Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Po vypnuti motoru bezi vrtule na klimu
-
- Kontaktovat uživatele:
do urciteho roku(nebo faceliftu-ted nevim presne) mely e36 bez klimy jen visco na motoru, s klimou visco a pred chladicem i el. vrtuli. a pak od nejakeho roku a mesice mely jen el vrtuli pred a nebo nekdy za chladicem,ta byla s i bez klimy... a at je to tak nebo tak tak ta el.vrtule bezi vzdy kdyz je aktivni klima(sepnuty kompresor-chladi). Soucasne ma funkci chlazeni motoru.cidlo je v chladici-spina pri 91 a 99stupnich-vrtule ma 2 rychlosti. Pokud je tam jen el vrtule (ne i visco) tak chladi motor sama a poku je tam i visco skoro se nesepne ale pokud visco nestiha v extremech chladit,sepne a pomuze ji i kdyz klima nebezi... Tot slozite vysvetlena problematika... a k tematu kolegy-bude asi spatne cidlo v tom chladici a nerozpina tak jak by melo tudiz to chladi dele. a nebo je to ok a tech 15 min to potrebuje (ale osobne o tom pochybuju kdyz se ti auto podle teplomeru neprehriva,navic neni zatim horke pocasi atd atd...)
-
- Kontaktovat uživatele:
Nebudu zakládat nové téma...........
Můj problém je v podstatě opačný. Po peripetiích s chlazením, který jsem vyřešil jsem v těch vedrech v pátek zastavil u krámu a kousek stála E36 a hučela jako vysavač. To jí "dochlazovala" el.vrtule před chladičem? Najezdil jsem toho v té době hodně v kolonách a byly třicítky, proto mě zaráží, že mě "nedochlazovala". Je to tím, že je špatná vrtule (spínač jsme měnili), nebo tím, že nepoužívám klimu, případně je v háji vrtule jako taková?
díky z ainfom
Můj problém je v podstatě opačný. Po peripetiích s chlazením, který jsem vyřešil jsem v těch vedrech v pátek zastavil u krámu a kousek stála E36 a hučela jako vysavač. To jí "dochlazovala" el.vrtule před chladičem? Najezdil jsem toho v té době hodně v kolonách a byly třicítky, proto mě zaráží, že mě "nedochlazovala". Je to tím, že je špatná vrtule (spínač jsme měnili), nebo tím, že nepoužívám klimu, případně je v háji vrtule jako taková?
díky z ainfom