »

bmwfil píše:

Presne si to trafil!:driver:
Bajzik
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Bajzik »

atc525 píše:
bmwfil píše:

Presne si to trafil!:driver:
svatá pravda, ovšem nesmíš koupit auto po tomto člověku :)
susak

#13 Příspěvek od susak »

S predchozim amjitelem je mi to jasny,ale ptam se tu proto abych vedel po cem jit hlavne. Ceho si nejvic vsimat,co je slabina. Diesle od BMW je to muj prvni. Ptam se abych vedel do ceho jdu :)
susak

#14 Příspěvek od susak »

S predchozim majitelem je mi to jasny,ale ptam se tu proto abych vedel po cem jit hlavne. Ceho si nejvic vsimat,co je slabina. Diesle od BMW je to muj prvni. Ptam se abych vedel do ceho jdu :)
bmwfil

#15 Příspěvek od bmwfil »

susak píše:S predchozim majitelem je mi to jasny,ale ptam se tu proto abych vedel po cem jit hlavne. Ceho si nejvic vsimat,co je slabina. Diesle od BMW je to muj prvni. Ptam se abych vedel do ceho jdu :)

Podivej, pokud bude předchozí majitel všivák, tak umyje pochcaný motor, dá nové pásky na hadici od turba aby ji mohl líp utáhnout a nebylo vidět, že to teče jak cedník, nalije hustej olej aby moc neřachtal motor, dolije přesně na rysku vodu, aby nebyl patrný únik atd. A nepoznáš nic...
arctic
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od arctic »

no ja sem se ted byl podivat na 5tku e34 krasnej interier pak rikam kouknu na motor odevru to u turba totalne mastnej podbeh a ta deka na haupne taky prochcana tak nastartovat motor mlatil jak blazen a kamos co byl semnou koukal na vejfuk jak kouri pri nastartovani totalni voblak a kdyz se rozbeh tak pokuroval bile ten bazarmen mu povida kdyz sel ktomu vejfuku " tady nic neuvidite" tak sem zabouch hapnu a jelo se domu :D je treba si fakt dat bacha jak ten motor kouri a jaky ma zvoucek musi to bejt sepot !! nejaky zapraskance nebrat :mad:
Odpovědět