Zdravim vsechny. Chtel bych se zeptat jak uz napovida nadpis jestli spatnou vahu vzduchu odhali diagnostika. Taky bych se chtel zeptat jak se projevi spatny "snimac zdvihu jehly". A take co muze byt spatne kdyz mi nespina klima... Klimakompresor mi nekdy vynechava ale ted v zime klima vubec nezapne.. delalo mi to i minulou zimu ale najednou to na jare zacalo fungovat. tak nevim jestli tam treba neni nejake teplotni cidlo...
Mohl by ti to změřit každej diagnostik co má osciloskop..Dneska už by to měl mít každej slušnej autoservis. Jinak pokud jsi od Prahy, tak kamarád to má a může ti to napíchnout.
Co se týká té klimatizce, tak mam podobnej problém,ale zatim ho neřešim. Mě klimakompresor sepne a po půl minutě se vypne a tak se to pořád opakuje.
Napíchněte to na správný kabel, pak rychle šlápni na plyn uplně do maxima. A na osciloskopu by měly hodnoty napětí ve V vyskočit a udělat pěknou špičku..Maximum by mělo být někde kolem 4,5V.
jardak píše:Kamarád má osciloskop, ale nezná správné hodnoty (graf). Pomůže někdo? Dík
Napíchněte to na správný kabel, pak rychle šlápni na plyn uplně do maxima. A na osciloskopu by měly hodnoty napětí ve V vyskočit a udělat pěknou špičku..Maximum by mělo být někde kolem 4,5V.
Stačí, když zapneš zapalování a na pinu 2 bys měl proti zemi naměřit od 0V do 5V...Stačí rukou otevřít "vrata" naplno...Já konkrétně jsem naměřil 0,25V až 4,75V...Samozřejmě tohle platí jen pro starý typ s vratama....
ja sem tu klimu poustel kazdej mesic v zime na protahnuti trubek a jela, jela jako krava az mi mrzla pr.el ale dycky to pekne zakrupalo nez to secko zatuhly povolilo